Jump to content

GAME εναλλακτικο του COMMANDOS ????

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για χρονια φανατικός του commandos , ταχω παιξει ολα ,ταχω τερματισει ολα

εχω εμμονη με αυτο το παιχνιδι και με το στυλ του

απο τοτε που βγηκε το Commandos :Destination Berlin εχω χασει ομως την επαφη μου με τα παιχνιδια γενικώτερα

εχει βγει κατι παρομοιο?

δηλαδη με ομαδα , με σχεδιο δρασης συγκεκριμενο , να κλεβεις αντικειμενα , να κρυβεσαι να μη σε βρουν κτλ

οχι first person shooting , να βλεπεις το παιχνιδι απο πανω και να κατευθυνεις την ομαδα ας πουμε

αν εχει βγει κατι παρομοιο ριχτε το γιατι εγω δεν εχω ιδεα...

ευχαριστω

σκαθαρι :)

τρελε μονο εσυ ο παλιουρας θα μου ελεγες αυτο το παιχνιδι

ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕ

ψαχνω να το βρω στα συρταρια μου

ωραιο ηταν...

εγω το commandos το θεωρω εξυπνο παιχνιδι

δεν ειναι τυπου βαρας τα παντα και οτι μεινει σαν παιχνιδια τυπου GENERALS

δεν ειναι και τυπου doom

δεν ειναι καν medal of honor

θελει ωρες ,σχεδιο , σκεψη , προσοχη σε καθε κλικ ποτε θα το κανεις κ πως

λοιπον απο τοτε με το commnados ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?

δεν μπορει ρε παιδια βρειτε μου κατι

πληρωνω οσο οσο

:p :p

Εγω πάντως που είχα φάει μεγάλο κόλλημα με το Generals και με το Desperados, έπαθα πλάκα μόλις έβαλα το demo του World In Conflict.

Θα πάω να πάρω την γνήσια collector's edition που έχει μέσα και αυθεντικό κομμάτι με πιστοποιητικό απο το τοίχος του Βερολίνου ;)

Εννοείται σε τέτοιο στύλ αλλα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ήταν το πρωτο Hidden & Dangerous, για το καινούριο δε γνωρίζω.

Επίσης αρκετα ρεαλιστικό είναι και το Company Of Heroes...

μαστορα αυτο που λες ειδα το ντεμο και μου φανηκε σαν red alert ή σαν generals τελοσπαντων

δεν θελω τετοια που φτιαχνεις βασεις , μαζευεις λεφτα και αηδιες

θελω ναχει στρατηγική

Hidden & Dangerous τότε. Υπερβολικά ρεαλιστικό και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ με όλη τη σημασία της λέξεως.

Ναι είναι πολύ εξυπνα τέτοιου τύπου παιχνίδια! Έχεις και γυναίκα στην ομάδα και εκμεταλεύεσαι τις καμπύλες τις. Δοκίμασε επίσης Fallout (τώρα τα θυμήθηκα)!

ειρωνικα το λες?

δεν νομιζω ε?

εχω φαει και 8ωρα με το κομαντος για να καταστρωσω σχεδιο δρασης

βρισκεις πραγματα απο αλλους , τα κλεβεις , τα χρησιμοποιεις , ψαχνεις ντουλαπια , σκοτωνεις κοσμο και χρησιμοποποιεις αυτα που εχει , μεταμφιεζεσαι , εχεις σκυλο , εχεις γυναικα , εχεις παιδια (που λεει ο λογος)

παιζεις με οτι καρτα γραφικων θες χωρις να ζεσταινεται τιποτα

δεν ξερω ρε παιδια εμενα μου φαινεται πανεξυπνο παιχνιδι

δεν πατας το fire 1.000.000 φορες το δευτεροπλεπτο και δεν ακους ολη την ωρα μπαμ μπουμ

το αντιθετο

οτι κανεις το κανεις κρυφα και αθορυβα

χεχε

Όχι, βέβαια! Τα commandos τα σπάνε...ειδικά στα γερμανικά στρατόπεδα με spotlight, κυνηγόσκυλα, σκοπούς κ.τ.λ. Δεν βγαίνουν με β.σ.π. (βουρ στον πατσά). Είχα πάθει μεγάλη πλάκα με το 1. Το Hidden & Dangerous, που ανέφερε το παλικάρι, το δίνει η εταιρεία τζάμπα...

Noμίζω αυτό είναι...σαν πολύ μικρό (264ΜΒ) μου φαίνεται:

http://www.fileplanet.com/131330/130000/fileinfo/Hidden-&-Dangerous-Deluxe

Μαστορα πλακα κανεις?

δεν εχεις παιξει τα 2 και 3?

που πετας στους γερμανους πετρες για να τους αποσπασεις την προσοχη , που τους πετας μολοτοφ , που βαζεις παγιδες , ναρκωτικη ουσια , ευθανασια , μολυνεις το κρασι τους με υπνωτικο , τους παιρνεις τα οπλα , βαζεις τον κλεφτη και τους σουφρωνει κλειδια απο τις τσεπες , εχεις το σκυλι και σε βοηθαει , τους πετας τσιγαρα για να πανε να τα παρουν και αλλαζουν θεση και ποσα αλλα

ΠΡΕΠΕΙ να παιξεις το 2 και το 3

καλιτερο το 2

θα χαζεψεις εντελως...

αυτο λες ναναι το h&d?

τοσο μικρο?

θα το κατεβασω να δω

μαλλον ειναι παλιο παιχνιδι και τοχουν δωρεαν πλεον

θα δω και το fallout...

προσπαθώ να θυμηθώ ένα παρόμοιο παιχνίδι αλλα δεν το θυμάμαι:wall: :wall:

το commandos 2 αήττητο:banging:

ελα ρε κατερινη και συ μαζι μας

ολοι οι μανιακοι του κομαντος εδω ρε

νατα μαζεψουμε ολαααααα

Αρχική απάντηση από Snips

FACES OF WAR ίσως; Δεν είναι ακριβώς ίδιο στυλ αλλά νομίζω αξίζει να το δεις.

To έχω παιξει το παιχνιδάκι! Έχει πέσει πολυ δουλειά γενικά, αλλά τι να το κάνεις αν το παιχνίδι έχει κακογραμμένο κώδικα, επαναλαμβάνεται, η μουσική του είναι για τα μπάζα, και καταντάει εύκολα βαρετό?

Εμένα βέβαια κάπως μου άρεσε αφού είμαι και κολλημένος με WWII και τα πολεμικά παιχνίδια γενικότερα, αλλά η υλοποίηση προσωπικά ήταν απαράδεκτη.

Το Hidden & Dangerous ειναι παιχνιδαρα. Αλλα ειναι αρκετα παλιο καθως εχει 1999. Πολυ λιωσιμο ειχε πεσει...Ειχα μολις παρει το πρωτο μου pc.

Δοκιμασε και Operation Flashpoint.

Παιχνιδάρα μεν - τρομερά buggy δε. Κατέβασε ότι patch βρεις εκτός αν θες να ψάχνεις τους στρατιώτες σου μέσα στα pixels...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.