Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Εγώ έπαθα πλάκα με το crysis βασικά δεν περίμενα να εχει τόσο διαφορά με την 2900pro που ειχα [και την ετρεχα 800@999 24/7 ...] + 10fps στο crysis [στο crysis εξαφανίστηκαν και καποια κολλήματα σε αποτομες αλλαγες τοπίου που είχα με την 2900 ακα vram αρα hype και το 512ρι bus εφόσον το 256 εκανε καλύτερα την δουλεια...] , + 20~ στο oblivi , + 30~40 στο css , + 25 στο episode 2 και ταυτόχρονα να ειναι και oneslot , να ειναι και πιο ύσηχη [μαλλον οχι πιο ύσηχη αλλα τάφος τελείως σε 2δ&3δ] και πιο κρύα.

Βασικά και 300e να ειχε τα αξιζε πάλι πιστευω. [λέω εγω..]

**Kανεις που την τρέχει με νερό την κάρτα να τον ρωτήσω κατι ?

Τι γίνεται ρε παίδες ;;; όλοι την πήγατε πάνω από 730 με στοκ ψύκτρα και αέρα.....τι παίζει;; δεν μπορώ να δεχτώ το ¨κακό¨κομμάτι που τυχαίνει πάντα σε μένα....δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό.....

το μαξ που πετυχα με 100% το φαν είναι 720 τον πυρήνα!!!!! Θα την φλασάρω με φαίνεται και ας καεί.....

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 15:47]

Τι γίνεται ρε παίδες ;;; όλοι την πήγατε πάνω από 730 με στοκ ψύκτρα και αέρα.....τι παίζει;; δεν μπορώ να δεχτώ το ¨κακό¨κομμάτι που τυχαίνει πάντα σε μένα....δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό.....

το μαξ που πετυχα με 100% το φαν είναι 720 τον πυρήνα!!!!! Θα την φλασάρω με φαίνεται και ας καεί.....

Και η δικιά μου η xfx εκει σταματάει... :)

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 15:47]

Θα την φλασάρω με φαίνεται και ας καεί.....

Δεν καιγεται με το flasharisma , να μην δουλέψει ίσως.. αλλα σε επίπεδο hardware δεν χαλάει

F117@ Δεν το ξέχασα απλα ... ειχα κάποιες ατυχίες και ήρθα πισω στο χρονοδιαγραμμα :D

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=3736775

9k @ 05 και δεν μας χάλασε καθολου [με την 7900gs& τον 6300 @ 3.3~ ειχα 12~:D ] :D c2d 1.5ghz . ddr2 1000~ 4-4-4-12 . 8800gt 700-1700-1000 vista ultimate64 & ολα τα services να τρεχουν ευτυχισμένα .

marchp3.th.jpg

.

εδιτ . Aφου εκανα που εκανα reboot ~ παω να τρεξω και ενα css bench XD ,.

Την flashαρα με το BIOS της EVGA SSC 700mhz core μια χαρα ολα. . Δεν εχω προλαβει να δοκιμασω αν βελτιωθηκε το overclocking. . Επισης μεσω nibitor εβαλα την ταση 1.1volts αντι για 1.05 που ηταν να δουμε αν θα εχει θετικες επιπτωσεις αυτο. . :)

Επισης χρειαζεται nvflash 5.57 για να περαστει. . Το 5.50 δεν αναγνωριζει την 8800GT ;)

ρε giorgosth. ενώ θα επρέπε να το είχα κάνει καιρό (με τις συμβουλές σου) έχω πρόβλημα αφού δεν μπορώ να δημιουργήσω bootable usb stick...floppy δεν έχω....της Εvga SSC το έχω κατεβάσει.....για να δούμε.....μέχρι να παρω μπρος όμως.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.