Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον.Σημερα πηγα και πηρα την ζαλμαν την 1000 led.Μαζι με αυτη πηρα τα ψυκτρακια που ειναι για τα FET και τα αλλα τσιπαλκια της καρτας.Το εχει δοκιμασει κανεις αν κανει στην GT?Εγω παντως ειδα οτι δεν κανει (δεν μιλαω για την βασικη ψυκτρα αλλα για την βαση της που ειναι απο αλουμινιο...).Ο dellman που τον ειχα ρωτησει μου ειπε οτι ειχε βαλει σε αλλη gt.Τελικα μηπως ΔΕΝ ειναι ολες ιδιες?Εμενα οι μνημες δεν ειναι σε Σχημα Π που δειχνει το σχεδιαγραμμα.Οποιος την εχει ανοιξει την καρτα ας μου πει...

παιρνω τηελφωνο μου λενε δεν εχει φυγει η παραγγελια σας αλλα εχει μια Albatron και μια ECS τωρα , θελετε να τη στειλουμε την ECS (αυτη που ειχα παραγγειλει δλδ) . της λεω μπορω να παρω την αλμπατρον , μου λεει ναι αμε kein problem οκ λοιπον κλεινω την αλμπατρον...ηταν και η τελευταια οπως μου ειπαν. στα καπακια παιρνει ο ξαδερφος (athens2k4) και παιρνει μια αλπματρον και αυτος , τωρα τι εγινε πηρε τη δικια μου, ειχανε 2 , μας δουλευουν , φταιει η πανσελληνος , ειναι που ανοιξα το θερμοσιφωνα? ακρη παντως δεν εβγαλα

Αρχική απάντηση από ea6gka

παιρνω τηελφωνο μου λενε δεν εχει φυγει η παραγγελια σας αλλα εχει μια Albatron και μια ECS τωρα , θελετε να τη στειλουμε την ECS (αυτη που ειχα παραγγειλει δλδ) . της λεω μπορω να παρω την αλμπατρον , μου λεει ναι αμε kein problem οκ λοιπον κλεινω την αλμπατρον...ηταν και η τελευταια οπως μου ειπαν. στα καπακια παιρνει ο ξαδερφος (athens2k4) και παιρνει μια αλπματρον και αυτος , τωρα τι εγινε πηρε τη δικια μου, ειχανε 2 , μας δουλευουν , φταιει η πανσελληνος , ειναι που ανοιξα το θερμοσιφωνα? ακρη παντως δεν εβγαλα

Εμενα παντως δεν ειναι η Albatron που εχει στο site της. αυτη στο site γραφει 8800gt - 512X ενω η δικια μου λεει απλα 8800gt με ενα σωρο κινεζικα stickers :p

Αρχική απάντηση από tifozif1

Τι να ζηλέψεις Λευτέρη, έχεις 2xGTX.

Αν θες να καταναλώσεις κατέβα στο περίπτερο και χτύπα μια ΙΟΝ αμυγδάλου να γλυκαθείς κιόλας.

edit: ’σε εμάς να ζηλέψουμε...

:o

Οχι ενταξει δεν εχω απορεια...Απλα ειχα παρει και το σετ ψυξης μνημων της ζαλμαν που παει σετ με την ψυκτρα αλλα δεν εκανε.ηταν μονο για gtx/gts.Το ξερω οτι δεν θα κερδισω mhz αλλα σιγουρα θα μπορεσω να την υπερχρονισω πανω απο τα εργοστασιακα που τωρα με 87 βαθμους full load ΔΕΝ το εκανα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.