allos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Μήπως ξέρει κανένας σας κανένα ΤV tuner (για Laptop κατα προτίμηση USB) που να δουλεύει δοκιμασμένα σε Vista ?Έχω πάρει το Pinnacle το οποίο δεν έκανε δουλειά και από ποιότητα ήταν μάπα.Και πήρα και την AverTV Express Card Slim η οποία δεν παίζει εγχρωμα με τίποτα (δοκίμασα και τηλεφωνική κλήση Skype με τους τεχνικούς της Avermedia στην Taiwan) και σήκωνε και τρελές θερμοκρασίες .Έχω έναν Acer5920G.Επειδή θα πάω στο πλαίσιο να γυρίσω την Avermedia σας ρωτάω για να ξέρω τι να πάρω .
BlueChris Οκτώβριος 8, 2007 #2 Οκτώβριος 8, 2007 Εγώ έχω πάρει πρόσφατα από το stock house του Πλαισίου το Pinnacle το USB και παίζει μια χαρά στα Vista με το ChrisTV Proffesional.
allos Οκτώβριος 8, 2007 Author #3 Οκτώβριος 8, 2007 Το δοκίμασα και εγώ αυτό το πρόγραμμα αλλά τίποτα από ήχο . Το pinnacle to 320e έχεις ?
hayabusa Οκτώβριος 8, 2007 #4 Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από allosΤο pinnacle to 320e έχεις ? και εγω αυτο εχω και τοσο με το dscaler οσο και με το chris tv δεν εχω ηχο. αν υπαρχει καμια συμβουλη η καμια ιδεα θα εκτιμηθει ...
tarasque Οκτώβριος 8, 2007 #5 Οκτώβριος 8, 2007 για δες εδώ:http://forum.chris-tv.com/index.php?showtopic=537C. Many USB TV Cards are streaming the TV sound digitally via USB and no cable connection is required between the TV card audio output and Sound Card line in input.In this case you should check in Program Settings->Driver Settings->Audio Rendering Device for "USB Audio" or a device with a name similar with your TV card name, (for example : PCTV USB2 Audio, WinTV USB2 Audio etc).After you select the correct device you have to enable "Render TV Audio through Audio Rendering Device" setting in Program Settings->Driver Settings->Advanced Settings and restart ChrisTV.Also make sure that :- in Program Settings->Driver Settings->Audio Capture Source-> your Sound Card is selected.- in Program Settings->Image & Sound Settings->Sound Input is set to Wave or you can enable "Use DirectX Sound Controller".
allos Οκτώβριος 9, 2007 Author #6 Οκτώβριος 9, 2007 Μόλις μου στείλανε κάτι drivers απο avermedia να τους δοκιμάσω ...Αλλά λέω να πάω σε USB γιατί το PCMCIA καίει πολύ και φοβάμαι μην πάθει τίποτα το laptop...Μου πρότειναι ο τεχνικός του πλαισίου το azurewave ...Ξέρει κανείς αν είναι καλο ?
hayabusa Οκτώβριος 9, 2007 #7 Οκτώβριος 9, 2007 @tarasque : εκανα ακριβως αυτα που λες στο ποστ σου και δυστυχως δεν εγινε απολυτως τιποτα, αφαντος ο ηχος
allos Οκτώβριος 9, 2007 Author #8 Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:00] @tarasque : εκανα ακριβως αυτα που λες στο ποστ σου και δυστυχως δεν εγινε απολυτως τιποτα, αφαντος ο ηχος ρε συ μήπως εσύ ξέρεις την azurewave ? να την κάνω τράμπα με την avermedia λες ?
hayabusa Οκτώβριος 9, 2007 #9 Οκτώβριος 9, 2007 δεν την εχω ακουσει ακουσει ποτε και ετσι δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η οχι. google it και δες αν υπαρχουν πουθενα user reviews για να δεις τι παιζει...
allos Οκτώβριος 9, 2007 Author #10 Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:06] δεν την εχω ακουσει ακουσει ποτε και ετσι δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η οχι. google it και δες αν υπαρχουν πουθενα user reviews για να δεις τι παιζει... την googlησα αλλά δεν βρήκα και πολλά ....μάλλον πως δεν την ξέρει η μάνα της...
allos Οκτώβριος 10, 2007 Author #11 Οκτώβριος 10, 2007 Πήρα και την Azurewave ....τζιφος ...μάπα ήχος και μετά από λίγο χάνεται ο συγχρονισμος ήχου εικόνας
Tsakonas Οκτώβριος 10, 2007 #12 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από allos [Σήμερα, στις 11:09] Πήρα και την Azurewave ....τζιφος ...μάπα ήχος και μετά από λίγο χάνεται ο συγχρονισμος ήχου εικόνας βρε συ...μπας κ ειναι θεμα επεξεργαστικης ισχυος?για επικεντρωσε εκει το τρουβλσουτινγκ σου....
allos Οκτώβριος 10, 2007 Author #13 Οκτώβριος 10, 2007 Επεξεργαστική ισχύος με 2GB DDR2 ,C2D T7300, 8600GT.....???Δεν νομίζω ρε συ ...Απλά πρέπει κάτι να παίζει με τα vista ....Τις γύρισα της κάρτες πίσω και έμεινα με 100 στην καρτέλα του πλαισίου να με περιμένουν όταν θα βγεί καμιά άλλη ...
allos Οκτώβριος 23, 2007 Author #15 Οκτώβριος 23, 2007 Παίζει ??Εμένα η Express Card Slim μου έπαιζε έγχρωμα την πρώτη φορά που άνοιγα το laptop και μετά έπαιζε μόνο ασπρόμαυρα .....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.