Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sstav

Μόνο το VID-3 Voltage4 πείραξες, δεν αλλαξες τίποτα άλλο ; Σώσιμο και φλασάρισμα ξανά

ναι μονο αυτο.

αντε,δοκιμασατε?

Δες αντίστοιχο θεμα που είχα ανοίξει αντιμετωπίζοντας το ίδιο πρόβλημα έχοντας τον ίδιο στόχο να φλασάρω το bios μεσω bootable usb stick

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=43929&highlight=usb+bootable

Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα της HP (αναφέρει σχετικά ο kallileo στο ποστ 7, δίνει και σχετικό link) και δουλεύει κανονικότατα

@sstav .......... μόνο σε μένα δεν δουλεύει η μλκισ..........θσ πάω να πάρω ενα new floppy.............. τέλος

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 13:03]

λοιπόν........έγινε το flasharisma......αλλάαααααααααα ούτε ένα mhz :( :(

με άλλο bios ή/και με τάση;;;;

Παιδες πως τεσταρετε την σταθεροτητα εσεις?AtiTool η τιποτα τετοιο?Εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα :p

Αρχική απάντηση από icy20

Παιδες πως τεσταρετε την σταθεροτητα εσεις?AtiTool η τιποτα τετοιο?Εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα :p

Μαλλον το crysis ειναι η καλυτερη λυση.

Λοιπόν, το μέγιστο που μπορεί να πάρει μέσω bios είναι 1,1v από 1,05 που είναι default. Στην δικιά μου (twintek) πήρα γύρω στα 40 με 45 mhz. To flash-άρισμα μπορεί να γίνει και με usb

αχμ........λες να πρέπει να το βάλω 1.1 για να διαβασει 1.1? τώρα που το έχω 1.2 δεν νίωθει κ καλα 1.1+? :p ntoing

Αρχική απάντηση από Georgesod

Λοιπόν, το μέγιστο που μπορεί να πάρει μέσω bios είναι 1,1v από 1,05 που είναι default. Στην δικιά μου (twintek) πήρα γύρω στα 40 με 45 mhz. To flash-άρισμα μπορεί να γίνει και με usb

Καλα πηρες για πες και ποση θερμοκρασια παραπανω πηρες αν πηρες ?

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 15:31]

Τη φλάσαρα εχθές και πήρα 50 ΜΗz πάνω! XFX XT.

Δοκίμασα και με 1,15V αλλά τίποτα δεν κέρδισα.

Οπότε όντως δίνει μέχρι 1,1V.

Θα δοκιμάσω και με 1,2V.

Edit: Καμία διαφορά και με 1,2V. Κολλημένο στα 770.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.