jayfrog Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 ρε παιδια μηπως ξερετε τιποτα απο τατουαζ συγκεκριμενα απο τα παρακατω??http://www.chopper-tattoo.com/images/full_body_tattoo.jpg
jpavly Οκτώβριος 7, 2007 #3 Οκτώβριος 7, 2007 Εγώ ξέρω ότι πρέπει να είσαι χαρακτήρας σε videogame για να έχεις τέτοιο tattoo.
oxide Οκτώβριος 7, 2007 #4 Οκτώβριος 7, 2007 μην το κανεις...σκεψου το κοστος!ασε που η γιαγια και ο παππους δεν θα το εγκρινουν...
geogeoland Οκτώβριος 7, 2007 #5 Οκτώβριος 7, 2007 Φίλε τέτοιο tatto μόνο σε hena αξίζει και ΟΥΤΕ! Μη καταστρέψεις το σώμα σου για την υπόλοιπη ζωή σου. ’ντε και τώρα να έχεις τέτοιο σώμα, γυμνασμένο, και να "κάθεται" το tatoo. Αν σε 2 χρόνια κάτι γίνει ρε παιδί και σταματήσεις αν το έχεις, τί θα κάνεις? Θα αναδεικνείει το...σωσίβιο? Ή μετά απο 40 χρόνια? Θα το αφαιρέσεις? Το μισό σου σώμα? Πώς????? Με σκαρπέλο?
jayfrog Οκτώβριος 7, 2007 Author #7 Οκτώβριος 7, 2007 :jump: ρε παιδια δεν σας ρωτισα να το κανω αν ναι γιαι και αν οχι γιατι δεν το θελω μονιμα θελω για κανενα 2 χρονια ενα τετιο τωρα αμα σταματισω την γυμναστικη ειναι δικο μου θεμα,
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2007 #8 Οκτώβριος 7, 2007 2 χρονια κ μετα να φυγει δεν παιζει. Ειτε κανεις χενα οπου το πολυ σε 4 εβδομαδες εχει φυγει, ειτε τατου κ το εχεις εφορου ζωης. ΔΕΝ υπαρχουν εναλλακτικες. Οντως θελει πολυ σκεψη για το τι θα κανεις. Πρεπει να σκεφτεις σε 10-20-30-40 χρονια που θα εχεις ενα σχεδιο/ζωγραφια στο σωμα σου, πως θα το νοιωθεις. Σκεψου να δεις εναν ηλικιωμενο να περπαταει με Π στον δρομο, να φοραει ενα σορτσακι και ολη η γαμπα να εχει ενα τεραστιο tribal ! Δεν ειναι..."καπως" ? Ελπιζω να με καταλαβαινεις!
unknown Οκτώβριος 7, 2007 #9 Οκτώβριος 7, 2007 με το γερασμενο πατσο που θα κρεμεται σιγα μην καταλαβεις αν ειναι tribal
jayfrog Οκτώβριος 7, 2007 Author #10 Οκτώβριος 7, 2007 ε τοτε αμα ειναι θα κανο χενα για 4 weeks και με αμα ειναι ξανακανωπληροφοριες μπορειτε να μου δοσετε πανω στο πρωτο ερωτιμα
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2007 #11 Οκτώβριος 8, 2007 Εδω Εδω εχει χτυπησει ο brother το δικο του κ εκει θα παω σε κανα μηνα για το δικο μου. Κανουν και χενα απ'οτι θυμαμαι.
jayfrog Οκτώβριος 8, 2007 Author #12 Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εδω Εδω εχει χτυπησει ο brother το δικο του κ εκει θα παω σε κανα μηνα για το δικο μου. Κανουν και χενα απ'οτι θυμαμαι. τενξ για την σελιδα
jayfrog Οκτώβριος 24, 2007 Author #13 Οκτώβριος 24, 2007 παιδες μηπως ξερετε το ευρος τιμων που εχουν τα ful bodytatoos
.38-.45 Οκτώβριος 24, 2007 #14 Οκτώβριος 24, 2007 If you get a "stock" piece (probably about 2"x 2" in size), you will probably not pay more than $150 and sit no longer than an hour in the chair. Your mileage may vary. http://www.skingrafix.com/tattooinfo.htm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.