Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

....Δεν ξέρω παιδιά εγω ο κύριος λόγος που πούλησα την 2900ΧΤ ήταν ο θόρυβος γιατι ειναι ακριβως όπως τα έιπε και ο gznp με τις παρομοιώσεις του.... Και ένας λόγος που δισταζα και εν τέλει ΔΕΝ πηρα 2 GT για SLI ήταν και αυτος.... Υπήρχαν παρα πολλά βράδια gaming ή benchmarking που ειχα ξυπνησει και τους δικους μου που εχουν δωμάτιο στην αλλη άκρη του σπιτιου... Χώρια που επρεπε να κλεινω το PC πάντα οταν κοιμόμουν ή ηθελα να χαλαρώσω με μουσική... ;) Θόρυβο στην δουλειά, θόρυβο στο σπίτι και στην γειτονια, θόρυβο και στο PC δεν μπορώ... δαιμονίζομαι.... :p:D

λοιπόν και γω συμφωνώ με perp...και με gbak και όλους όσους είχαν 2900XT...μέχρι πριν ένα μήνα δεν τολμούσα να αφήσω ανοιχτό υπολογιστή τον βράδυ (έπεφτε η γνωστή παντόφλα στους παντρεμένους) πόσο μάλλον να παίξω κανένα game αφού αστραπιαία άυξανε ο θόρυβος....Απαλλάχτηκα και βρήκα την υγεία μου-ησυχία μου....

Στο 29%-40% το φαν της κάρτας δεν ακούγεται -υπερκαλύπτεται από τους άλλους 4 12ηδες ανεμιστήρες και τροφοδοτικό...στο 60% τον καταλαβαίνεις αλλά δεν είναι ενοχλητικός και στο 80-100% κάνει θόρυβο....

δάκρυα χαρας και συγκίνησης καθώσ γραφω αυτό το ποστ...είπα να παω χτες στουρνάρη μπας και πετύχω καμία 8800γτ...πήγα σε ΟΛΑ τα μαγαζιά αλλά μάλλον όλοι με δουλεύανε για την επιθυμία μου να βρω την εν λόγω κάρτα...τελικά, πάω στο τελευταίο μαγαζί (HAC store) και πετυχαίνω την τελευταία του ΧΦΧ!!!!!!έίμαι σίγουρος ότι ήταν η τελευταία 8800γτ της στουρνάρη για χτες αφού κανένα άλλο μαγαζί δεν την είχε! ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΪΝΗΣΗΣ!!!!

σοβαρά τώρα, η κάρτα μόνο τα σπάει, τρέχω πχ Κολ οφ ντιούτι 4 σε 1680χ1050 με όλα στο φουλ και πιάνει για χαβαλε΄35-40 φπς με το σύστημα της υπογραφής!!! το ίδιο και στο ΝΦΣ Προ στριτ όπου πάει ακόμη καλύτερα!!!όσον αφορά θερμοκρασίες, με στοκ ανεμιστηράκι@40% είναι περίπου στους 50 ιντλ και 70 λοουντ που είναι ίσως και το μόνο που θέλει κάποια διόρθωση.εν αναμονή λοιπόν μέχρι να βγει κάποιο καλό ανεμιστηράκι για την κάρτα.

Οσον αφορά στον θόρυβο, το μηχάνημά μου είναι αρκετά ήσυχο, κοιμάμαι δλδ άνετα με αναμένο το πσ. το ανεμηστιράκι στο 40% δεν ακούγεται παραπάνω από το όλο σύστημα, οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα για όσους τους απασχολεί το θέμα του θορύβου....βέβαια αν πας στο 100% ακούγεται λίγο σαν μπλακ εντ ντεκερ μπαταρίας, οπότε δεν το συνιστώ...

πραγματικά πάντως πιστεύω ότι συνολικά η κάρτα είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ γι'αυτό άλλωστε και πέσαμε όλοι πάνω της σαν τρελοί. για όσους δεν την έχουν ακόμη, παιδιά ειλικρινά αξίζει η αναμονή (κι ε΄γώ ένα μήνα προπαραγγελία στο πλαίσιο την είχα κάνει μέχρι που είπα να πάρω το νόμο στα χερια μου χεχε...οπότε σας καταλαβαίνω απόλυτα)

ΔΑΤΣ ΟΛ ΦΟΟΥΚΣ

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 14:36]

λολ....άλλο παραμύθι αυτό. (Κονσόλες). "sensitivity based on a pad"

θα το βαλω και στην 42" τιβουλα μου και τελειωνει το παραμυθι.

ειναι μια πολυ καλη λυση.

Ποπο πρωτη φορα βλεπω το 3d mark 06 να τρεχει ετσι . . :cool::D

Δεν ειχα ξαναδοκιμασει 8800 καρτα βεβαια, η ακυλτερηυ που ειχα δει μεχρι τωρα ηταν 7950GT και 8600GT. . Σοβαρα αν το εχετε παρατηρησει με τοσο δυνατες καρτες η κινηση δεν εχει καμμια σχεση με καρτες που βγαζουν 5000-6000. . Σαν να βλεπεις αλλο benchmark!!! :jump:

Μαλλον το Psu σου θα φταιει. . Λοιπον να αναφερω κατι που παρατηρησα. . Η 8800GT εχει την ιδια θερμικη συμπεριφορα με την 8600GT!! Συγκεκριμενα με μια zalman VF900cu και οι δυο καρτες ειχαν ιδιες θερμοκρασιες σε ιδιες εφαρμογες και ιδιες στροφες ανεμιστηρα. . !!!!!

Μια ερωτησουλα και απο μενα μπας και εχει καποιος αναλογο συστημα. Εχω μια 7950gt η οποια δουλευε απροβληματιστα στο εξης setup

c2d 6400@3200 (400X8)

2X1gb Cellshock D9GMH

M-Audio audiophile 24/96

PSU Tagan 480Watt U-01

Εχω κανει κρατηση μια Albatron 8800gt την οποια θα παραλαβω το απογευμα. ΤΟ psu λετε να αντεξει η θα κλ@σει πανω του?! :pΣτην 12αρα δινει 28Α νομιζω ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.