Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Τελικα το μονταρα σε 1.2 και πρεπει να πετυχε γιατι ειδα αυξηση 1 βαθμο κελσιου σε idle

απο 45 σε 46 το μονο προβλημα ειναι οτι δοκιμασα να επαναφερω το μαμησιο βιος αφου το ειχα κανει backup και δεν ξαναφλασαρεται με τιποτα μου βγαζει failed

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 13:28]

μπορει και να μην πιασει αυτο το bios mod ε...

στην καλυτερη περιπτωση να σταθεροποιησει λιγο τον πυρηνα σε μεγαλυτερα ρολογια.

αν και εχουν αναφερθει στο XS περιπτωσεις που μετα το mod ο πυρηνας δουλευε σε 1.15V load..

μακαρι να ειχα ενα πολυμετρο να σας πω τι δινει η δικια μου..

λες ρε Giorge με 1.2 να δίνει παρακάτω και από 1.15 πραγματικό; σε μένα πάντως που αλλαξα το bios (1.2βολτ) από 710 έτρεξε 3dmark06 στα 738 ο πυρήνας....Στα 745-750 κολλάει..

αν δεν πολυμετρηθει δεν μπορω να ξερω.....

το οτι κολλαει στα 745-750 λογικα ειναι θεμα πυρηνα...πως ενας C2D παει 4.1 και ενας αλλος παει 4.4 ενα πραμα..

Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 14:43]

με μαμα fan στην XFX ποιος εχει δωσει 1.2?

και ποσο πηγε?απο θερμοκρασιες?

Εγώ ...δες παραπάνω....από θερμοκρασιες έμειναν ίδιες (+1 από 55-56 βαθμούς idle με fan 29%) αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά είναι 1.2v (όπως ειπωθηκε από τον giorgosth)

αν την ειχες φτασει στα ορια της με το 1.1 τοτε με το 1.2 θα ανεβηκε παραπανω..

για κατσε να ξανα δω προσεκτικα τι ειπες πιο πανω.

μαλιστα..και δεν ειδες προβλημα δηλαδη σε θερμοκρασιες με 1.2...

τοτε εισια μια χαρα..θα το κανω και γω.

εμενα φτανει

710/1800/2000 με μαμα ρευμα 1.1 και idel ειναι στα 54 τωρα.

παιζει και στα 720 αλλα μετα απο κανα μισαωρο κολλαει.

Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 13:41]

αν την ειχες φτασει στα ορια της με το 1.1 τοτε με το 1.2 θα ανεβηκε παραπανω..

για κατσε να ξανα δω προσεκτικα τι ειπες πιο πανω.

μαλιστα..και δεν ειδες προβλημα δηλαδη σε θερμοκρασιες με 1.2...

τοτε εισια μια χαρα..θα το κανω και γω.

εμενα φτανει

710/1800/2000 με μαμα ρευμα 1.1 και idel ειναι στα 54 τωρα.

παιζει και στα 720 αλλα μετα απο κανα μισαωρο κολλαει.

Ασε την καρτα να λιωνει κανα μισαωρο στο ati tool και ταυτοχρονα πιασε το πισω δεξια μερος της , αμα ΚΑΙΕΙ τοτε πρεπει οπωςδηποτε να κανεις αυτη τη μοντα http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=652997#post652997

Λοιπόν, η κάρτα στα 670/1650/975 το ανεμηστηράκι στο 100% (αεροπλάνο απο θόρυβο),

χωρίς φόρτιο 50 βαθμούς παίζοντας Medal of honor airborne ολα τέρμα απο γραφικά και 85 βαθμούς

πλέον μπήκε άλλη ψύκτρα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976877&product=982032

με ένα αθόρυβο ανεμιστηράκι

img1658jz2.th.jpg

img1659sn9.th.jpg

Και με αυτή τη ψύκτρα η κάρτα στούς ίδιους χρόνους και στις ίδιες συνθήκες που προανέφερα 42 χωρις φορτιο και 64 με φορτίο

Ευχαριστημένος δεν είμαι απο θέμα απόδοσης (θα μπεί νεράκι.. :devil: )

ααα από ότι βλέπετε η ψύκτρα δεν είναι για καταστάσεις SLI οπως υπόσχετε εκτος και εννοει για παθητική ψύξη!

