BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 για χρονια φανατικός του commandos , ταχω παιξει ολα ,ταχω τερματισει ολα εχω εμμονη με αυτο το παιχνιδι και με το στυλ του απο τοτε που βγηκε το Commandos :Destination Berlin εχω χασει ομως την επαφη μου με τα παιχνιδια γενικώτερα εχει βγει κατι παρομοιο? δηλαδη με ομαδα , με σχεδιο δρασης συγκεκριμενο , να κλεβεις αντικειμενα , να κρυβεσαι να μη σε βρουν κτλ οχι first person shooting , να βλεπεις το παιχνιδι απο πανω και να κατευθυνεις την ομαδα ας πουμε αν εχει βγει κατι παρομοιο ριχτε το γιατι εγω δεν εχω ιδεα... ευχαριστω σκαθαρι
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2007 Author #4 Οκτώβριος 7, 2007 τρελε μονο εσυ ο παλιουρας θα μου ελεγες αυτο το παιχνιδι ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕ ψαχνω να το βρω στα συρταρια μου ωραιο ηταν... εγω το commandos το θεωρω εξυπνο παιχνιδι δεν ειναι τυπου βαρας τα παντα και οτι μεινει σαν παιχνιδια τυπου GENERALS δεν ειναι και τυπου doom δεν ειναι καν medal of honor θελει ωρες ,σχεδιο , σκεψη , προσοχη σε καθε κλικ ποτε θα το κανεις κ πως λοιπον απο τοτε με το commnados ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ? δεν μπορει ρε παιδια βρειτε μου κατι πληρωνω οσο οσο :p
LevelOne Οκτώβριος 7, 2007 #5 Οκτώβριος 7, 2007 Εγω πάντως που είχα φάει μεγάλο κόλλημα με το Generals και με το Desperados, έπαθα πλάκα μόλις έβαλα το demo του World In Conflict. Θα πάω να πάρω την γνήσια collector's edition που έχει μέσα και αυθεντικό κομμάτι με πιστοποιητικό απο το τοίχος του Βερολίνου Εννοείται σε τέτοιο στύλ αλλα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ήταν το πρωτο Hidden & Dangerous, για το καινούριο δε γνωρίζω. Επίσης αρκετα ρεαλιστικό είναι και το Company Of Heroes...
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2007 Author #6 Οκτώβριος 7, 2007 μαστορα αυτο που λες ειδα το ντεμο και μου φανηκε σαν red alert ή σαν generals τελοσπαντωνδεν θελω τετοια που φτιαχνεις βασεις , μαζευεις λεφτα και αηδιεςθελω ναχει στρατηγική
LevelOne Οκτώβριος 7, 2007 #7 Οκτώβριος 7, 2007 Hidden & Dangerous τότε. Υπερβολικά ρεαλιστικό και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ με όλη τη σημασία της λέξεως.
kunoobidi Οκτώβριος 7, 2007 #8 Οκτώβριος 7, 2007 Ναι είναι πολύ εξυπνα τέτοιου τύπου παιχνίδια! Έχεις και γυναίκα στην ομάδα και εκμεταλεύεσαι τις καμπύλες τις. Δοκίμασε επίσης Fallout (τώρα τα θυμήθηκα)!
