Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 18:51]

ρε giorgosth. ενώ θα επρέπε να το είχα κάνει καιρό (με τις συμβουλές σου) έχω πρόβλημα αφού δεν μπορώ να δημιουργήσω bootable usb stick...floppy δεν έχω....της Εvga SSC το έχω κατεβάσει.....για να δούμε.....μέχρι να παρω μπρος όμως.....

http://h18000.www1.hp.com/support/files/serveroptions/us/download/23839.html

Ισως βρεις την άκρη με αυτό..

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Παραθέτω απλά και το σχετικό site που έχει τα σχετικά με τα flasharισματα,γιαυτούς που θέλουν να μάθουν πέντε πράγματα πριν το επιχειρήσουν

www.mvktech.net

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:15]

Πόσους βαθμούς είχε ρε με 100% το φαν στον πυρήνα?

σε 3δμαρκ δεν ξεπέρασε τους 70-....

δημιουργησα flash usb με διαφορα rom για να φλασάρω την κάρτα ......είμαι στο τσακ να πατήσω τις εντολές....κάτι με κρατάει όμως......

Τους 70c τους ειδες υποθέτω με το riva tuner [απο το history] που ειχες ανοικτο οσο ετρεχε το 3dmark γιατι αν τελειωσε το 3dmark και μετα κοιταξες υπολόγισε και κανα +20 ακόμη.

Ναι από το history του riva tuner αλλά δεν ξέρω αν πιανει (χρονικά) το graphic test 2 (στο δάσος) που νομίζω ότι εκει στρεσάρεται πιο πολύ.....

Ε ενταξει ας μην πέσεις και ακριβως μέσα φτανει που ειδες κατα το τεστ ποσο εχει ;) .

73782078qx0.jpg

μολις εβαλα το νερο στην δικιά μου πάω να δω τι κερδίσαμε . :p

εν τροχάδην ετρεξα ενα 06 στα 750core Και φανηκε να το περνάει αλλα το εκοψα καταλαθος X . Αυριο θα ψάξω αναλύτικά νυσταζωωωωωωωωω XD

Ουτε ενα mhz παραπανω σε εμενα με το bios voltage mod στα 1.1 volts. . Συγκεκριμενα η καρτα μου με το ζορι πιανει τα 720mhz πιο πανω κολλαει στο 2ο τεστ του 3d mark 06 παντα στο ιδιο σημειο. . Οποτε την αφηνβ τωρα στα default clocks 700mhz core (με BIOS της SSC)

Στο extra το εβαλα εξαρχης. . Εβαλα Στην πρωτη καρτελα 1.1 και στην δευτερη στο καθε voltage αυτο που ελεγε π.χ. 1.1 vid -> 1.1 voltage και τα αλλα 4 απο κατω. .

Στην πρωτη καρτελα που εχει το extra εδωσα 1.1. και τα αλλα κενα. . Το πολυ πολυ αν βρω καποιο ετοιμο BIOS απο το internet με voltage 1.1 να το περασω. . Αν και δεν νομιζω να εχει καποια διαφορα. .

Ουτε ενα mhz.. Τιποτα.. Αλλα θα δοκιμασω να κανω download κανενα απο αυτα τα modded bios που λεγεται οτι ανεβσζουν καλυτερα. . .

750core stable εδώ , και μια παρατήρηση ' Οσοι βγάλετε την στοκ ψύκτρα και τοποθετήσετε block η οτιδήποτε αλλο να προσέξετε ενα mofset κατω στην γωνία της κάρτας γιατι αν δεν ψύχεται και αυτο overheatarei !!!!!!!! και μάλιστα πολύ γρήγορα !!!!!!!! στην αρχη το αφησα ετσι και σε 10 λεπτά stress η κάρτα εχανε τους drivers .

μια χαρά.....εγώ είμαι stabla 745 core με αέρα λολ.......αξιζει λετε να πάρω μλοκ για την κάρτα γραφικών? θερμοκρασίες.....6 2+ νομίζω.... 100% ανεμιστήρας.....πέρα από την παράμετρο της ησυχίας........

ps athens.....για ξεκίνα τα σοβαρά bench τώρα :p

τι ωραια νουμερακια ειναι αυτα!

καλα κ εγω καθομαι ακομα με μαμα ψυΧτρα, στα 730 και με ανεμιστηρι ουτε μεχρι 80% ???

καταραμενοι,κολαστηκα ο χριστιανος!:innocent:

παω για after market ψυξη,με πριζωσατε!

πως την ειπαμε εκεινη τη διπλη,την φωτεινη ρε SLN, TT DuOrb?:hmm:

κανά MHz θα κερδιθεί η μήδεια? :p πάντως με το cod4 έχω μείνει μλκας....... λολ 1280χ1024 το παίζω 4x και 2x όλα normal (normal κ Low έχει) και τρέχει τέζα......παραπάνω δεν έχω δοκιμάσει αλλα..... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.