bluray Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250-300 GB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ??:...:
cptkoulis Οκτώβριος 7, 2007 #3 Οκτώβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από bluray [Σήμερα, στις 17:34] Ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη για το Caps Lock Καλα ντε,δε θα σου παρουμε και το κεφαλι ....Απο προσωπικη εμπειρια με ενα Western Digital MyBook 500GB δεν ειχα κανενα προβλημα,το βρηκε αμεσως και με καλυψε για τη δουλεια που το πηρα(backup)Υποθετω οτι και τα μικροτερα μοντελα θα ειναι εξισου καλα,κοιταξε λιγο και το λογο κοστος/GB που αγοραζεις,ισως συμφερει περισσοτερο ο 500αρηςΕπισης,αλλη λυση ειναι να αγορασεις ενα κιτ που βαζεις μεσα οτι δισκο θελεις.Μπορει σαν συνολο να βγαινει και πιο ακριβα απο το ετοιμο σετ,σου δινει ομως την ευελιξια να βαλεις εναν αλλο δισκο οταν το χρειαστεις ή μελλοντικα να αναβαθμισεις με εναν μεγαλυτερο δισκο.Προσοχη μονο,αν θα παρεις SATA ή IDE κι επειδη υπαρχουν πολλα κουτακια στην αγορα,προτιμησε ενα με διακοπτη on/off αλλιως ο δισκος θα γυριζει οσο ειναι η συσκευη στην πριζα
JohnnyX Οκτώβριος 7, 2007 #4 Οκτώβριος 7, 2007 εγω εχω παλι το turbox που εχει και esata και εσωτερικα seagate (αρα 5 χρονια εγγυηση) βεβαια το πλαισιο δινει 3το δικο μου μοντελο ειναι 500gb αλλα βγαινει και σε 250απο εκει και μπρος δες και τα freeagent seagate με 5 χρονια εγγυηση το οποια μετραει αν προκειται να κανει βολτες απο εδω και απο εκει...γιατι μπορει να εχει και μερικα τρακαρισματα
whitesnake Οκτώβριος 7, 2007 #5 Οκτώβριος 7, 2007 H προσφορά του freeagent στο media markt δεν ισχύει ακόμα?
kallileo Οκτώβριος 7, 2007 #6 Οκτώβριος 7, 2007 Μια καλη λυση ειναι η προσφορα που ειχε αυτην την βδοαμδα ο Σαραφιδης για Lacie Porsche 500GB στα 99 ευρω. Δεν ηξερω αν ισχυει ακομα βεβαια.
HOTAS Οκτώβριος 9, 2007 #7 Οκτώβριος 9, 2007 Ψάχνομαι κι εγώ για εξωτερικό στα 500GB με χαρακτηριστικά SATA2,16MB με σύνδεση USB 2.0 και e-SATA. Ποιά έτοιμη πρόταση υπάρχει εκτός από τους Turbo-X (που φοράνε τον ST3500630AS);@cptkoulis: Ποιά έκδοση του MyBook έχεις και ποιό σκληρό "φοράει"; Είναι SATA ή IDE;Ο Freeagent της Seagate ποιό σκληρό "φοράει";Νομίζω πάντως ότι είναι καλύτερη η αγορά χωριστού σκληρού και κουτιού (κυρίως λόγω εγγύησης). Σκέφτομαι τον WD5000AAKS (http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=301). Ποιό κουτί προτείνετε;
Maximus Οκτώβριος 10, 2007 #8 Οκτώβριος 10, 2007 Κοιτάω τώρα στο Πλαίσιο:Ο Lacie ο 500άρης κάνει 95 με 2 χρόνια εγγύησηΟ MyBook της WD κάνει 120 με 2 χρόνια εγγύησηΟ FreeAgent της SG κάνει 129 με 5 χρόνια εγγύησηΠοιος ο λόγος να πάρω τον MyBook?>
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.