Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MHTRIKH DFI

bluray

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.........

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:

1/ ΕΧΩ MOΜΙΑ DFI LP NF4 SLI-DR ΓΙΑ AMD SOCKET 939. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΝΗΜΕΣ DDR 2? MOY EIXE ΠΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΩ AMD ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ DDR.ΙΣΧΥΕΙ????

2/ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ AMD ME SOCKET 939 ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ATHLON 64 X2 4400+ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ???

3/ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ MO/BO

AYTO TON ΚΑΙΡΟ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ (Π.Χ. ΤΟΥΣ BARCELONA ΚΛΠ)

1) Σωστα σου ειπαν.. Μονο ddr παιρνει.

2) Μπορεις να βρεις μονο μεταχειρισμενο πλεον.

3) Προσωπικα θα σου προτεινα να περιμενεις.. Αν παλι δε θες να εχεις υπ'οψη σου οτι πρεπει να αλλαξεις και μνημες (πλεον ολες οι ΜΒ ειναι σε ddr2-3).

1.Σε καμια περιπτωση,ακομα και αν καταφερεις να τις κουμπωσεις δεν προκειται να αναψει το μηχανημα

2.Να παρακολουθεις τις πωλησεις του forum,θα βρεις κατι και σε καλη τιμη

3.Καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομα,αναμενονται ενδιαφερουσες εξελιξεις πολυ συντομα

Καλως ηρθες στο forum!Μονο προσεχε λιγο το Caps Lock :p

Να ειστε καλα παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Really sorry για το Caps

Αρχική απάντηση από kallileo

Οτι επεξεργαστη και να βαλεις δεν δεις αξιοπροσεκτες διαφορες.

Αν θες αλλη αισθηση παρε c2d

Ψέμα μεγάλο!! Καμία διαφορά στην αίσθηση απο το σύστημα που έχεις τώρα

Αρχική απάντηση από DuKe

Επειδη ειχα Opteron στα 2800 και μετα εβαλα εναν c2d στα 3.2MHz και ειδα μεγαλη διαφορα.

Τωρα εσυ αν δεν βλεπεις μαγκια σου...

Αρχική απάντηση από DuKe

να πω και γω την γνωμη πριν ειχα εναν FX60,τωρα εβαλα Q6600,δλδ σε παιχνιδια 40-50 FPS δεν ειναι διαφορα για σενα?:)

Για αίσθηση νομίζω είπαμε. Όχι superpi και ίσως 2-3 games

Τα 40-50 FPS μάλλον προήλθαν απο αναβάθμιση στη gpu και όχι στη cpu.

Εγω προσωπικα εννοουσα σε εφαρομογες οπως παιχνιδια, video editing, αναπαραγωγη HD και λοιπες βαριες εφαρμογες...

Δεν νομιζω να χρειαζεσαι c2d για να εχεις καλη αισθηση στο desktop και με P4 μια χαρα εισαι εκει.

παιδες εγω πριν το μηχανημα της υπογραφης ειχα εναν 3.8 amd 2g ddr1. o 3.8 με τις ιδιες εφαρμογες στο startup booταρε πιο γρηγορα κ γενικα ηταν πιο σβελτος οταν ημουν απλα στο λειτουργικο κ ανοιγοκλεινα παραθυρα... τεσπα η δικα μου αποψη στο θεμα amd-intel ειναι οτι ο amd σε γενικες γραμμες ειναι καλος. ο intel ειναι να ανοιξει την εφαρμογη... αμα την ανοιξει πεταει αλλα ο amd πριν να ανοιξει την εφαρμογη πεταει... (δεν ειμαι ουτε "amdακιας" ουτε "ιντελακιας" απλα στηριζομαι σε προσωπικη εμπειρια)

Aκριβώς! και εγώ που έχω έναν x2 6000+ και έναν Ε6600 βλέπω ότι σε απόκριση, ανοιγοκλέισιμο προγραμματων και ειδικά όταν πάίζουν άλλα από πίσω ο AMD σκίζει τον intel! Οταν δουλεύω πάνω σε ένα πρόγραμμα ο ΙNTEL είναι ποιο γρήγορος! όχι πάρα πολύ όμως! Ελάχιστα καλύτερα και όχι σε όλες τις εφαρμογές!

Μιλάω για μαμά συχνότητες!

Σε λίγο καιρό θα βγάλει και η Intel με ενσωματωμένο IMC οπότε θα εκλείψουν

Τα θέματα περί αίσθησης

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 10:08]

core 2 duo o αισθησιακος

Ελεος με αυτη την "αισθηση"

Amd o αισθησιακος

:devil: :devil: :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.