Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 09:13]

νομιζω με 169.04 ηταν..θα κοιταξω οταν παω σπιτι...τωρα ειμαι με τους 169.09 απο site e-VGA..

μετα την μεταβαση μου σε 22αρα LCD,τα πραγματα ειναι σαφως πιο "φωτεινα" σε σχεση με την 17αρα CRT (και σαφως πιο "αργα" :p) πχ μεσα στις σκαλες των πυργων του camp gibraltar,παλια δεν εβλεπα τιποτα,ενω τωρα κομπλε!οποτε ισως κερδιζω φωτεινοτητα απο οθονη και δεν εχει σχεση με drivers..δεν εχω ιδεα,ποτε δεν καθισα να ψαξω τα tweaks για να κερδισω κανα fps και να φραγκαρω @ max..(παντως αν εχεις τιποτα tips προχειρα,στειλε κανα πμ :p)

http://www.team-dignitas.org/guides.php?id=61 μονο που λειπουν οι εικονες, θα δοκιμασω και με τους 169.04 που λες μακαρι να δουλεψει

update : παλι τα ιδια, μαλλον οταν σου ειχα ζητησει τοτε να βαλεις το lighting στο low εσυ ξεχαστηκες :p

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 14:30]

τωρα δεν το ξεχασα σιγουρα..οριστε SS με τα εξης settings

terain M Dyn.Shadows M

Effects M Dyn.Light M

Geometry H AA 4x

Texture H texture Filtering H

Lighting L view dist scale 100%

enhanced lighting effect OFF

lightsoffem0.jpg

Για πηγαινε My Documents\Battlefield 2142\mods\bf2142\cache σβηστα ολα και ξαναφορτωσε την πιστα

εμενα ρε παιδες με αερα η πρωτη xfx που βγηκε,παει μεχρι

710/1800/1000!

οταν βαζω crysis με 720/1800/1000 μετα απο κανα 40 λεπτο σκαλωνει.

τι θελει για να παει παραπανω?

απο θερμοκρασια καλα ειναι 62 εκει.με 80%.

λογικα δεν παει αλλο με αερα και τετοιο ρευμα ε?

εχει δωσει κανεις απο bios ρευμα?με αερα?

Με το vgpu mod το εχω ρυθμισει για 1.2V σε idle, σε load παει 1.24V.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=163929

Πανω απο 1.3V μαλλον θελεις watercooling γιατι μου κολλαγε(ειμαι με αερα accelero s1).

Απο overclocking στα 738/1836/1015 σταθερα. :)

8800gtocts2.th.png

Αρχική απάντηση από d|smal [Σήμερα, στις 19:56]

το +Ε3399 που λεει το πλαισιο τι ειναι?

LOL!!!!!

Περασα 30 λεπτα msn με τον τσιρο συζητωντας αυτο ακριβως το πραγμα!!

Πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο και ο τυπος μετα απο 5 λεπτα ψαξιματος ειπε "θα το ψαξω, παρε με σε 10"

Τελικα ρωτησα τον Γοριλλα ο οποιος ειπε οτι ειναι λαθος και δεν ξερουμε πως βρεθηκε εκει, ουτε τι ειναι αυτο το Ε3399 που δινεται μαζι...

Ο τεχνικος ελπιζω να μην ψαχνει ακομα να το βρει.

UT3 retail version screens

ut31uu8.th.jpg

ut32mv5.th.jpg

ut33yv6.th.jpg

Η μεταβαση σε core2duo αξιζε καθε ευρω, ακομα και στην suspense τα fps ειναι καρφωμενα στο default cap ( 62 ) οτι και αν συμβαινει στην οθονη, αντε να δω ποτε θα πιασω στα χερια μου και το cod4, btw και το pro street demo ενιωσε, σε 1280*960 2x ολα max κατω απο 32fps ειδα ποτε, αλλα ουτε και πανω απο 70, συνηθως στα 40-50 κυμαινοτανε στο grip race ενω στην nevada ειδα μεχρι και 60αρια αλλα ετσι οπως πηγαινε το αμαξι αρχιζε να ζοριζεται και να πεφτει στα 34 :p καμια σχεση με τα καραγκιοζιλικια του opteron παντως, 14-20fps ελεος

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:17]

UT3 retail version screens

Η μεταβαση σε core2duo αξιζε καθε ευρω, ακομα και στην suspense τα fps ειναι καρφωμενα στο default cap ( 62 ) οτι και αν συμβαινει στην οθονη, αντε να δω ποτε θα πιασω στα χερια μου και το cod4, btw και το pro street demo ενιωσε, σε 1280*960 2x ολα max κατω απο 32fps ειδα ποτε, αλλα ουτε και πανω απο 70, συνηθως στα 40-50 κυμαινοτανε στο grip race ενω στην nevada ειδα μεχρι και 60αρια αλλα ετσι οπως πηγαινε το αμαξι αρχιζε να ζοριζεται και να πεφτει στα 34 :p καμια σχεση με τα καραγκιοζιλικια του opteron παντως, 14-20fps ελεος

Ελα τωρα σιγα. Αυτα ειναι μουφες που τα λενε τα φανμποϋζ της Ιντελ. Απλα αγορασες την μπακατελα σου και θες να μας πεις οτι "πεταει" κιολας...

Για να σοβαρευτουμε λιγο...

:p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.