Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

’φησε τη μνήμη και ανέβασε τα shaders. Θα κερδίσεις πολύ περισσότερο...

Ελα ντε που δεν μου βγαζει επιλογη το ριβα για shaders clock με πιο παλιους ντραιβερς εβγαζε

Αν και δεν ήθελα να την πειράξω πριν αλλάξω ψύξη της έχωσα 700/900/1750 και τα πήγε μια χαρά (αν και μικρότερο PCB :p ). Οι μνήμες έμειναν στα 900 γιατί είναι γυμνές και δεν ήθελα να ρισκάρω τίποτα...

Not bad...

30015783vq2.jpg

Τώρα αν οι θερμοκρασίες ήταν :nuke: ...who knows...:hehe:

Αρχική απάντηση από spH3RiCal [30-12-2007 13:05]

GruntGR θα σου ηταν ευκολο να ανεβασεις μια pic με την καρτα και τον ανεμηστηρα?

Σορρυ για την καθυστερηση μολις σημερα καβατζωσα μια ψηφιακη, οριστε :)

hoirostasio5zh6.th.jpg

hoirostasio12ni8.th.jpg

Οπως βλεπεις ζοριστικα λιγο επειδη εχω τα καλωδια sata απο κατω

Ειναι ο μονος τροπος που μπορεσα να σκεφτω για να φυσαει ο 9αρης τον αερα που πρεπει, οποτε τον στερεωνα με χαρτονι απο κατω η ροη ητανε λες και γυρναγε στα 800rpm :S, btw μην ακουσω απο κανεναν σχολιο για τα "μακαρονια", χρειαζομαι υδατανθρακες :hehe:

edit : as a bonus με αυτο το φουρφουρι και χαρη στο ****κρυο που εχει αυτες τις μερες το northbridge της infinity ειναι στους 44-45 βαθμους idle και 48 load :)

Τσίμπησα και γω μια XFX 8800GT 512 από πλαίσιο σήμερα. Έχει άλλο ένα κομμάτι ετοιμοπαράδοτο απο κει που το πήρα εγω αν ενδιαφέρεται κανείς.

Έχει μεγαλύτερο ανεμιστήρα από τις άλλες 8800gt η κάνω λάθος?

Αυτή η Albatron που πόσταρε ο φίλος πριν ποιά έκδοση είναι? Η δικιά μου έχει (είχε δηλαδη..) το κανονικό reference design και ψυκτρα κανονικότατη (full face που λέμε).

Τη μανίσια ψύκτρα την έχω βγάλει και έχω βάλει μια TT Duorb. Η κάρτα παίζει 24/7 πλέον στα 760/1750/1000 χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από Angeldust [Χθες, στις 22:10]

Αυτή η Albatron που πόσταρε ο φίλος πριν ποιά έκδοση είναι? Η δικιά μου έχει (είχε δηλαδη..) το κανονικό reference design και ψυκτρα κανονικότατη (full face που λέμε).

Τη μανίσια ψύκτρα την έχω βγάλει και έχω βάλει μια TT Duorb. Η κάρτα παίζει 24/7 πλέον στα 760/1750/1000 χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Φιλε μου η δικια σου albatron δειχνει θερμοκρασια;

Μπορεις να τρεξεις το gpu-z και να μου πεις το bios της καρτας σου;

Η δικια μου ειναι σαν αυτη στις φωτογραφιες που ποσταρε ο Duder,και δεν ξερω αλλα κατι μου βρωμαει με αυτες τις καρτες.

Αρχική απάντηση από manos20 [Σήμερα, στις 13:01]

Φιλε μου η δικια σου albatron δειχνει θερμοκρασια;

Μπορεις να τρεξεις το gpu-z και να μου πεις το bios της καρτας σου;

Η δικια μου ειναι σαν αυτη στις φωτογραφιες που ποσταρε ο Duder,και δεν ξερω αλλα κατι μου βρωμαει με αυτες τις καρτες.

Εγώ την είχα αγοράσει απο το Πλαίσιο, απο τις πρώτες παρτίδες που είχε φέρει. Μιλάμε για αρχή-αρχή, τότε που έψαχνες με το κυάλι για να βρεις 8800GT.

Bios δεν έχω το μανίσιο της Albatron μιας και το φλάσαρα με ενα bios της XFX πειραγμένο με NiBiTor.

Πάντως αξίζει με τα χίλια να βάλετε τη Duorb. Εγώ την αγόρασα απο το e-shop, νομίζω κάπου στα 30ε βγήκε, αλλά μου επέτρεψε να ανεβάσω αρκετά την κάρτα. Εχει μέσα στη συσκευασία και ψυκτράκια για τις μνήμες, αλλά η κόλλα που έχουν δε μου φάνηκε και ο,τι καλύτερο. Μέχρι στιγμής κρατάνε καλά πάντως και δεν έχει ξεκολλήσει καμμία.

Αρχική απάντηση από manos20 [Σήμερα, στις 13:01]

Η κάρτα δεν έχει τίποτα, μια χαρά είναι, απλά δεν έχει το reference design της nVidia.

Κατά τα άλλα ίδια είναι (core + Quimonda 1ns mems).

Με την υπάρχουσα ψύξη μέχρι 720/900/1800 (+20%) που δοκίμασα δεν έχει προβλήματα...από βδομάδα θα μπει και η Zalman η 1000άρα να δούμε αν ανεβαίνει και άλλο...

@Angeldust

Η δική σου που έχει reference design δείχνει core temps στο RivaTuner?

@F117

Με πρόλαβες με τις φωτογραφίες.:p

Μόλις της φόρεσα και τη Zalman VF1000. Μπαίνει κανονικά απλά θέλει να χρησιμοποιηθούν τα προτελευταία mounting holes και όχι τα τελευταία (αυτό για όσους άλλους έχουν την Albatron με το μικρό PCB).

Temps μη ρωτάτε γιατί εξακολουθώ να μη βλέπω...

Λοιπόν μετά απο λίγο research βρήκα ότι η XFX έκανε κάποιες αλλαγές στο reference design της NVIDIA.

Συγκεκριμένα, η νέα XFX 8800GT Alpha Dog Edition διαθέτει νέο μεγαλύτερο και με καλύτερο airflow heatsink αλλά και μεγαλύτερο και δυνατότερο Fan, υποστηρίζοντας ότι έτσι την κρατάει εως και 8 βαθμόυς πιο κρύα από αυτές με στοκ

thumb_02.jpg

μάυρο PCB ( sexy!),

thumb_01.jpg

Μπάρα στηριξης του PCB τόσο για την σταρεθορποίηση του, όσο και για την ευκολότερη εγκατάσταση

thumb_03.jpg

και πυρήνα χρονισμένο στοκ στα 625 MHz.

Όλα αυτά σε sigle slot design πάντα.

Θα ποστάρω αργοτερα αν προλάβω περισσότερες φωτογραφίες...

EDIT : Οκ για το φαν έχει δίκιο ο φίλος sofix τώρα το παρατήρησα.

για να μην υπαρξουν και εσφαλμενα συμπερασματα,ολες οι 8800GT ερχονται πλεον με νεο φανακι..

μετα απο κραξιμο λογω θορυβου,αλλαξε η nvidia το ανεμιστηρι με αλλο μεγαλυτερης διαμετρου..

οριστε και το σχετικο θεμα..

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=44852

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.