Αρχική απάντηση από JohnG85

Να κάνω και εγώ μια κουλή ερώτηση !! Εγώ έχω μια Albatron η οποία σαν albatron δεν είχε τίποτα απο bundle παιχνίδια μέσα. Θέλει και ο αδερφός μου όμως μια 8800GT οπότε ποια να πάρει μεταξύ των ECS, TwinTech και Sparkle για να έχει και κάποιο παιχνιδάκι μέσα ?! :p

XFX 8800 GT Alpha Dog Edition 512DDR3 ( Factory Oced στα 625Mhz)

+ Παιχνιδάκι DX10 Company of Heroes όλα στα 239 ευρω.

Αμα Βρεις... με τα χιλια

Σχετικά με το θέμα της μη εμφάνισης θερμοκρασιών στις Albatron με το μικρότερο PCB :

μετά από επικοινωνία με την Albatron μου είπαν πως οι θερμοκρασίες φαίνονται μέσα από το nTune.

Κατόπιν αυτού το εγκατέστησα αλλά πάλι δεν έβλεπα τίποτα. Η Albatron στη συνέχεια μου έδειξε ένα screenshot το οποίο δείχνει πως έτσι είναι όπως τα λένε...(το σύστημα της Albatron είναι MB: Albatron PXG31

Driver : 169.06 OS: Windows Vista 64bit / Ultimate).

1) Μπορεί κάποιος άλλος να δοκιμάσει το nTune και να μου πει;

2) Επειδή έχω άλλη ψύκτρα (Zalman VF 1000) η οποία δε κάνει χρήση του fan header της κάρτας (έχει δικό της fan control) - παίζει κάποιο ρόλο αυτό στην ανάγνωση των θερμοκρασιών (αν και δε νομίζω);

Αρχική απάντηση από Duder

Σχετικά με το θέμα της μη εμφάνισης θερμοκρασιών στις Albatron με το μικρότερο PCB :

μετά από επικοινωνία με την Albatron μου είπαν πως οι θερμοκρασίες φαίνονται μέσα από το nTune.

Κατόπιν αυτού το εγκατέστησα αλλά πάλι δεν έβλεπα τίποτα. Η Albatron στη συνέχεια μου έδειξε ένα screenshot το οποίο δείχνει πως έτσι είναι όπως τα λένε...(το σύστημα της Albatron είναι MB: Albatron PXG31

Driver : 169.06 OS: Windows Vista 64bit / Ultimate).

1) Μπορεί κάποιος άλλος να δοκιμάσει το nTune και να μου πει;

2) Επειδή έχω άλλη ψύκτρα (Zalman VF 1000) η οποία δε κάνει χρήση του fan header της κάρτας (έχει δικό της fan control) - παίζει κάποιο ρόλο αυτό στην ανάγνωση των θερμοκρασιών (αν και δε νομίζω);

την εχω την καρτα και μου δειχνει θερμ. και απο riva tuner + everest + ntune

Τελικά απο οτι βλέπω, οποιαδήποτε 8800 GT ακομα και με την αναβαθμιση μπορεί ναι μεν να μειώνει τον θόρυβο του καρμπιρατέρ αλλά η θερμοκρασία παραμένει βεζούβιος. Οπότε σκέφτομαι οτι αν πάρω 8800GT θα πάρω την Sparkle 8800GT 512MB Cool Pipe . Εχετε ακουσει τιποτα γι δ'αύτην. Ενα review του anandtech λεει καλα λογια παντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.