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2007 Author #9 Οκτώβριος 7, 2007 ειρωνικα το λες?δεν νομιζω ε? εχω φαει και 8ωρα με το κομαντος για να καταστρωσω σχεδιο δρασηςβρισκεις πραγματα απο αλλους , τα κλεβεις , τα χρησιμοποιεις , ψαχνεις ντουλαπια , σκοτωνεις κοσμο και χρησιμοποποιεις αυτα που εχει , μεταμφιεζεσαι , εχεις σκυλο , εχεις γυναικα , εχεις παιδια (που λεει ο λογος)παιζεις με οτι καρτα γραφικων θες χωρις να ζεσταινεται τιποταδεν ξερω ρε παιδια εμενα μου φαινεται πανεξυπνο παιχνιδιδεν πατας το fire 1.000.000 φορες το δευτεροπλεπτο και δεν ακους ολη την ωρα μπαμ μπουμτο αντιθετοοτι κανεις το κανεις κρυφα και αθορυβαχεχε
kunoobidi Οκτώβριος 7, 2007 #10 Οκτώβριος 7, 2007 Όχι, βέβαια! Τα commandos τα σπάνε...ειδικά στα γερμανικά στρατόπεδα με spotlight, κυνηγόσκυλα, σκοπούς κ.τ.λ. Δεν βγαίνουν με β.σ.π. (βουρ στον πατσά). Είχα πάθει μεγάλη πλάκα με το 1. Το Hidden & Dangerous, που ανέφερε το παλικάρι, το δίνει η εταιρεία τζάμπα... Noμίζω αυτό είναι...σαν πολύ μικρό (264ΜΒ) μου φαίνεται:http://www.fileplanet.com/131330/130000/fileinfo/Hidden-&-Dangerous-Deluxe
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2007 Author #11 Οκτώβριος 7, 2007 Μαστορα πλακα κανεις?δεν εχεις παιξει τα 2 και 3?που πετας στους γερμανους πετρες για να τους αποσπασεις την προσοχη , που τους πετας μολοτοφ , που βαζεις παγιδες , ναρκωτικη ουσια , ευθανασια , μολυνεις το κρασι τους με υπνωτικο , τους παιρνεις τα οπλα , βαζεις τον κλεφτη και τους σουφρωνει κλειδια απο τις τσεπες , εχεις το σκυλι και σε βοηθαει , τους πετας τσιγαρα για να πανε να τα παρουν και αλλαζουν θεση και ποσα αλλαΠΡΕΠΕΙ να παιξεις το 2 και το 3καλιτερο το 2θα χαζεψεις εντελως...αυτο λες ναναι το h&d?τοσο μικρο?θα το κατεβασω να δωμαλλον ειναι παλιο παιχνιδι και τοχουν δωρεαν πλεονθα δω και το fallout...
eleozz Οκτώβριος 7, 2007 #12 Οκτώβριος 7, 2007 προσπαθώ να θυμηθώ ένα παρόμοιο παιχνίδι αλλα δεν το θυμάμαι :wall: το commandos 2 αήττητο:banging:
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2007 Author #13 Οκτώβριος 7, 2007 ελα ρε κατερινη και συ μαζι μαςολοι οι μανιακοι του κομαντος εδω ρενατα μαζεψουμε ολαααααα
Snips Οκτώβριος 7, 2007 #14 Οκτώβριος 7, 2007 FACES OF WAR ίσως; Δεν είναι ακριβώς ίδιο στυλ αλλά νομίζω αξίζει να το δεις.
bezdim Οκτώβριος 7, 2007 #15 Οκτώβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Snips FACES OF WAR ίσως; Δεν είναι ακριβώς ίδιο στυλ αλλά νομίζω αξίζει να το δεις. To έχω παιξει το παιχνιδάκι! Έχει πέσει πολυ δουλειά γενικά, αλλά τι να το κάνεις αν το παιχνίδι έχει κακογραμμένο κώδικα, επαναλαμβάνεται, η μουσική του είναι για τα μπάζα, και καταντάει εύκολα βαρετό?Εμένα βέβαια κάπως μου άρεσε αφού είμαι και κολλημένος με WWII και τα πολεμικά παιχνίδια γενικότερα, αλλά η υλοποίηση προσωπικά ήταν απαράδεκτη.
kallileo Οκτώβριος 8, 2007 #16 Οκτώβριος 8, 2007 Το Hidden & Dangerous ειναι παιχνιδαρα. Αλλα ειναι αρκετα παλιο καθως εχει 1999. Πολυ λιωσιμο ειχε πεσει...Ειχα μολις παρει το πρωτο μου pc.Δοκιμασε και Operation Flashpoint.
Maximus Οκτώβριος 8, 2007 #17 Οκτώβριος 8, 2007 Παιχνιδάρα μεν - τρομερά buggy δε. Κατέβασε ότι patch βρεις εκτός αν θες να ψάχνεις τους στρατιώτες σου μέσα στα pixels...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.