YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Η ψηφιακη τηλεοραση του Joost σταματησε να δεχεται μελη με προσκλησεις και ανοιξε για ολους. www.joost.com Το προγραμμα ειναι ακομα σε beta εκδοση, αλλα κανει δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Οκτώβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Πολύ καλό το Joost αλλά και αρκετά βαρύ (bandwidth).Πάντως καιρός ήταν να το ανοίξουν, αφού ούτως ή άλλως το invitation το έπαιρνες κατευθείαν τώρα τελευταία από το site τους.Ξέρει κανείς αν παίζει το mtv στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Η ψηφιακη τηλεοραση του Joost σταματησε να δεχεται μελη με προσκλησεις και ανοιξε για ολους. www.joost.com Το προγραμμα ειναι ακομα σε beta εκδοση, αλλα κανει δουλεια Καλόοοο επειδή δεν ξέρω μπορείτε να μου εξηγείσεται πώς δουλεύει (περιληπτικά) παίζει μόνο τραγούδια? ή και έργα? ευχαριστώ εκ των προτέρων. :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Videostreming ειναι. Πως ακους ραδιο μεσω νετ? Παρομοιο αλλα με video & ηχο ειναι.Videoclip/ ταινιες/ ντοκυματερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Ευχαριστώ YDinopoulos το έψαξα περισσότερο και τα βρήκα, και όλα αυτά χωρίς καμία χρέωση?μου είναι λιγάκι δύσκολο να το πιστέψω. :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.