dpolal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Καλημέρα.Έχω αναλάβει να συντηρώ ένα μεγάλο αρχείο excel όπου κάθε γραμμή του έχει κελιά με πληροφορίες για προϊόντα.Συνολικά έχω 25 κελιά και καμμιά 400αριά γραμμές όπου κάθε μία αναφέρεται σε ένα προϊόν.Καθημερινά αλλάζω με το χέρι κάποια στοιχεία στις γραμμές αυτές.Θέλω αν γίνετε να προσθέσω ένα κελί ακόμα σε όλες τις γραμμές όπου θα ενημερώνεται αυτόματα μια ημερομηνία όποτε εγώ κάνω κάποια αλλαγή σε κάποιο από τα υπόλοιπα κελιά της γραμμής αυτής.Δηλαδή όποτε κάνω edit ένα κελί αυτόματα το τελευταίο κελί θα πέρνει την ημερομηνία όπου έγινε η αλλαγή.Με αυτόν τον τρόπο θέλω να μπορώ να βλέπω σε ποιές γραμμές έχω κάνει αλλαγές βάση ημερομηνιών.Γίνεται κάτι τέτοιο;;;;Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
computinghs Οκτώβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 http://www.planetexcel.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 υπάρχει και για τα άλλα μέλη της σουίτας ανάλογος πλανήτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 μάλλον για μετάβαση σε Access σε βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 10:48] Γίνεται κάτι τέτοιο;;;; Γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 8, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Oric [Σήμερα, στις 16:33] Γίνεται. Μπορώ να το βρώ κάπου, μπορείς μήπως να μου πείς πώς;;;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.