Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

ΧχαχααχΑΧαχΑΧχαΑΧαΧΑαχ, μηπως θελετε να σου δωσω pics απο πριν με 34fps στο Team Fortress 2 ? :p οταν γυρισω απτην δουλεια θα δοκιμασω το περιφημο antlion deuce mod που στην highend version με τοσο πραμα στην οθονη ο opteron στα 2.75 πηγαινε μπουσουλωντας :p

UT3 + opteron τα ειπα και στις προαλλες με το demo που ειχε χειροτερα γραφικα απτην retail (ειχανε πει πως τα textures στο setting 5 θα ειναι το 2.5 της final ) 40-50 suspense με τον default αριθμο bots το ιδιο και shangri la εκτος απτι'ς υσηχες στιγμες, θα βαλω και το demo του bioshock με την πρωτη ευκαιρια γιατι στην τελευταια μαχη κοντα στην λιμνουλα ειχα τρελο lag και 34-35 οταν πρωτοπλακωσανε τα νερα

BF2142 οτι ειπε ο sofix, σε συνδυασμο με τα ρολογια της evga superclocked το τερματισε :D μονο με 60 παικτες πεφτε κοντα στα 80 αλλα who carez, στο εσωτερικο του titan και orbital strike επισης δεν καμια σχεση με πριν, ειναι και περιεργη η μηχανη του battlefiled οταν πεφτεις απο ενα οριο και κατω αισθανεσαι ενα τρελο lag ακομα και στο ποσο γρηγορα ανοιγει το map με το M :p

/me παει να παρει την επιταγη της intel απτο ταχυδρομειο για αυτον τον μηνα

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 20:07]

Πόσο τον δουλέυεις τον 6600 ? (ρευματα / ΜΗζ) ?

Οπως το ποσταρες στο 975x thread, 370x9 1:1 137mv+ θα δοκιμαζα 3.47 αλλα η scythe τα εχει βρει σκουρα μεχρι και 63C εχω δει σε orthos ( games πανω απο 56 ποτε ) οποτε το αφηνω στην υσηχια του προς το παρων, ασχετο πως μπαινω στο bios του C1E να ριξω το vcore για idle state ? μην μου πεις rmclock :p

Στα 3.47Ghz δεν έχω δοκιμάσει με C1E ενεργοποιημένο. Στα 370χ9 δοκίμασε και 112.5mV και 125mV και στα features της CPU στο ΒΙΟS ενεργοποίησε το C1E και το Execute disable bit (αυτό αν το θες), τα άλλα Disabled (στείλε ενα P.M με την σειρά που τα δείχνει το bios να σου πω μην έχω ξεχάσει τίποτα). Επίσης αν παίζεις 1:1(533) με 3-3-3-8 - 15.6μS κατέβασε το ΝΒ. στα 1.60V. PPM func.: DISABLED, - AutoDetect: PCI Enabled, - Spread Spectrum: Disabled

Mugen-Noctua σημειώσατε 2 (βέβαια διαφορές στο κουτί + καρτα γραφικών που βγάζει την ζέστη μέσα). Sorry για το offtopic. :o

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 21:08]

Στα 3.47Ghz δεν έχω δοκιμάσει με C1E ενεργοποιημένο. Στα 370χ9 δοκίμασε και 112.5mV και 125mV και στα features της CPU στο ΒΙΟS ενεργοποίησε το C1E και το Execute disable bit (αυτό αν το θες), τα άλλα Disabled (στείλε ενα P.M με την σειρά που τα δείχνει το bios να σου πω μην έχω ξεχάσει τίποτα). Επίσης αν παίζεις 1:1(533) με 3-3-3-8 - 15.6μS κατέβασε το ΝΒ. στα 1.60V. PPM func.: DISABLED, - AutoDetect: PCI Enabled, - Spread Spectrum: Disabled

Mugen-Noctua σημειώσατε 2 (βέβαια διαφορές στο κουτί + καρτα γραφικών που βγάζει την ζέστη μέσα). Sorry για το offtopic. :o

Εχεις pm :)

Αρχική απάντηση από GruntGR

BF2142 οτι ειπε ο sofix, σε συνδυασμο με τα ρολογια της evga superclocked το τερματισε :D

ειχα ακριβως ιδιο setup με τον κολητο μου,μονο που εγω ειχα c2d 4300@3500MHz ενω αυτος amd 3600 X2..ειχαμε και οι 2 ιδια καρτα 1950pro.. η διαφορα ηταν μεγαλη, ο 4300 εδειχνε τα δοντια του..

