Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Εννοειται και το βαλα!Το θεμα ειναι οτι εχω κανει clear to cmos και παλι τα ιδια!αν βγαλω την καρτα δουλευει η οnboard!οταν την ξαναβαλω και απενεργοποιησω την onboard δεν δινει σημα:(καμια ιδεα κανεις?

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Πωπω την εβαλα και εγω πανω και default αν βαλω να παιξω παιχνιδι για καποια ωρα βαραει 87 βαθμους?WTF!!!!!Η 8600 που ειχα δεν επιανε τετοιες θερμοκρασιες.Σκεψου να την κλοκαρω κιολας δηλαδη!Κανει και θορυβο οταν ανεβαζει θερμοκρασια βεβαια...

Εγώ πάντος αν βάλω της XFX το fan 100% κάνει τρελή φασαρία... δεν είχα ποτέ 2900 να ξέρω τι κάνει... αλλά η ULTRA στο τέρμα της καμία σχέση με τη φασαρία που κάνει αυτό το ριμάδι.

H ECS έχει default το ανεμιστήρι στους 29% και δεν ακούγεται, με το riva tuner που το σκάλισα από το 35% και πάνω αρχίζει και ακούγεται.

Στα παιχνίδια, με default ρολόγια, φτάνει 84-85.

Αρχική απάντηση από BlueChris

Εγώ πάντος αν βάλω της XFX το fan 100% κάνει τρελή φασαρία... δεν είχα ποτέ 2900 να ξέρω τι κάνει... αλλά η ULTRA στο τέρμα της καμία σχέση με τη φασαρία που κάνει αυτό το ριμάδι.

2900XT έχεις δει/ακούσει από κοντά να μας κάνεις μια σύγκριση? Η 2900ΧΤ κοντράρει Δέλτα για αστείο ;)

Για να καταννοήσουμε όλοι το πόσο θορυβώδης είναι η 8800GT, όσοι την έχετε, προσέξτε λίγο το παρακάτω:

Σε συνθήκες 24/7, εκεί όπου έχουμε βρει ένα όριο μεταξύ o/c και x% απόδοσης του ανεμιστήρα της ψύκτρας της, ο θόρυβος πού κυμαίνεται?

Είναι ο θόρυβος που υπερισχύει των υπολοίπων μέσα στο μηχάνημα, αλλά είναι υποφερτός? Ή μήπως είναι αυτό το -πέραν του υπερβολικού- πράγμα που κάνει μια 2900ΧΤ?

H 2900XT ακούγεται στο 100% της έξω από το δωμάτιο πεντακάθαρα, είναι στην ένταση μιας ηλεκτρικής σκούπας. Στην καθημερινότητα, έστω και ένα 60% σε αναγκάζει να βάλεις τα ηχεία σε αρκετά υψηλότερη στάθμη μπας και αγνοήσεις το θόρυβο της κάρτας.

Εκεί κυμαίνεται η GT ή απλά είναι ένα ακόμα θορυβώδες - στα όρια του λογικού - εξάρτημα?

Τωρα απο το βιντεο μην περιμενεις να καταλαβει κανεις την σχετικη ενταση σε σχεση με τη δικη του καρτα.Παντως οταν βγαινω απο παιχνιδι το καταλαβαινω οτι κατεβαζει στροφες η καρτα σιγουρα!

Το ερωτημα ειναι υπαρχει καποια καλη ψυκτρα χωρις να κανει σαν delta fan στο εμποριο να βαλουμε οσοι εχουμε τη συγκεκριμενη καρτα?Δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα...

Βρε αγόρι μου, σου λέω κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα στο 100%, λες και έχεις 2 Black n Decker στο full μέσα στο δωμάτιο.

Πήγα σε ένα φιλαράκι προχτές να δούμε πως πάει το Crysis και δεν μπορούσαμε να παίξουμε από τη φασαρία (Ζ-5500 ηχεία στο 5+). Αν κάνει και η GT έτσι χαθήκαμε.

Αρχική απάντηση από Spartiatis [22-11-2007 02:32]

Εγω σημερα παρελαβα μια απο της δυο που ειχα παραγγελια.......τωρα ποτε θα δω την αλλη??......

Με ενα 4200+ χ2 default

2 gig pc3200

core 640 mem 950 ( einai XFX XT version (extreme)

Win XP me default ola kai vga settings se performance ...no other tweaking

3dmark06 kai 03

default.jpg

με μια δοκιμη σε ρολογια 700 και 1000,,

se 3dmark 06 epiasa 8200

kai se 3dmark03 35500

Καιρος για αναβαθμιση .....

επειδη εχω την ιδια cpu αλλα με ενα GB RAM και 7600GT και,βγαζω 3800 στο 06,

η διαφορα στο σκορ οφειλεται κατα την γνωμη σας στην 8800GT?

Χωρίς την αγορά μιας άλλης ψύκτρας, τέτοιες κάρτες όπως 1900, 2900, 7800, 8800 δεν ταιριάζουν σε όποιους μισούν τον θόρυβο. Οποτε μην το ψάχνετε, ξηλώστε αμέσως την εργαστασιακή ψύκτρα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο στην κυριολεξία.

O μοναδικος λογος για μενα για να αλλαξεις την ψυκτρα δεν ειναι ο θορυβος αλλα η θερμοκρασια γιατι βλεπω οτι ζεσταινεται αρκετα σε ιντλε 56 βαθμους φουλ 80 ο θορυβος δεν ειναι καθολου ενοχλητικος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.