Jump to content

hd 2900 pro spec

lord

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Δεν είμαι ανόητος να κάνω ούτε SLI, ούτε Crossfire για κάθε μέρα...

Obi...λίγο πιο προσεκτικά οι χαρακτηρισμοί....και εγω CF έχω για κάθε μέρα...είμαι ανόητος?

Αρχική απάντηση από angel_f

Ευχαριστώ .

200ευρώ(2900pro) με 370ευρώ(8800GTS640) όντος είναι πολύ μεγάλη διαφορά

Πιστεύω όμως οτι σε λίγες μέρες θα υπάρχει απάντηση απο nvidia για την 2900pro , όπου σίγουρα θα αξίζει να αγοράσει κάποιος

8800GT 512mb

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από angel_f [Σήμερα, στις 15:42]

Εγώ δεν το δοκίμασα γιατί μετά απο αυτα που άκουσα εδω μέσα με το CF, θα ήμουν μ@λ@κ@ς να δώσω 340 ευρω επιπλέον για δεύτερη Κάρτα χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει

Ούτε εσυ , απο οτι βλέπω απο την υπογραφή έχεις CF , γιατι??????

Φίλιε obijuan1983 Αυτή την στιγμή στο 3dmark 05 πιανω 1500 πόντους λιγότερους με την 8800 GTS από οτι με την 2900ΧΤ , και τι έγινε ? ΌΛΑ τα παιχνίδια παίζουν:T: και ποιο γρήγορα και χωρίς restart

Αυτό το τελευταίο για το RMA μην το κάνεις ...... δεν ειναι σωστό

Δηλαδή εγώ σε είπα ανόητο και θείχτηκες?Μάλλον δεν κατάλαβες...

Αυτός πιο πάνω που είπε τον χαρακτηρισμό ''μ@λ@κ@ς'' δεν σε πείραξε?

Έπρεπε να καταλάβεις οτι χρησιμοποίησα εναν ήπιο χαρακτηρισμό αλλά...τέλος πάντως

Οκ δημόσια συγγνώμη Gorrilake...

Obi...εγώ δεν θίχτηκα...επειδή έχω μάθει τον τρόπο που μιλάς....άλλοι όμως μπορεί να θιχτούν που δεν σε ξέρουν...

General thoughts :

Τα forum είναι μέρη συγκέντρωσης για να βοηθάμε τον κόσμο με την εμπειρία και την γνωση μας πάνω σε συγκεκριμένα αντικείμενα και όχι για διαμάχες με κάποιον που δεν συμπαθούμε ή με κάτι που δεν συμφωνούμε...

PS Δεν θέλω ρα συγνώμες, να είμαστε όλοι μαζί και ήρεμοι θέλω...:D

Ακριβώς και επειδή θέλησα να είμαι προσεκτικός χρησιμοποίσησα τον ήπιο χαρακτηρισμό 'ανόητος'

Αλλά δεν σε είδα να δείχνεις τον ίδιο βαθμό ευαισθησίας με τον χρήστη παραπάνω...

Τέλος πάντων δεν υπάρχει θέμα!:)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

8800GT 512mb

Ώπα εδώ πας σε άλλα χωράφια.

Η 8800GT θα έχει αντίπαλο την 2950pro/GT μιας και θα είναι και οι 2 DX10.1 (απ'ότι ξέρω τουλάχιστον).

Η 2900pro δεν έχει σχέση με την 8800GT. Η 2900προ ήταν μια εμπορική κίνηση της ATi μπας και προλάβει να μαζέψει κάνα χρήμα από τη Mid-range αγορά προσφέροντας hi-range επιδόσεις σε χαμηλή τιμή, μιας και η 2600 είναι ουσιαστικά low-end. Ήταν δηλαδή αυτό που της έλειπε από τη γκάμα των HD2xxx.

