Jump to content

Ήσυχο σύστημα στα 1680x1050

skiabox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να φτιαξω ενα ησυχο συστημα για ανετη δουλεια σε αυτην την αναλυση (Dreamweaver,Photoshop).Παιχνιδια δεν παιζω.Τι συνθεση προτεινετε?Ευχαριστω.

Φίλε μου τι εννοείς ήσυχο σύστημα σε αυτή την ανάλυση; Δεν υπάρχει σύστημα πλέον να ζορίζεται σε καμία ανάλυση.

Προφανώς εννοείς ότι θέλεις γενικότερα ένα ήσυχο σύστημα, πες μας τι δουλεύεις γενικότερα και πόσα χρήματα δίνεις για να αρχίσουμε :D

Επίσης, υπάρχει διαφορά μεταξύ του "ήσυχα" και του "έχω το PC στο κομοδίνο και δεν θέλω να το ακούει η γυναίκα μου όταν κοιμάται" :D

Λίγο πιο συγκεκριμένος;

Σκεφτομαι την εξης συνθεση :

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : Seasonic 650W S12-650 ''Energy +''

ΚΟΥΤΙ: THERMALTAKE VC3000BWS ARMOR JUNIOR BLACK +WINDOW

RAM 2gb

Καρτα γραφικων αυτη : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=978531

Raptor 150GB

..και περιμενω προτασεις και σχολια και για αυτα τα κομματια και για τα υπολοιπα.

Το συστημα θα χρησιμοποιηθει για προγραμματισμο και για web developent αλλα επειδη ειμαι ολη τη μερα στο pc θελω να μην ειναι ενοχλητικο και να ειναι και ξεκουραστη και η οθονη.Επαναλαμβανω οτι δε με ενδιαφερουν τα παιχνιδια ουτε το overclocking.

Μπορεις να κανεις ενα fanless συστημα ή εστω με 1 - 2 ανεμηστήρες και να βαλεις στο εσωτερικό του ηχομονοτικο υλικό!

Ραπτορα ειχα και παλιοτερα τον 75αρη.Ξερω τον ηχο που κανει και δε με ενοχλει καθολου.Αυτο που δε μπορω ειναι ο ηχος απο τα πολλα ανεμιστηρακια.

ηταν ενας τυπος απο εδω που ειχε φτιαξει πραγματικα αθορυβο συστημα...

αλλα δεν βρισκω το thread...

χαρακτηριστικοτατο ηταν παντως οτι ειχε υδροψυξη στο τροφοδοτικο!!!!

θα ψαξω και αλλο γιατι αξιζε ..

ΟΡΙΣΤΕ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15750

Ενταξει πολυ εξεζητημενο.Φανταζομαι οτι δε χρειαζεται σωνει και καλα να παω σε υδροψυξη για ενα συστημα που δε σου παιρνει τα αυτια και που ειναι τοποθετημενο κατω απο το γραφειο και οχι πανω στο γραφειο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.