Jump to content

bootare βρε

$D!@bl0J_92$

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα κατεβαστηρη

gigabyte 7GN400

amd 2200+ socket A athlon

256MB ram 333MHz

GeForce MX400

πατάω να ανοίξει, οι ανεμιστήρες κτλ ανοίγουν αλλα στην οθόνη ... τίποτα

λοιπόν έχω αλλάξει psu, gpu, ram , οθόνη

τίποτα

παρατήρηση

όταν βγάλω την "ψιχτρα" του cpu από πάνω του και την ακουμπήσω στο πάτωμα το ηχειάκι κάνει 5 beep

η "ψιχτρα" είναι συνδεδεμένη μεν αλλα όχι πάνω στο cpu δε.

ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ ????

α ξεχασα να αναφερω οτι ενας τεχνικος που το ειδε μου ειπε οτι φταιει η μοβο αλλα επειδη και ενας φιλος μου επαθε το ιδιο σημερα σε ενα PII και εφτεγε cpu ειπα να παρω και μια 2η γνωμη...

Είχα την εντύπωση ότι είσαι ενημερωμένος και "μέσα σε όλα", πως κι έτσι; :hehe:

παρατήρηση

όταν βγάλω την "ψιχτρα" του cpu από πάνω του και την ακουμπήσω στο πάτωμα το ηχειάκι κάνει 5 beep

η "ψιχτρα" είναι συνδεδεμένη μεν αλλα όχι πάνω στο cpu δε.

Μήπως τον έκαψες τον επεξεργαστή;

ποστ

3) τα λεμε σε κανενα χρονο μεγαλε(και υστερα κατηγορειτε αυτους που σπαμαρουν)

4) πως θα το καταλαβω ? Δεν ειναι μαυρισμενος πουθενα η κατι τετοιο...

5) οχι βεβαια !!!

α μολις ειδα οτι πανω στην μοβο ειναι καφε κατι ασημενιες ενωσεις ...

τις εχω καθαρισει αλλα να η φωτο

]κλικ

Από ότι κατάλαβά, έβαλες τον επεξεργαστή να δουλέψει χωρίς ψύκτρα; Αν είναι έτσι, τότε είναι σχεδον βέβαιο ότι τον έχεις κάψει.

nop

το pc δν bootare. και ετσι εβγαλα την ψυκτρα να τον βγαλω και να τον ξαναβαλλω και δουλεψε για max. 5

sec. χωρις ψυκτρα...

μετα την ξαναεβαλα πιστευοντας οτι θα λειτουργησει αφου εκανε τα beep αλλα δν εκανε τπτ... για αλλη μια φορα.

Την ψήκτρα αν την κρατήσεις στον αέρα τι γίνεται; Μόνο με το πάτωμα κάνει beeps? Πλακάκι έχεις κάτω ή παρκέ;

Ο επεξεργαστής καίει όταν το ανάβεις;; Vga άλλη δοκίμασες μήπως έχει καεί; PCI VGA μήπως έχει καεί το AGP slot?

για ριξε μια ματια στο manual η στο νετ για να δεις τι θελει να πει η μομπο με αυτα τα 5 μπιπ

Αρχική απάντηση από $D!@bl0J_92$ [Σήμερα, στις 13:01]

και ετσι εβγαλα την ψυκτρα να τον βγαλω και να τον ξαναβαλλω και δουλεψε για max. 5

sec. χωρις ψυκτρα...

μετα την ξαναεβαλα πιστευοντας οτι θα λειτουργησει αφου εκανε τα beep αλλα δν εκανε τπτ... για αλλη μια φορα.

Δηλαδη δουλεψε χωρις ψυχτρα. Ο επεξεργαστης λυπαμαι που θα στο πω

αλλα 99% εχει απεβιωσει.Athlon και χωρις ψυχτρα ...:rip:

9) κανει 5 beep παντου εκτος αν ειναι κουμπομενη στο cpu παρκε

10) λεει οτι μεν ο cpu λειτουργει αλλα δεν ειναι σωστες οι ρυθμησεις των jumper(κατι 123456 που τα βαζεις on/off αναλογα με τον πολλαπλασιαστη )

11) δεν ειναι καθολου ζεστος κα δεν bootare απο την αρχη οχι μετα απο την στιγμη που εβγαλα την ψυκτρα.

Περιεργα πραγματα ρε φιλε... Βασικα εγω πιστευω πως και η μητρικη και ο επεξεργαστης ειναι καμενα. Ειδικα ο επεξεργααστης σου σιγουρα ειναι καμενος. Μα καλα ουτε Second δεν πρεπει να ειναι χωρις ψηκτρα, πως το εκανες αυτο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.