Jump to content

Ιnternet Explorer 7 και σε πειρατικά Windows BH

gdp77

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πόσο ξεφτιλισμένη εταιρεία είναι... Όπου κινδυνεύει να χάσει τον κόσμο, κάνει τα στραβά μάτια στην πειρατεία. Όπου τους παίρνει όμως, φτάνουν να κάνουν τη ζωή μαρτύριο ακόμα και στους νόμιμους προκειμένου να χτυπήσουν την πειρατεία, που χρησιμοποίησαν ως μέσο για τη διάδοση των εφαρμογών της MS.

Αυτά είναι βεβαίως και δείγματα των καιρών... Σήμερα ο Firefox.... Το Ubuntu περιμένει κάπου εκεί στη γωνία... Τι θα κάνετε ρε ξεφτιλισμένοι? Θα δώσετε τα Win δωρεάν?

microsoft μια ζωη καραγκιοζηδες θα ειναι..ουστ ρε απο δω τα Φασισταρια..!

Καραγκιοζηδες, ξεφτιλισμενοι

Αρχική απάντηση από gdp77

Τι θα κάνετε ρε ξεφτιλισμένοι? Θα δώσετε τα Win δωρεάν?

Θύμισε μου για άλλη μια φορά, που σε έχουν βλάψει εσένα προσωπικά;

Αυτή την ατάκα, μπορείς να την τυπώσεις και σε μπλουζάκι, μάει :T:

Αρχική απάντηση από niiid

Α, και για να μην το ξεχάσω, τα λέμε από Δευτέρα παίδες.

Ανοίξτε από ένα blog και κράξτε όσο θέλετε. Εδώ δεν είναι ο χώρος για πλακάτ και ανάρμοστες φράσεις.

Ευχαριστώ :D

Αρχική απάντηση από niiid [Σήμερα, στις 15:30]

φανταζομαι δε θα τρεχεις τιποτα της ms στο πισι σου.

Sorry που σας χαλάσαμε το πάρτι, αλλά ο επόμενος που θα κράξει αναίτια την Microsoft όπως οι προλαλήσαντες, θα ξαναμπεί στο thelab μετά την επέτειο του "ΟΧΙ"

Πολύ σωστά αντιδρούν οι mods/admins σε αυτή την περίπτωση αναίτιου κραξίματος.

Όλοι εσείς που την κράζετε, αν δεν υπήρχε η Μ$ δεν θα ξέρατε τί θα πει internet, τί θα πει WOW, τι θα πει raid κτλ.

Εμένα προσωπικά εμέσως μου δίνει ψωμί και τρώω και είμαι σίγουρος και σε πολλύς άλλους...

Στο θέμα μας τώρα, για μένα δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα το WGA.

Ναι ρε παιδιά. Τι κάθεστε και λέτε; Εταιρία είναι, προιόντα πουλάει. Το θες; Πάρτο. Δεν το θες; Στο επόμενο "μαγαζί".

Να βρίζετε την MS μέσα από WIN είναι σχήμα οξύμωρον! ;)

Ολοι θελουμε να το παιζουμε altrendative εναντιον της MS που ειναι το κατεστημενο και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Eναντια στην MS και linux ftw. Oι μισοι και βαλε απο αυτους που φωναζουν για να ειναι trendy ακομα φωναζουν τον φιλο τους τον Τακη να τους κανει φορματ, εχουν C2D oc στα 3 για να το λενε στους φιλους τους και το pc για chat και download.

Aμα δεν ηταν η MS εδω τωρα, θα ηθελα να δω την διαδοση των ηλεκτρονικων υπολογιστων σε αυτους που χριαστηκαν μαθηματα για να καταλαβουν το Word....

Μεχρι να βγαλουμε απο τα PC μας τα λογισμικα, ειναι τουλαχιστον γελιο να κραζεις την MS γραφοντας στα windows. Αφου τα βγαλετε θα μπορειτε να αφηνετε ελευθερο τον αριστερισμο σας εναντια στην καπιταλιστικη MS.

Παίδες το θέμα είναι:

Ιnternet Explorer 7 και σε πειρατικά Windows

Μην συνεχίζουμε εκτός topic..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.