πλεον με την 8800GT το 2142 εχασε το νοημα του...νοιωθω σαν τον Hiro Νakamura απο το τηλεοπτικο Heroes, "I can bend time and space" και τσουπ ειμαι πισω σου με μαχαιρι,εισαι νεκρος και δεν το ξερεις...αλλη φαση να παιζεις με 100 fixed fps και να εχεις και lag 30-40(God save the upatras estia) και οι αλλοι να παλευουν με τα fps και το lag...

:D

Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 00:22]

πλεον με την 8800GT το 2142 εχασε το νοημα του...νοιωθω σαν τον Hiro Νakamura απο το τηλεοπτικο Heroes, "I can bend time and space" και τσουπ ειμαι πισω σου με μαχαιρι,εισαι νεκρος και δεν το ξερεις...αλλη φαση να παιζεις με 100 fixed fps και να εχεις και lag 30-40(God save the upatras estia) και οι αλλοι να παλευουν με τα fps και το lag...

:D

Ακριβως, αισθανομαι τυψεις και τους λυπαμαι ωρες ωρες :hehe: τουλαχιστον οταν παιζεις multi στις κονσολες δεν περνανε τετοια πραματα απτο κεφαλι σου ισως το γεγονος να παιζει ο αλλος στην 50αρα DLP του μπαμπα που ειναι 5 frames πισω απτην crt σου γι αυτο η καλυτερη λυση απολες τις αποψεις ειναι τα face2face στην ιδια tv, σεξ χωρις ενοχες :p

Αντε να την δουμε την καρτουλα και στο Devil May Cry 4, assasin's creed ας μην ερθει και ποτε στο pc δεν ασχολουμαι με (n)ubisoft και παιχνιδια που φτιαχνουν γυναικες :p

Λοιπόν χθες μετά από αρκετό καιρό και τις οδηγίες του φίλου giorgosth φλάσαρα το bios της κάρτας XFX8800gt με το δικό του (evga αν δεν κάνω λάθος) χωρίς να δω διαφορά ..... εκαναν unistall τους drivers από πριν....πέρασα το βιος και εβαλα τους 169.13 αλλά σε 3mark06 από τα 14300 που ήμουν έπεσα στα 14100...Δεν ανέβαινε και δεν ανεβαίνει πάνω από 720-1750-970 με αέρα και default ψύκτρα.....δεν ξερω αν κανείς εχει ανεβάσει την τάση στο nibitor από 1.05 στα 1.1 (με αέρα και default ψύκτρα πάντα) και είδε διαφορά (;) . Από θερμοκρασίες;

Να φλασάρω κανενα βιος από overclocked version;;

Τελικα ειναι το τι θα σου τυχει..

sstav βαλε extra V 1.2 και ξαναδοκιμασε..

Αρχική απάντηση από F117

δεν νομίζω να κερδίσεις τπτ......με κανα hard mod μόνο :/

Στοκ bios @ 750mhz πυρηνα περιπου..

1.15Vextra @ 771mhz.

1.2Vextra @ 802mhz.

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 14:09]

742 core 2100 μνήμες 1850 shaders......μπορεί να έχω κάνει και bench στα 747 core αλλά δεν πολυθυμάμε.........ο giorgos th. έχει τύχει σε πολύ καλό κομμάτι ;)

και συ καλά είσαι .... παντα με αέρα και default ψύξη ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.