Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Τελικά μπορεί να μου πει ένας ποια απο όλες τις 8800GT να πάρω ;

Galaxy , TwinTech , Sparkle , Axle , ECS , Albatron , Gigabyte , Mushkin , Sparkle Cool Pipe, Asus , XFX , XFX XXX Dog .

Θα παρω μια τωρα, και μια το καλοκαιρι για SLI. Τωρα διαθετω γυρω στα 200 ευρω, αλλα ειναι κατι σημαντικο μπορω να βρω και αλλα 30. Τροφοδοτικο εχω αυτο της υπογραφης, ελπιζω να μην υπάρχει πρόβλημα.

galaxy αρκει το τροφοδοτικο σου να εχει 2 εκσαπινα που μαλλον εχει

Και να μην έχει, λογικά νομίζω θα υπάρχει αντάπτορας του 4πινου μόλεξ σε 6πινο, στην συσκευασία της κάρτας. ή οχι ;

την πιο φτηνή ίμο..με το τροφοδοτικό δε νομίζω να παίξει πρόβλημα.

δεν ξέρω όμως αν είναι η καλύτερη επιλογή να πας για sli το καλοκαίρι.

Γιατί τι έχει το καλοκαίρι εκτός απο ζέστη, μπάνια, και γκόμενες ; Λες για θερμοκρασίες ; Ε, καλα ποσο τραγικες θα είναι ;

η οποια στην καλυτερη θα εχει 90 ευρω διαφορα απο την GT(185-270)

αν τα διαθετει το παλικαρι,go for it!

Γιατί συμφέρει να πάρω μια GTX παρά να έχω 2GT σε SLI ;:help:

ΔρΠανεα,

οπως (δεν) καταλαβες,δεν εχει νοημα η κουβεντα αυτη..εξηγουμαι: ρωτησες ποια απο τις GT και σου προτειναν GTX στα +90 ευρω..ερχεσαι τωρα εσυ (πολυ σωστα) κ αναρωτιεσαι,γιατι οχι SLI(+185euro). και εγω λεω,αν εχεις μεχρι 200,παιρνεις την πιο φτηνη GT(185euro),αν διαθετεις μεχρι ~270,παρε GTX,αν παλι εχεις 350+ ευρω,τοτε παρε GT SLI ή 9800 ή CF 3870 ή 3870X2 κ.ο.κ.

στο θεμα μας τωρα,διαλεγοντας αναμεσα απο τις GT,παρε την πιο φτηνη ..νομιζω η galaxy ειναι η πιο φτηνη αυτη τη στιγμη..και ΟΤΑΝ εχεις λεφτα παρε ακομα μια ..

ΔρΠανεα,

οπως (δεν) καταλαβες,δεν εχει νοημα η κουβεντα αυτη..εξηγουμαι: ρωτησες ποια απο τις GT και σου προτειναν GTX στα +90 ευρω..ερχεσαι τωρα εσυ (πολυ σωστα) κ αναρωτιεσαι,γιατι οχι SLI(+185euro). και εγω λεω,αν εχεις μεχρι 200,παιρνεις την πιο φτηνη GT(185euro),αν διαθετεις μεχρι ~270,παρε GTX,αν παλι εχεις 350+ ευρω,τοτε παρε GT SLI ή 9800 ή CF 3870 ή 3870X2 κ.ο.κ.

στο θεμα μας τωρα,διαλεγοντας αναμεσα απο τις GT,παρε την πιο φτηνη ..νομιζω η galaxy ειναι η πιο φτηνη αυτη τη στιγμη..και ΟΤΑΝ εχεις λεφτα παρε ακομα μια ..

Σαφεστατος!

Και να μην έχει, λογικά νομίζω θα υπάρχει αντάπτορας του 4πινου μόλεξ σε 6πινο, στην συσκευασία της κάρτας. ή οχι ;

Εχω ανταπτορα αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι του τροφοδοτικου 'η της καρτας.Οπως και να εχει αγοραζεις εναν μεχρι 5 ευρο θα εχει.Σου λεω την GALAXY λογο τιμης -overclock -ψυξης σε σχεση με τις αλλες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.