Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδες εαν παρω την Xfx Extreme που εχει πιρηνα στα 640ΜΗz δεν μπορω με overclock να την κανω 670MHz οπως η ΧΧΧ version ?. Εχει η ΧΧΧ εκδοση κατι επιπλεον που δεν μπορω να επιτηχω με δικο μου overclock ??? Επισης με το tool της Nvidia ntune μπορω να κανω increase το shader clock ??

Αρχική απάντηση από Eaglenik [Σήμερα, στις 20:11]

Ρε παιδες εαν παρω την Xfx Extreme που εχει πιρηνα στα 640ΜΗz δεν μπορω με overclock να την κανω 670MHz οπως η ΧΧΧ version ?. Εχει η ΧΧΧ εκδοση κατι επιπλεον που δεν μπορω να επιτηχω με δικο μου overclock ??? Επισης με το tool της Nvidia ntune μπορω να κανω increase το shader clock ??

Φυσικά και μπορείς να την πας στα 670. Η δικιά μου παει μεχρι 720. Μέτριο κομμάτι θα έλεγα. Και το shader clock μπορείς να το αλλάξεις όπως και το core clock με το riva tuner...

Αρχική απάντηση από vdeseris

Φυσικά και μπορείς να την πας στα 670. Η δικιά μου παει μεχρι 720. Μέτριο κομμάτι θα έλεγα. Και το shader clock μπορείς να το αλλάξεις όπως και το core clock με το riva tuner...

Το ξερω οτι μπορω με RivaTuner απλα για να μην βαζω extra application αναρωτιωμουν εαν γινετε με ntune. Αλλα thx για την info. :)

Αρχική απάντηση από Inlovem [Σήμερα, στις 13:11]

συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα για αυτο , τι ειναι καλυτερο , μια 8800gtx ή δυο 8800gts 320mb σε σλι? τι αποδιδει καλυτερα? στα παιχνιδια δεν μιλαω για 3δ μαρκ

8800GTX καλύτερα... το SLI δεν υποστηρίζεται απο όλα τα games και στην πράξη δεν σημαίνει 2πλασιασμό των επιδόσεων... ;)

Αρχική απάντηση από perp

8800GTX καλύτερα... το SLI δεν υποστηρίζεται απο όλα τα games και στην πράξη δεν σημαίνει 2πλασιασμό των επιδόσεων... ;)

παντος το flightsim-x παει σφαιρα σε συκριση με την μια που ειχα,τωρα με τις 3 οθονες:)

Χτες έπαιξα λίγο με την XFX 8800GT και με το ανενιμιστήρι της στο Full και 40 idle και 50 load έφτασε 710-1900-1000 και έβγαλε 14336 στο 3DMark06. Όλες τόσο φτάνουν? πάντως έχω αμφιβολίες αν θέλει νερό η κάρτα μιας και το έχω το block αλλά το σκέφτομαι να της το βάλω γιατί δείχνει να μην ζεστένεται με τίποτα.

icy20 Εγω την προηγουμενη Δευτερα εκανα παραγγελια και μου ειπαν οτι θα την εχω την τριτη που περασε!Τους πηρα την τριτη και μου παν οτι θα την εχω σιγουρα την παρασκευη! :S Οτι νανε γενικως. Assus εχω παραγγειλει!

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 01:26]

Χτες έπαιξα λίγο με την XFX 8800GT και με το ανενιμιστήρι της στο Full και 40 idle και 50 load έφτασε 710-1900-1000 και έβγαλε 14336 στο 3DMark06. Όλες τόσο φτάνουν? πάντως έχω αμφιβολίες αν θέλει νερό η κάρτα μιας και το έχω το block αλλά το σκέφτομαι να της το βάλω γιατί δείχνει να μην ζεστένεται με τίποτα.

Εκεί φθάνω και γω με αέρα....με 14200 στο 3dmark06 (vista32) .δεν ξέρω αν πρέπει -αν θα κερδίσω τίποτα με το να την φλασάρω με κανενα bios από άλλη κάρτα....Του giorgosth και του unseen έχουν φθασει στα 740 -750 με αέρα.....Μax θερμοκρασία που έχω δει από Rivatuner 87 βαθμοί

Αρχική απάντηση από Eaglenik [Χθες, στις 20:11]

Koita....

XFX 8800GT XT 512...

OCed with rivatuner ;)

stable.jpg

παιδια σημερα παραλαβα την καρτα:( Αλλα την εγκαταστησα και συνεχεια μοου βγαζει μαυρη οθονη! η mobo μου ειναι η assus p5vd2-vm ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? ωστοσο εχω απενεργοποιησει και την onboard αλλα και παλι τπτ και το psu μου ειναι 550w!

Αρχική απάντηση από kalwdios [Σήμερα, στις 16:40]

παιδια σημερα παραλαβα την καρτα:( Αλλα την εγκαταστησα και συνεχεια μοου βγαζει μαυρη οθονη! η mobo μου ειναι η assus p5vd2-vm ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? ωστοσο εχω απενεργοποιησει και την onboard αλλα και παλι τπτ και το psu μου ειναι 550w!

το εξαπινο το εβαλες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.