Jump to content

Ο/c σε 6550 με abit ip35 pro

agganis1416003242

Recommended Posts

• 2 years later...
  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply

στην εποχη των i5 kai i7 ξεθαβω αυτο το νημα μιας κ θα συνεχισω να πορευομαι με τον 6750 κ την ip35pro...

διαβαζω για 500αρια με fsb με την συγκεκριμενη μητρικη κ εγω με γρηγορο τεστ φαινεται να σταματαω στα ηδη στα 410 x 8 =3,28ghz...

εχω τις μνημες(800αρες) 1:1 με 5αρια για να μην "εμποδιζουν" ,τσιμπησα τασεις ( cpu 1,4 apo 1,35,mch 1,37 apo 1,25 kai ich10 1,55 apo 1,5)...

αλλα με το που μπαινει windows κολλαει...

το ιδιο συμβαινει ακομα κ αν βαλω 6 multi αρα υποθετω οτι δεν ειναι θεμα cpu αλλα "ταβανι" απο μητρικη...

ειμαι μαλλον με το 10 bios ...το τελευταιο ειναι το 17...

να αναβαθμισω το bios?

να ανεβασω κ αλλο ταση cpu?

χαμηλωσε mch εισαι ψηλα για 410.

επισης αν θυμαμαι καλα εχεις ψηλα και τον επεξεργαστη.Αστο 1.35 η 1.3 (δεν θυμαμαι και τωρα ακριβως πως ηταν τοτε)

το ich10 1.5 , μη το αλλαζεις

δοκιμασε το pci-e να το εχεις στα 105mhz και επισης εχε χ6 το μουλτι και παιζε ετσι να δεις.

αν κανεις δοκιμες και βλεπεις οτι πανω απο 410 δεν παει τοτε δεν ειναι ταβανι η μητρικη αλλα ταβανι ο cpu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.