Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Στους χρονισμους που εισαι τωρα στο ποσο πρεπει να'ναι η cpu σου για να μην "κοβει"? Η εδω που'χεις φτασει οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο, δινει αβερτα fps δηλαδη η cpu?

Ομοιως για ενα πιο mild o/c, στα 700/1000 πχ (γιατι παλι σε μπανανα θα πεσω, σιγα μην ανεβαινει παραπανω η δικια μου, αυριο θα μου΄ρθει)

Στα 3 είμαι με έναν Ε4400 και νομίζω πως πιο κάτω έχει θέμα. Κάτι έχει παίξει κιόλας με το mobo και πάνω από 3G δεν πάει ασχέτως fsb ή multi. Δεν ξέρω τί παίζει.

Από fps, χωρίς να έχω μετρήσει, σε 1920Χ1200 παίζω dirt και grid σε high και παίζει κομπλέ.

Δηλαδη στα 3,2 - 3,4 με εναν Ε6600 δεν νομιζω να'χω μεγαλο προβλημα bottleneck ε? Παραπανω απο 3,4 λογω θερμοκρασιων φοβαμαι να τον ανεβασω, ηδη στα 3,4 στο load φτανει 70ρες... (αουτς)

Πρεπει να'χουν ενα κλικ παραπανω cache, και ενα ακομα παραπανω οι E8xxx

* Edit *

Απλως αυτο που εχω απορια, ειναι αν με αυτην την καρτα, σε συχνοτητες 700/1000 ας πουμε, αν αξιζει να ψαχνω τα +200Mhz εξτρα για τη cpu, αν δωσει κανα frame παραπανω δηλαδη ή αν απλως ψυριζω τη μαιμου... Τρεχω σε 1680x1050 γιαυτο σε "δυνατα" παιχνιδια να τα χρειαστω τα εξτρα frames...

Οποτε να μεινω στα 3,2 που ειμαι rock stable με καλες θερμοκρασιες λες ε? Δεν θα δω διαφορα στα 3,4-3,5... 3DMark06 δεν πολυ καιγομαι, νταξ μπορει να τον ανεβασω στα 3,5 ισα για να τρεξω ενα loop να δω το σκορι, αλλα 24/7 δεν υπαρχει περιπτωση, οι θερμοκρασιες θα ειναι φωτια...

γιεπ,εγω εχωσα 3+ghz με μαμα στον fx-60 και 60αρισε -πριν τις ζεστες αυτο.

α και πριν βαλω 2 fan στο accelero

ειχα μεινει εδω

705 core /817 shader / 2134 memory

αυριο μεθαυριο θα δοκιμασω μπας και ανεβει λιγο ακομα.

bottleneck κανεις?

Ερώτηση: πότε καταλαβαίνει κάποιος πως δημιουργήται φαινόμενο bottleneck;

Μήπως όταν ενώ ανεβάζεις τα ρολόγια της κάρτας αλλά δεν ανεβαίνουν τα σκορ στο 3dmark;;:hmm:

Εγώ με έναν Opteron165 στα 2100, λέτε να έχω bottleneck με 8800gt;;

Το γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα, σημερα το πρωι μου ηρθε η καρτα, αλλα εχω ενα σοβαρο προβλημα. Καταρχας αναφερομαι στην 8800GT της Mushkin OC v2, πανω στην Asus P5K-E, το υπολοιπο το βλεπετε στην υπογραφη μου. Στα καλα καθουμενα, η μητρικη οποτε της καπνισει, δεν την αναγνωριζει σαν x16 αλλα σαν x1, με αποτελεσμα να σερνεται. Αυτο συμβαινει συχνα πυκνα, χωρις καποιο προφανη λογο, ξερει κανεις τι μπορει να φταει? Θα ανεβασω screenshots μετα απο GPU-Z (που γραφει και το " 8800GT Pci-e x16 @ x1 ") καπως και απο CPU-Z, Rivatuner, Εverest ή οτιδηποτε αλλο χρειαστει. Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι εχω πελαγωσει, οταν "αναγνωριζεται" κανονικα η καρτουλα πεταει, αλλα μετα απο restart ειναι 50-50 (μην πω χειροτερες) να "μπει" σαν x1... Ειναι θεμα driver ειναι θεμα Mobo, ειναι τιποτα αλλο? Drivers δοκιμασα αρχικα με τους καινουριους 175.16 αλλα και με τους παλιους 169.κατι αλλα βελτιωση καμια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.