Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Λοιπον εβαλα πάνω την albatron . Εντυπώσεις.

Πολύ καλό σύστημα ψύξης. One slot & αθόρυβο τελειως και σε 2d και σε 3d , Temps 85c max με το φαν της στο 35-40% απο riva.

Tης κάρφωσα random 700core , 1.7shader και 1000mhz rams @ stabilities δεν εχω τρεξει ακομη αλλά μισή ώρα crysis σε high & very high την πάλεψε.

Γενικότερα η καρτούλα είναι τρομερή @ 1280Χ1024 all high στις ανωτερω συχνοτητες που ανέφερα με c2d @ 3.6 & 2gb ram & vista64 παιζει σχεδον 40 σταθερά το crysis [σπανια πεφτει 37 & 35 fps σε πυκνή βλάστηση - πυροβολισμους!!!] , , , all very high παιζει 20-25fps , τα ανωτερω χωρίς φίλτρα.

Γενικότερα εμεινα ευχαριστημένος . Πρίν πάω να βάλω το block για να μην την λύνω τσάμπα ... Εκτος απο το core πρεπει να ψύχουμε οπωσδήποτε κάτι αλλο ? Εχει τπτ mofset απο κάτω που θέλουν ξεχωριστή ψύκτρα ?

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Ναι εχει. . Δες την ASUS που φοραει μια αλλη ψυκτρα οχι την κλασσικη. . Αν προσεξεις εχει επιπλεον ψυκτρα στα mosfet!

Εγω στην δικη μου λεω να περασω παντως το BIOS της evga. . Και αν γινεται να την voltmodάρω κιολας. .

μεγειές Athens........ να σου ζητήσω μια ξενέρωτη χάρη? μπορείς να τρέξεις με τον cpu στα 1.6ghz? ναι.........στα 1.6ghz........άντε 1.8......3dmark05 plz

anthis@ Γινεται να βγει μονο το σημειο που μπαινει το waterblock η αφαιρειται μονοκομματα η στοκ της 8800gt?

Θα το τρέξω αλλα οχι τωρα , Το απογευμα θα σου κάνω simulate εναν 6300 [266Χ7] 1.8ghz.

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 14:57]

μου ρθε και εμενα σημερα..........

8800gt twintec :)

Με γειες :)

Εγω εκανα την μεταβαση σε c2d απο χθες και οταν καταφερω να τα στησω ολα οπως πρεπει θα ποσταρω διαφορες απτον opteron και την ελεινη asrock (τελικα αυτη πρεπει να εφταιγε για τις περιεργες τασεις και κατεπεκταση τα ξαφνικα reboot και BSOD ) σε cod4 demo team fortress 2 UT3demo ( το retail εχει γινει posted απτο play.com στα 28ευρω απτις 21 και ακομα περιμενω :(:p ) ισως κανω install και το fear να δω αν θα κερδισω τπτ στο perfomance test

update : στο cod2 δοκιμαζοντας το end of the beggining των αγγλων εχω τα διπλασια fps τωρα οχι οπως πριν που χτυπαγα 20αρια :boxed: , αυτο το ριχνω στην μητρικη και οχι στο θεμα cpu bottleneck μιας και θυμαμαι το παιχνιδι να πηγαινε εξισου καλα με την 1900 ( η οποια ομως απτον ιουλιο και μετα αρχιζε να βγαζει polygonal artifacts σχεδον σε καθε πιστα :( )

Αρχική απάντηση από GruntGR

Με γειες :)

Εγω εκανα την μεταβαση σε c2d απο χθες και οταν καταφερω να τα στησω ολα οπως πρεπει θα ποσταρω διαφορες απτον opteron και την ελεινη asrock (τελικα αυτη πρεπει να εφταιγε για τις περιεργες τασεις και κατεπεκταση τα ξαφνικα reboot και BSOD ) σε cod4 demo team fortress 2 UT3demo ( το retail εχει γινει posted απτο play.com στα 28ευρω απτις 21 και ακομα περιμενω :(:p ) ισως κανω install και το fear να δω αν θα κερδισω τπτ στο perfomance test

update : στο cod2 δοκιμαζοντας το end of the beggining των αγγλων εχω τα διπλασια fps τωρα οχι οπως πριν που χτυπαγα 20αρια :boxed: , αυτο το ριχνω στην μητρικη και οχι στο θεμα cpu bottleneck μιας και θυμαμαι το παιχνιδι να πηγαινε εξισου καλα με την 1900 ( η οποια ομως απτον ιουλιο και μετα αρχιζε να βγαζει polygonal artifacts σχεδον σε καθε πιστα :( )

Ποιά asrock είχες?

εχει κανεις παρατηρησει διαφορες στα βιντεα σε σχεση με τις 7αρες nv?με λιγα λογια δουλευει αυτο το pure video?

Αρχική απάντηση από Vadergr

Ποια 8800gt κυκλοφορει με hdmi? (εστω και μεσω adaptor αλλα να βγαζει και ηχο)

Ολα τα μοντελα της MSI 8ΧΧΧ βγαζουν HDMI με ανταπτορα που περιεχεται στη συσκευσια καθως και τα καλωδια για να βγαζεις ηχω. :)

as i said ........η twintec που πηρα εβγαλα.....

16191 στο 3dmark06

με συχνοτητες καπου στα 734/1835/2106

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 17:11]

as i said ........η twintec που πηρα εβγαλα.....

16191 στο 3dmark06

με συχνοτητες καπου στα 734/1835/2106

Ωραιος ο GoMar-ακος! ;)

Αρχική απάντηση από Eaglenik

Ολα τα μοντελα της MSI 8ΧΧΧ βγαζουν HDMI με ανταπτορα που περιεχεται στη συσκευσια καθως και τα καλωδια για να βγαζεις ηχω. :)

Δεν βγάζουν ήχο λοιπόν, βουητό βγάζουν :p

Κι αλλο update τωρα που ειμαι με c2d 6600 @ 2.9 και dfi 975xg(θα ανεβω κι αλλο συντομα ), ειπα να κανω ενα reinstall το 2142 και επαθα πλακα, 70-80fps στην fall of berlin με 60 ατομα, πραγματικα το παραπανω cpu muscle πρεπει να βοηθαει σε αυτες τις περιπτωσεις ανεξαρτητως settings, θυμαμαι παλιοτερα ουτε με ολα low δεν ειχα τετοια fps ενω τωρα τα εχω ολα high εκτος απο terrain & effects medium και το lighting στο για ευνοητους λογους, μαρεσει που λεγανε οι μισοι περσι πως ενας amd στα 2.6-2.7 ειναι μια χαρα για GTX :hehe:

Αρχική απάντηση από hurin [Χθες, στις 16:07]

Ποιά asrock είχες?

asrock 939 dual sata2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.