Snips Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Θέλω να στήσω ένα μηχανηματάκι το οποίο θα έχει πάνω του τα παιχνίδια που θα τραβάνε τα άλλα PCιά (2). Μόνο για παιχνίδια το θέλω και για διάφορα μικρά apps. (multimedia players, firefox, email) και βεβαίως διάφορα αρχεία (mp3,docs, videos )κτλ κτλ.Όπως είπα θέλωκάτι σαν αυτό που συμβαίνει και στα netcafes. Δεν θέλω κάτι τρόμερό σε λειτουργικό και RAID και δεν συμαζεύεται. Απλά, ότι θέλει ο χρήστης του pc 2 πχ. να το "τραβάει" από τον server. Και φυσικά δυνατότητες για διάφορα κλειδώματα στους clients.Υπάρχει τίποτα σε free edition, δεδομένου ότι πρόκειται για δίκτυο με 2-3(το πολύ) clients?
Snips Οκτώβριος 6, 2007 Author #3 Οκτώβριος 6, 2007 Κάτσε βρε συ να μας απαντήσει κανείς για τα βασικά και μετά "τράβατο" όπου θες!’ντε ρε γνώστες. Τα φώτα σας!
defiant Οκτώβριος 6, 2007 #4 Οκτώβριος 6, 2007 Τι ακριβώς θέλεις? Γιατί άλλο απλός ftp server και άλλο 'όπως αυτά σε netcafe'.Στα νετκαφε έχουν έναν fileserver και κάποιο πρόγραμμα όπου διαλέγεις ποιο παιχνίδιθες και αυτό το κατεβάζει αυτόματα στο pc σου και στη συνέχεια το τρέχει.
Snips Οκτώβριος 7, 2007 Author #6 Οκτώβριος 7, 2007 Καταρχήν πείτε κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτήν την δουλειά. Τα games θα είναι εγκατεστημένα στον server ή σε άλλη μορφή; Επίσης από θέμα λειτουργικού του server τι παίζει; Εϊπαμε απλά πράγματα. Τεσπα αν βαριέστε τόσο πολύ δώστε κανα link με guide κτλ γιατί google βγάζει πολλά....
BlueChris Οκτώβριος 7, 2007 #7 Οκτώβριος 7, 2007 Θέλεις σύνθεση δηλαδή? πες μας τότε μέχρι τι χρήματα θες να κινηθείς.Όσο αναφορά το πρόγραμμα το CyberCafePro είναι πάρα πολύ καλό και το έχω χρησιμοποιήσει.
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 7, 2007 #8 Οκτώβριος 7, 2007 ειδες που8ενα να ρωταει τπτ για συν8εση? Oo
kallileo Οκτώβριος 7, 2007 #9 Οκτώβριος 7, 2007 Για λογισμικο δεν ξερω αλλα μπορει ενα τετοιο συστημα να σταθει αξιοπρεπως χωρις Raid?
Dr. Gonzo Οκτώβριος 7, 2007 #10 Οκτώβριος 7, 2007 Σκέφτεσαι κάτι σε διανομή Linux? Με samba θα έχεις file-sharing με όποιους περιορισμούς θέλεις.
BlueChris Οκτώβριος 7, 2007 #11 Οκτώβριος 7, 2007 Linux? και με τι software θα κάνει δουλειά το παλικάρι?
jpavly Οκτώβριος 7, 2007 #12 Οκτώβριος 7, 2007 Ρε παιδιά τι μπλέκετε το hardware και λοιπά; Ο άνθρωπος το λέει πετακάθαρα! Ένα software να έχει περασμένα 20-30 παιχνίδια και όταν θέλει να τα τραβάει στο PC του και να παίζει! Αξιοπρεπώς ή όχι, το θέλει για το σπίτι του και για την πάρτη του. Μην βάζουμε στο τραπέζι ορολογίες και έννοιες που δεν χρειάζονται και ξεχνάμε το πρακτικό του θέματος :fun:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.