Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

οχι, σου φαινεται, το ιδιο συστημα ψυξης ειναι με τις αλλες.

Οσο για τις τρυπες οχι, οι τρυπες που μπαινουν οι ψυκτρες ειναι οι ιδιες με τις 7950. Οποτε θελει waterblock για 7800/7900

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση:

Ολοι συζητάτε και παραγγείλατε E-VGA και επίσης αναφέρθηκε από κάποιον ότι αν δεν βρεθεί E-VGA θα προχωρήσει στην αγορά μιας Sparkle. Υπάρχει κάποιος λόγος που σνομπάρετε την TwinTech ή έτυχε ?

Αρχική απάντηση από JohnG85 [Σήμερα, στις 17:12]

Ολοι συζητάτε και παραγγείλατε E-VGA και επίσης αναφέρθηκε από κάποιον ότι αν δεν βρεθεί E-VGA θα προχωρήσει στην αγορά μιας Sparkle. Υπάρχει κάποιος λόγος που σνομπάρετε την TwinTech ή έτυχε ?

Δεν μομιζω η πιο σημαντικη διαφορα μαλλον θα ειναι το αυτοκολλητο πανω στο cooler..

Αρχική απάντηση από JohnG85 [Σήμερα, στις 15:12]

Βασικα 3 χρονια εγγυηση απτο πλαισιο εχουνε ολες, το μονο που αλλαζει ειναι τα στοκ ρευματα οπως σε καποιες υλοποιησεις της 2900 pro αλλα αμφιβαλω, εμενα με πηρανε τηλεφωνο πριν απο λιγο και μου ειπανε πως δεν υπαρχει ουτε xfx ουτε evga ουτε sparkle, ε και τελικα συμβιβαστηκα με την twintech εχει και ωραιο κουτι :p

Με την ψυξη των VRM ξερει να μου απαντησει κανενας ? να ξερω αν θα παρω παστα και ramsinks απτο e-shop για να βαλω την vf900 ή να μεινω με στοκ

η E-VGA εχει ενα ωραιοτατο step-up program,το οποιο θα ηθελα να δω τι λεει στην πραξη...

αντε ρε παρτε με κ μενα τηλ,μου κανει και η twintech...:p

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλαβω αν έχουν παραδόσει στο Πλαίσιο 8800GT...Χθές έλεγε για Evga, σήμερα για XFX και τώρα τίποτα....καμμιά από τις δύο υλοποιήσεις δεν φαίνεται στο site αυτή την στιγμή...Μιλωντας με πωλητή του Πλαισιου μου είπε ότι αυρίο περιμένουν παραλαβή στην Μεταμόρφωση και να του τηλεφωνήσω.... Τι γίνεται πραγματικά; Εϊχαν παραγγείλει μια παρτίδα και εξαφανίζονται εν ριπεί οφθαλμού; Δεν νομίζω αφού δεν έχω δει κανέναν να την έχει παραλάβει ! Αν αύριο παραλάβουν πάντως η σειρά προτίμησης είναι XFX>EVGA>Sparkle>Twintech...

Νομίζω ότι η ζήτηση είναι τεράστια παγκοσμίως (λογικό) και υπάρχουν προβλήματα να ικανοποιηθεί στη φάση αυτή.Και στο overclockers.co.uk βλέπω μόνο ocUK (?) διαθέσιμες οι οποίες φεύγουν ταχύτατα, μια απο τα ίδια newegg... Παντού τα ίδια

Αρχική απάντηση από Georgesod

Ίδιες τρύπες με την gtx έχει; Θα μπαίνei to ek block μου;

εχω την εντυπωση πως θα μπαινει ΕΚ block αλλα για GTS λογω ιδιου μου φαινεται pcb.

Αρχική απάντηση από sstav [Χθες, στις 18:45]

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλαβω αν έχουν παραδόσει στο Πλαίσιο 8800GT...Χθές έλεγε για Evga, σήμερα για XFX και τώρα τίποτα....καμμιά από τις δύο υλοποιήσεις δεν φαίνεται στο site αυτή την στιγμή...Μιλωντας με πωλητή του Πλαισιου μου είπε ότι αυρίο περιμένουν παραλαβή στην Μεταμόρφωση και να του τηλεφωνήσω.... Τι γίνεται πραγματικά; Εϊχαν παραγγείλει μια παρτίδα και εξαφανίζονται εν ριπεί οφθαλμού; Δεν νομίζω αφού δεν έχω δει κανέναν να την έχει παραλάβει ! Αν αύριο παραλάβουν πάντως η σειρά προτίμησης είναι XFX>EVGA>Sparkle>Twintech...

Εγω αρχικα ειχα παραγγελια για 2 τεμαχια evga..

Εχτες με πηραν τηλεφ.. και μου ειπαν οτι για αυτες "μαλον"..την αλλη εβδομαδα...

και μου ειπε οτι την παρασκευη θα εχουν XFX....... (same price)

Οποτε αλλαξα σε XFX......και περιμενω....

Οποτε εμενα για να μην με εχουν παρει τηλ ακομα να μου πουν τα δυσαρεστα,παει να πει πως τη προλαβα μαλλον την eVGA.

Λοιπόν μιλώντας με πλαίσιο είπαν ότι από Δευτέρα θα έχουν και την υολοποίηση της ASUS (δείτε εικόνα)

δεν ξέρω για σας αλλά για μένα είναι λίγο σπάσιμο να βάζουν ετικέτα παιχνιδιού από πάνω!

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 12:22]

Λοιπόν μιλώντας με πλαίσιο είπαν ότι από Δευτέρα θα έχουν και την υολοποίηση της ASUS (δείτε εικόνα)

δεν ξέρω για σας αλλά για μένα είναι λίγο σπάσιμο να βάζουν ετικέτα παιχνιδιού από πάνω!

Αν το έχει και συνοδευτικό μέσα στο κουτί δεν με χαλάει καθόλου ! :p

e-VGA in da house..

ουτε τηλ με πηραν,ουτε mail εστειλαν και σημερα το πρωι τσουπ ο κουριερ με ενα πακετο στο χερι..απο το πουθενα..

παντως εμενα με χαλασε λιγο,που δεν ειχε ουτε ενα παιχνιδακι μεσα..τσιπιδες!!

ετσι για το γαμΟtto...

p1000393wo3.th.jpg

p1000396oi7.th.jpg

οταν βρουμε χρονο(απο αυριο...),θα κανουμε καμια παρουσιασουλα,να δουμε τι ψαρια πιανει με τον "ταπεινο" 4300...

Μεγειές μεγειές.... άντε και περιμένουμε την παρουσίαση :)

Μα καλά, ούτε ένα παιχνιδάκι δεν είχε μέσα;; Κανα καλούδι άλλο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.