Wizard! Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Ψάχνω να βρω κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να συγχρονίζει folders. Το ιδανικό θα ήταν να μπορεί να πάρει πολλά folders κι όχι ένα όπως τα περισσότερα, κι επίσης να είναι freeware. Επίσης απαραίτητα να παίζει σε Vista x64.Βρήκα διάφορα στο web αλλά όσα κατέβασα έκαναν δουλειά για ένα και μόνο folder πράγμα που δε με βολεύει, γιατί συγχρονίζω >10 folders που το κάθε ένα έχει δεκάδες giga και δε μπορώ να περιμένω να τελειώσει το ένα για να ξεκινάω το άλλο. Μια καλή εναλλακτική είναι να μπορεί να εκτελεί batch process. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 και καλο, και τζαμπα, και vista x64. δυσκολα μας βαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/synctoy.mspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 6, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/synctoy.mspx Στα ΧΡ αυτό χρησιμοποιούσα, αν και δεν υποστηρίζει πολλαπλά folders ούτε batches, αλλά δυστυχώς στα Vista δεν κάνει ούτε εγκατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 τα make available offline files δε σε βολεύουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Δε νομίζω να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το offline, εκτός αν δεν έχω καταλάβει σωστά πως δουλεύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Μα θεωρητικά έχει βγει καιρό το "SyncToy 1.4 for Windows Vista". Αυτό δοκίμασες ή παλιότερο;Αν έχεις αποθηκεύσει Folder Pairs μπορείς να τα τρέχεις μέσω command line. Οπότε με ένα .bat/.cmd μπορείς να κάνεις αυτο που θες.SyncToy.exe -R"My folder pair."Επίσης με σκέτο SyncToy.exe -Rτρέχεις όλα τα pairs Που είναι μαρκαρισμένα "Active for run all." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Νίκο, που μπορώ να βρω το SyncToy για Vista? Μήπως είναι μόνο για τα Χ32? Από το site της Μ$, δεν βρίσκω κάτι, αυτό που φαίνεται και παραπάνω είναι το 1.4 αλλά είναι μόνο για ΧΡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Για κοίτα εδώhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=E0FC1154-C975-4814-9649-CCE41AF06EB7&displaylang=enΕγώ στα ΧΡ το χρησιμοποιώ αλλά η σελίδα αναφέρει Vista. Δεν βλεπω να λέει κάπου για x32/x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Νομίζω πως σου βρήκα λύσηhttp://episteme.arstechnica.com/eve/forums/a/tpc/f/99609816/m/220001112831?r=289000082831#289000082831έχει ένα workaround για το SyncToy & Vista x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Μακάρι να δουλέψει, γιατί το είχα κατεβάσει και δεν έκανε κάν εγκατάσταση στα 64άρια, ώστε να κάνω αυτό που λέει με το dll Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 8, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 wiz νομίζω μπορείς να κάνεις δουλειά με τα offline files. Για όσα network shares θέλεις μεταξύ 2 μηχανημάτων ενεργοποιείς το offline files και κάνει synchronize σε κάθε log on - log off ή όποτε του πεις εσύ. απλά δεξί κλικ σε ένα απομακρυσμένο φάκελο και επέλεξε make available offline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 @tarasque: To θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρομαι για δικτυακό δίσκο, αλλά για τοπικό, όπου κρατάω backups. Και το offline δεν παρέχει λειτουργία για τοπικούς δίσκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 8, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Εγώ πάντως στα ΧΡ χρησιμοποιώ το Second Copy. Στα Vista δεν ξέρω αν παίζει, δοκίμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.