lord Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 επειδή έχω μυστήρια κολλήματα (παγώνει το σύστημα) γνωρίζει κανείς αν είναι σωστά τα παρακάτω irq ? να αναφέρω ακόμη (πιο πιθανό να είναι εδώ το πρόβλημα) ο δίσκος παρουσιάζει προβλήματα (lost clusters errors ktl) τα οποία τα φτιάχνω και ξαναεμφανίζονται (το διαγνωστικό της WD το περνάει) τα προβλήματα όμως δεν έχουν φτάσει σε bad sector οπότε το πρόβλημα ίσως δεν είναι του δίσκου Καλώδια και κακές συνδέσεις δεν νομίζω να παίζουν τα ξήλωσα όλα και τα ξανάβαλα μέχρι και θερμοαγωγιμη του επεξεργαστή ξαναέβαλα Βρήκα και μια ποντικότρυπα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=42301
jpavly Οκτώβριος 8, 2007 #2 Οκτώβριος 8, 2007 Lol, έχω να δω κολλήματα λόγω IRQ από εποχής Windows 98 Τι κολλήματα έχεις και γιατί πιστεύεις ότι είναι θέμα IRQ conflict?
lord Οκτώβριος 8, 2007 Author #3 Οκτώβριος 8, 2007 ούτε 2 ώρες δεν έχει που τα έφτιαξα και να τα πάλι
jogi Οκτώβριος 8, 2007 #5 Οκτώβριος 8, 2007 Tα κλασσικά. Σταματα το O/C και ελεγχος στις μνημες + σκληρό δίσκο...
LiK Οκτώβριος 9, 2007 #6 Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από lord επειδή έχω μυστήρια κολλήματα (παγώνει το σύστημα) γνωρίζει κανείς αν είναι σωστά τα παρακάτω irq ? να αναφέρω ακόμη (πιο πιθανό να είναι εδώ το πρόβλημα) ο δίσκος παρουσιάζει προβλήματα (lost clusters errors ktl) τα οποία τα φτιάχνω και ξαναεμφανίζονται (το διαγνωστικό της WD το περνάει) τα προβλήματα όμως δεν έχουν φτάσει σε bad sector οπότε το πρόβλημα ίσως δεν είναι του δίσκου Καλώδια και κακές συνδέσεις δεν νομίζω να παίζουν τα ξήλωσα όλα και τα ξανάβαλα μέχρι και θερμοαγωγιμη του επεξεργαστή ξαναέβαλα Βρήκα και μια ποντικότρυπα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=42301 Προσπαθησε να μν εχεις πραγματα π θα μοιραζονται το ιδιο IRQ..(οχι ολα..αλλα να μν ειναι καποιο PCI idio me alloa PCI ή ίδιο με αλλο ISA) Δηλ αν μπορεις να αλλαξεις κατι σχετικα με τα 16,18 και το (PCI)9.. Εισαι σε RAID? Αρχική απάντηση από jpavly Lol, έχω να δω κολλήματα λόγω IRQ από εποχής Windows 98 Τι κολλήματα έχεις και γιατί πιστεύεις ότι είναι θέμα IRQ conflict? Μν το λες..ειχα προβλημα με την καρτα ηχου μου (sound blaster X-Fi Fatal1ty) kai ηταν IRQ..μ βγηκε η πιστη να βρω τι εφταιγε και να το φτιαξω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.