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 19:35]

Ακριβώς και επειδή θέλησα να είμαι προσεκτικός χρησιμοποίσησα τον ήπιο χαρακτηρισμό 'ανόητος'

Αλλά δεν σε είδα να δείχνεις τον ίδιο βαθμό ευαισθησίας με τον χρήστη παραπάνω...

Τέλος πάντων δεν υπάρχει θέμα!:)

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα obijuan1983

Εννοούσα οτι δεν είμαι μ@λ@κ@ς να αγοράσω δεύτερη Κάρτα , δηλαδή αλλα 340 ευρω χωρίς να ειμαι σίγουρος οτι θα παίξει με το configuration μου , τώρα όποιος μπορεί να το τσεκάρει πριν προβεί σε μια τέτοια κίνηση ειναι σωστός , και δεν θα ήθελα και εγω CF ή SLI ?Γιατι πήρα το ρημάδι P35 ? απλά δεν έχω την δυνατότητα ( γνωστό με ιδια Κάρτα , τον προϋπολογισμό να το κάνω χωρίς να ειμαι σίγουρος )

Βεβαία στην πορεία η Κάρτα με γ@μ@σ@ !

Μην μπερδεύεις τα πράγματα λοιπόν

Ειναι κανεις απο εδω μέσα που να έχει βάλει νερό στην κάρτα ? Να ριξει μια 2 φωτο για το τι πρεπει να ψύχεται καλα [περαν του πυρηνα] , δεν εχω σκοπο να την δουλέψω με την στοκ ψυκτρα ουτε στο πρώτο boot.

Εχω βάλει αλλά σε ΧΤ...

Μόνο το μπλοκ θα βάλεις, όλα τα άλλλα θα ψύχονται απο το μανίσιο σύστημα...

Μέχρι τώρα πήγε 940/2060 με νερό...(ελεω Bios)

μνημες εχουν Hynix 1ns , τα windows την βλεπουν σαν ΧΤ , ειναι λιγο πιο θορυβωδης απο μια GTS 320 , ειναι γομαρι και τελος η δικια μου φαινεται να ειναι ψιλο-μεταχειρισμενη . αυτη την εντυπωση μου δινει οι γρατζουνιες στο πλαστικο της ψυκτρας και οι απειρες δαχτυλιες, επισης το οτι ειναι ΧΤ μπορει να σημαινει καποιος αλλος τη φλασαρε?

Γιατι την πηρες ;

εννοω...αφου ειχες 8800 320

εδιτ : εεεεεεε γιατι ο Dem μου πηρε την θεση ;;

Αρχική απάντηση από ea6gka

μνημες εχουν Hynix 1ns , τα windows την βλεπουν σαν ΧΤ , ειναι λιγο πιο θορυβωδης απο μια GTS 320 , ειναι γομαρι και τελος η δικια μου φαινεται να ειναι ψιλο-μεταχειρισμενη . αυτη την εντυπωση μου δινει οι γρατζουνιες στο πλαστικο της ψυκτρας και οι απειρες δαχτυλιες, επισης το οτι ειναι ΧΤ μπορει να σημαινει καποιος αλλος τη φλασαρε?

Νομιζω ειχα δει στο Extreme οτι καποιες Sapphire της βλεπει σαν ΧΤ. Δεν εκαναν ουτε τον κοπο να αλλαξουν bios.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=160458

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 13:06]

μεγιές Λευτέρη....χώσου να δούμε άμα παίζει xt σε τιμή pro..... :D τρελό value.....

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 12:38] Okay let's face facts here ... the Radeon HD 2900 Pro is a Radeon HD 2900 XT with another BIOS, slightly revised cooling block and has another sticker on it. ,

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:15]

ATI claims its upcoming 7.10 Catalyst driver will significantly boost game performance

* Call of Juarez DirectX

I think I'm baking.... crazily!! (μεταφραση: Nomizo oti psinomai trella!)

Αυτα ειναι!!

Πεζοδρομιο 3 μερες και πιστευω θα τα βγαλω τα 200 γιουρια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.