Jump to content

TATOOSSSS

jayfrog

Recommended Posts

Εγώ ξέρω ότι πρέπει να είσαι χαρακτήρας σε videogame για να έχεις τέτοιο tattoo. :hehe:

μην το κανεις...σκεψου το κοστος!

ασε που η γιαγια και ο παππους δεν θα το εγκρινουν...

Φίλε τέτοιο tatto μόνο σε hena αξίζει και ΟΥΤΕ! Μη καταστρέψεις το σώμα σου για την υπόλοιπη ζωή σου. ’ντε και τώρα να έχεις τέτοιο σώμα, γυμνασμένο, και να "κάθεται" το tatoo. Αν σε 2 χρόνια κάτι γίνει ρε παιδί και σταματήσεις αν το έχεις, τί θα κάνεις? Θα αναδεικνείει το...σωσίβιο? Ή μετά απο 40 χρόνια? Θα το αφαιρέσεις? Το μισό σου σώμα? Πώς????? Με σκαρπέλο?

:jump: :jump: ρε παιδια δεν σας ρωτισα να το κανω αν ναι γιαι και αν οχι γιατι

δεν το θελω μονιμα θελω για κανενα 2 χρονια ενα τετιο τωρα αμα σταματισω την γυμναστικη ειναι δικο μου θεμα,

2 χρονια κ μετα να φυγει δεν παιζει. Ειτε κανεις χενα οπου το πολυ σε 4 εβδομαδες εχει φυγει, ειτε τατου κ το εχεις εφορου ζωης. ΔΕΝ υπαρχουν εναλλακτικες.

Οντως θελει πολυ σκεψη για το τι θα κανεις. Πρεπει να σκεφτεις σε 10-20-30-40 χρονια που θα εχεις ενα σχεδιο/ζωγραφια στο σωμα σου, πως θα το νοιωθεις.

Σκεψου να δεις εναν ηλικιωμενο να περπαταει με Π στον δρομο, να φοραει ενα σορτσακι και ολη η γαμπα να εχει ενα τεραστιο tribal ! Δεν ειναι..."καπως" ?;) Ελπιζω να με καταλαβαινεις!

με το γερασμενο πατσο που θα κρεμεται σιγα μην καταλαβεις αν ειναι tribal :hehe:

ε τοτε αμα ειναι θα κανο χενα για 4 weeks και με αμα ειναι ξανακανω

πληροφοριες μπορειτε να μου δοσετε πανω στο πρωτο ερωτιμα

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εδω Εδω εχει χτυπησει ο brother το δικο του κ εκει θα παω σε κανα μηνα για το δικο μου. Κανουν και χενα απ'οτι θυμαμαι.

τενξ για την σελιδα

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.