Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mech5107

@gkatsogr βγάλε ότι περιττό έχεις πάνω από το PSU και δοκίμασε πάλι την κάρτα...

Τελικά φίλε έβγαλα άκρη.

Είναι το θέμα οτι και οι 3 μητρικές στις οποίες κούμπωσαν πάνω οι κάρτες γραφικών έχουν chipset που δέν παίζουν οι Generation 2 8800GT.

Τα chipset τα δικά μας τουλάχιστον είναι τα 965 και 975 της Intel.

Όπως επίσης και το VT880 της VIA.

To θέμα λύθυκε με το να περάσω moded bios στην κάρτα γραφικών που είναι compatible με Generation 1.

To κουλό βέβαια είναι πώς έπαιξε στο 965 και οχι στο 975!

Δηλαδή έπαιξε στο δικό μου μηχάνημα με Gigabyte GA-965P-S3 και όχι στου φίλου μου με ASUS P5K DH Deluxe.

Για να μην σας ζαλίζω και για να τα καταλάβετε σωστά το τι παίζει γενικώς, αν έχετε όρεξη διαβάστε το παρακάτω forum.

http://www.mvktech.net/component/option,com_joomlaboard/Itemid,34/func,view/id,46722/catid,13/limit,10/limitstart,0/

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

ένα φιλαράκι τώρα ψήνετε για κάρτα γραφικών

η μητρική του είναι asus δεν θυμάμαι μοντέλο

αλλά είναι παλιά με nf4 chipset υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με 8800gt ?

Θελω να μονταρω το bios με το NiBiTor για δωστε τα φωτα σας ποση ταση να δωσω και που?

Θα ηθελα και καποιες οδηγιες για το φλασαρισμα με το nvflash βασικα ποια εντολη πρεπει να δωσω απο dos ισχυει οτι λεει εδω? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23451

Από το Nibitor θα επιλέξετε (αφού βάλετε να διαβάσει το bios της κάρτας σας -read into nibitor) Tools>Voltage Table Editor και θα αλλάξετε στο Voltage table entries την Entry4 στα 1.2 v. Έχει βήματα των 0.01V. Θα πατήσετε OK και μετά θα δείτε στα Voltages επιλογή για 1.2 τάση...

ukjn5wocxmtagsmmbn2x.jpg

Να κάνω και εγώ μια κουλή ερώτηση !! Εγώ έχω μια Albatron η οποία σαν albatron δεν είχε τίποτα απο bundle παιχνίδια μέσα. Θέλει και ο αδερφός μου όμως μια 8800GT οπότε ποια να πάρει μεταξύ των ECS, TwinTech και Sparkle για να έχει και κάποιο παιχνιδάκι μέσα ?! :p

Αρχική απάντηση από JohnG85 [Χθες, στις 22:10]

Να κάνω και εγώ μια κουλή ερώτηση !! Εγώ έχω μια Albatron η οποία σαν albatron δεν είχε τίποτα απο bundle παιχνίδια μέσα. Θέλει και ο αδερφός μου όμως μια 8800GT οπότε ποια να πάρει μεταξύ των ECS, TwinTech και Sparkle για να έχει και κάποιο παιχνιδάκι μέσα ?! :p

Σ'αυτές που έχουν παιχνιδάκι μέσα το πληρώνεις και με το παραπάνω.

Καλύτερα αγόρασε ένα παιχνιδάκι ξεχωριστά...

μπορει και να μην πιασει αυτο το bios mod ε...

στην καλυτερη περιπτωση να σταθεροποιησει λιγο τον πυρηνα σε μεγαλυτερα ρολογια.

αν και εχουν αναφερθει στο XS περιπτωσεις που μετα το mod ο πυρηνας δουλευε σε 1.15V load..

μακαρι να ειχα ενα πολυμετρο να σας πω τι δινει η δικια μου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.