Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

’σε τι λένε αυτοί.

Σε κανονικό κουτί είναι οκ χωρίς προβλήματα.

Και εγώ τα διάβασα αυτά πριν την πάρω.

Απλά να σου πω ότι και η 3870 που είχα χτυπούσε 90 άρες λίγο κλοκαρισμένη.

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

δεν εχω μετανοιωσει ουτε το τελευταιο ευρωλεπτο που εχω δωσει για αυτη τη καρτα , default την εχω απο τη μερα που τη πηρα και τα παιζει ολα τα παιχνιδια που της εχω πεταξει χωρις να πει κιχ

Αρχική απάντηση από ea6gka

δεν εχω μετανοιωσει ουτε το τελευταιο ευρωλεπτο που εχω δωσει για αυτη τη καρτα , default την εχω απο τη μερα που τη πηρα και τα παιζει ολα τα παιχνιδια που της εχω πεταξει χωρις να πει κιχ

Same here! Default απο day 1 και δεν νιωθει! ;)

Η 8800GT ειναι μια παρα πολλη καλη καρτα για τα λ7 της.Την πηρα την μερα που βγηκε (οκ 3-4 μερες μετα δηλαδη) και απλα τα σπαει.ΑΝ και πιστευω οτι η 3870 πρεπει να ειναι λιγο καλυτερη.

Αρχική απάντηση από slaught [Σήμερα, στις 09:28]

Η 8800GT ειναι μια παρα πολλη καλη καρτα για τα λ7 της.Την πηρα την μερα που βγηκε (οκ 3-4 μερες μετα δηλαδη) και απλα τα σπαει.ΑΝ και πιστευω οτι η 3870 πρεπει να ειναι λιγο καλυτερη.

Καλα που ζεις:sick:

Τοσο καιρο δε λεμε οτι η 8800gt ειναι καλυτερη σε ΟΛΑ τα παιχνιδια.Και θα σου πω και κατι αλλο,η 3870 κλοκαρισμενη 850/1300 (οπου δεν ειναι stable) ειναι παλι χειροτερη απο την 8800gt default.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:29]

νομίζω υπερβάλλεις λιγάκι ;)

Δεν υπερβαλλω,κυριολεκτω.Bρες και τις δυο καρτες βαλε και μερικα games ή δοκιμασε το bench του crysis σε ολες τις αναλυσεις και θα δεις ποσο "πατατα" (σε σχεση με την 8800gt) ειναι η 3870.

Το μονο στο οποιο σπερνει ειναι το 3dmark05 σε ολα τα αλλα χειροτερη απο default 8800gt.

Παιδια μια ερωτηση στα γρηγορα.. To etasis gaming 750 watt σηκωνει 2x8800GT overclocked για SLI? CPU θα ειναι μαζι ενας C2Quad 6600 overclocked επισης εννοειται...!

Εχει μονο 99 ευρω και ελεγα να τσιμπησω ενα..! :)

Αρχική απάντηση από anthis

Παιδια μια ερωτηση στα γρηγορα.. To etasis gaming 750 watt σηκωνει 2x8800GT overclocked για SLI? CPU θα ειναι μαζι ενας C2Quad 6600 overclocked επισης εννοειται...!

Εχει μονο 99 ευρω και ελεγα να τσιμπησω ενα..! :)

εγω με 650W ειμαι και ειμαι μια χαρα..:) οπως ειναι το συστημα της υπογραφη μου ειμαι¨:)

Αρχική απάντηση από GruntGR [14-12-2007 00:31]

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=621863#post621863

Τοτε με opteron 180 @ 2.75

cod41ny7.th.jpg

cod43am0.th.jpg

Τωρα με e6600@3.33

cod41pt9.th.jpg

cod42fb4.th.jpg

Να μιλησω τωρα ή οχι ? :p

Ειδα οτι οι 2 πρωτες pic επεσαν και τις ξανα ανεβασα, ετσι για να μην ξεχνιομαστε :)

Εγω να πω την αληθεια που πηγα απο 165 σε 6600 δεν ειδα και τοσο τραγικες διαφορες..

Παντως εβαλα ενα φαν στο πλαι του κουτιου να φυσαει την καρτα και πηγα απο 683 στα 697 core για 3dmark06.. Στα 700 σκαλωνει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.