v.djay! Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Έχω μία msi 1950pro,και σκέφτηκα να κάνω το εξής:το σύστημα ψύξης της κάρτας μου αποτελείται από ένα ανεμιστηράκι και μια σειρά απο κάθετες μετταλικές πλάκες οι οποίες λογικά εφάπτονται σε άλλη μια -κάθετη σε αυτές-πλάκα οι οποία λογικά ακουμπάει στον πυρήνα...Σκέφτηκα λοιπόν να αφαιρέσω το ανεμιστηράκι,να κολλήσω μια τεράγωνη χάλκινη πλάκα πάνω στις κάθετες μετταλικες πλάκες και πάνω σε αυτή την πλάκα να εφάψω(ακόμη δν ξέρω πως!)ένα waterblock(υδρόψυξη θα μπεί έτσι κ αλλιώς,οπώτε τα έξοδα είναι μεσα στο πρόγραμμα!)ώστε να κρυώνει τις πλάκες και αυτές με την σειρά τους να κρυώνουν τον πυρήνα...Η βασική μου απορία είναι:θα κερδίσω τπτ σε σύγκριση με τον συμβατικό τρόπο υδόψυξης ή το μόνο που θα καταφέρω θα είναι να χάσω την εγγύηση της κάρτας μου(γτ αφού θα μοντάρω την ψύξτρα,επιτόπου η εγγύηση χάνεται...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Οκτώβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 δεν λεει καθολου.. κατευθειαν μπλοκ. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 αν θες βαλτο πανω απο το μπλοκ και μετρα διαφορες...αν και δεν νομιζω να κανει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Οκτώβριος 7, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Σωστός...κ γ να μν ανοίγω και νέο thread,πήρα ένα black ice 360,να βάλω ανεμιστήρες?Αν,ναι να βάλω 4ή6 σε push-pull διάταξη ή 2-3 σε push? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 εξαρταται τι θες θες μαξ επιδοσεις? push-pull θες ελαχιστο θορυβο ? τπτ (δεν ξερω αν θα τα καταφερει) θες καπου στη μεση push η pull Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.