ennia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 εχω ενα προβλημα με το scarface-the world is yours. Εκανα εγκατασταση κανονικα και οταν παταω για να παιξω, μαυριζει η οθονη και βγαζει ενα μνμ. "FREQUENCY OYT OF RANGE TRY OTHER RESOLUTIONS 80.4KHz, 75.4 Kz." Ενω ο ηχος ακουγεται κανονικα. εχω αλλαξει 2-3 αναλυσεις αλλα το προβλημα παραμενει. Τι μπορει να φταιει? :help:
ennia Οκτώβριος 7, 2007 Author #3 Οκτώβριος 7, 2007 τους τελευταιους εχω. θα βαλω μια εκδοση πιο παλια
raven_g20 Οκτώβριος 7, 2007 #4 Οκτώβριος 7, 2007 το refresh rate της οθονης σου φταιει...το παιχνιδι χρησημοποιει διαφορετικο για αυτο σου βγαζει out of range...αμα εχεις ati στο catalyst center στα monitor settings εχει μια επιλογη που λεει force refresh rate...δοκιμασε το...οσο για nvidia δεν χερω τι παιζει ακριβως...ευχομαι να βοηθησα...
blkik Οκτώβριος 7, 2007 #5 Οκτώβριος 7, 2007 Δεξί κλικ-->ιδιότητες-->Καρτέλα Ρυθμίσεις -->Για προχωρημένους-->καρτέλα οθόνη Παίξε με το refresh rate
ennia Οκτώβριος 7, 2007 Author #6 Οκτώβριος 7, 2007 παιδια αλλαξα τους drivers. Εβαλα πιο παλιους και το επαιξες κανονικα. θα μας τρελανουν αυτα τα μηχανηματα......Σας ευχαριστω για τη βοηθεια παντως:clap: :clap: :clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.