aioannou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Καλημερα σε όλους,εχω μια περιεργη ερωτηση:Μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο να μπορω να βαλω στο μηχανημα μουμια ταινια να παιζει και να την βλεπει και ενας φιλος απο το δικο του μηχανημα?Κατι σαν να κανω share το Windows Media Player μου ή καποιο αλλο αλλο προγραμμα.Δεν ξερω αν υπαρχει κανενα software για αυτο ή καποιο remote accessή οτιδηποτε αλλο που δεν μπορω να φανταστω.Εχει κανει καποιος κατι παρομοιο ή αν εχει ακουσει πως μπορει να γινεται?Θα μου ηταν πολυ χρησιμο...Ευχαριστω πολυ.
webhunter Οκτώβριος 8, 2007 #2 Οκτώβριος 8, 2007 Μπορείς να κάνεις δίκτυο και να βλέπετε παράλληλα το ίδιο αρχείο. Για streaming μέσω ιντερνετ πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο upload.
GoMaR Οκτώβριος 8, 2007 #3 Οκτώβριος 8, 2007 Καλημερα..Αυτος ο φιλος θα συνδεεται στο πισι σου μεσω ιντερνετ η μεσω lan ? Το λεω γιατι αν ειναι μεσω νετ, θα θελεις και τεραστιο upload και αντιστοιχα μεγαλη ταχυτητα ο φιλος σου....Αν υπαρχει κατι αλλο που μου διαφευγει ας υπωθει να το ξερουμε
aioannou Οκτώβριος 8, 2007 Author #4 Οκτώβριος 8, 2007 Καλημερα και ευχαριστω,θα εχω αρκετα μεγαλο upload και ο αλλος θα ειναι μεσω net και οχι στο ιδιο Lan.υπαρχει κατι?καποια ιδεα?ευχαριστω.
webhunter Οκτώβριος 8, 2007 #5 Οκτώβριος 8, 2007 Μόνο streaming μέσα από κάποιο πρόγραμμα ή κλαποιον Player όπως το vlc.Μιλάμε για upload της τάξης των 512 Kb και άνω, και θα τα βλέπει σε τρελή καθυστέρηση.
BlueChris Οκτώβριος 8, 2007 #6 Οκτώβριος 8, 2007 Κατέβασε από τη Microsoft τον Media Encoder. Είναι σχετικά απλός αλλά θα κάνετε δουλειά.
Tsakonas Οκτώβριος 8, 2007 #7 Οκτώβριος 8, 2007 ακου εναλλακτικη ...παιρνεις tv tuner και δηλωνεις αυτον ως video capture device στο msn...μετα οτι ταινια θες να δει ο φιλος σου την βαζεις σε ενα dvd player που συνδεεται με το tuner/η αμαλαχει του δειχνεις κ τηλεοραση...απο οτι εχω ψιλοδοκιμασει μια φορα,θελει 155kbps upload...(εε δεν πιστευω να σε πειραζει που θα το βλεπει στο μικρο παραθυρακι του μσν:whistling :whistling :whistling :whistling )...
dpolal Οκτώβριος 8, 2007 #8 Οκτώβριος 8, 2007 O ποιό απλός τρόπος... Γράφτην σε ένα dvd και δώστου την... :):):) (αστειάκι... )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.