Jump to content

hd 2900 pro spec

lord

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 21:23]

ναι και 320 stream processors εχει η 2900XT και 240 η Pro γραψε λαθος! ;)

Moving to the card specs the core comes clocked in at 600MHz while the 512MB of GDDR3 comes in at 1600MHz DDR. To put this in comparison the HD 2900 XT has a 750MHz core and a memory speed of 1650MHz DDR. The PRO variant continues to carry 320 stream processors along with the 512-bit memory bus making the card nothing more than an under-clocked HD 2900 XT which sounds positive.

http://www.tweaktown.com/reviews/1189/3

Ρε μαν αφού πάς να την κάνεις τη δουλειά κάν'τη σωστά τουλάχιστον.

Και τρώει και pwn η 8800GTS 320 που κάνει 270 ευρώ απο μια κάρτα των 200.

hishd29pro_g_08.gif

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 21:28]

Ρε μαν αφού πάς να την κάνεις τη δουλειά κάν'τη σωστά τουλάχιστον.

Και τρώει και pwn η 8800GTS 320 που κάνει 270 ευρώ απο μια κάρτα των 200.

hishd29pro_g_08.gif

ναι εχεις δικαιο ειδα σε Link την 2900GT που εχει 240 και μπερδευτικα. BTW ωραιο συγκριτικό τι να σου πω! βαλανε την 2900pro στα 512Ram με την 8800 στα 320, και οπως βλεπεις σε ψηλες αναλυσεις φυσικο και επομενο να περνάει η 2900pro λογω μνημης. Στην 1024χ768 έχουνε τρία fps διαφορα. Αλλα αφου δεν υπαρχει ακομα απαντηση απο την αλλη μερια κατι επρεπε να δειξουνε και αυτοι συμφωνω.

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 21:26]

Μάλλον έχεις μπερδέψει τα δύο κεφάλια και σκέφτεσαι με το λάθος. Από εκεί και πέρα αν κάποιος είναι να περιμένει θα περιμένει το DX10.1 και όχι μία κάρτα που ΙΣΩΣ να είναι καλύτερη και ΙΣΩΣ να έχει τιμή στα 200 και ΙΣΩΣ να έρθει σε σχετικά σύνομο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα.

Φίλε μου που προσπαθείς να πληροφορήσεις τον κόσμο

1.Τι DX θα υποστηρίζει η GT?

2.Πότε θα έρθει στην Ελλάδα?

3.Σε τι τιμή θα έρθει στην Ελλάδα?

4.Ποιες θα είναι οι επιδώσεις της?

5.Τι θα πρότεινες ΣΗΜΕΡΑ ως αγορά κοντά στα 200?

Κανένα link για όλες τις παραπάνω απαντήσεις που θα δώσεις υπάρχει ή να τηλεφωνήσουμε στον Joshua με την μαγική μπάλα?

1. 10.1(G92)

2. 29th October 2007(υπολόγιζε αρχες Νοεμβριου)

3. 249$

4. μεχρι να ερθει βλεπουμε.

5. Σήμερα ως αγορα 200 θα πρότεινα υπομονη ενα μηνα. Δεν ειναι και τοσο μακρια.

6. Για link yanni google it.......ξέρεις εσυ!;)

Αρχικά ειχανε ανακοινωσει 64 Stream Processors για την GT. Μαλλον τους έκαψε η 2900Pro και θα την βγαλουνε με 112.

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 21:42]

ναι εχεις δικαιο ειδα σε Link την 2900GT που εχει 240 και μπερδευτικα. BTW ωραιο συγκριτικό τι να σου πω! βαλανε την 2900pro στα 512Ram με την 8800 στα 320, και οπως βλεπεις σε ψηλες αναλυσεις φυσικο και επομενο να περνάει η 2900pro λογω μνημης. Στην 1024χ768 έχουνε τρία fps διαφορα. Αλλα αφου δεν υπαρχει ακομα απαντηση απο την αλλη μερια κατι επρεπε να δειξουνε και αυτοι συμφωνω.

CoH_01.png

Απ'ότι βλέπεις και στην εικόνα στα 1920*1200 του coh έχουν 5 fps διαφορά οι 2 κάρτες. Και σε συνδυασμό με το προαναφερθέν review, το τελικό αποτέλεσμα παραμένει υπέρ της 2900.

Βέβαια απο 270 πάμε στα 320 που είναι 62% up price σε σχέση με την 2900pro :woot:

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 21:53]

CoH_01.png

Απ'ότι βλέπεις και στην εικόνα στα 1920*1200 του coh έχουν 5 fps διαφορά οι 2 κάρτες. Και σε συνδυασμό με το προαναφερθέν review, το τελικό αποτέλεσμα παραμένει υπέρ της 2900.

Βέβαια απο 270 πάμε στα 320 που είναι 62% up price σε σχέση με την 2900pro :woot:

μην κανετε οτι δεν καταλαβαινεται και εσυ και ο yianni, συμφωνω οτι τωρα ειναι σουπερ πρόταση στα 200, αλλα για πόσο? θα ειναι μετα απο ενα μηνα? Οταν η κυκλοφορια των καρτων της nvidia ειναι τοσο κοντα κανεις ενημερωμενος αγοραστης δεν θα προβει σε αγορα.

Περαν τουτου πάντως η κινηση αυτη της AMD είναι απίστευτη και θα στριμώξει πολυ την nvidia στο να ρίξει τις τιμες εύγε. :T:

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 22:08]

μην κανετε οτι δεν καταλαβαινεται και εσυ και ο yianni, συμφωνω οτι τωρα ειναι σουπερ πρόταση στα 200, αλλα για πόσο? θα ειναι μετα απο ενα μηνα? Οταν η κυκλοφορια των καρτων της nvidia ειναι τοσο κοντα κανεις ενημερωμενος αγοραστης δεν θα προβει σε αγορα.

Περαν τουτου πάντως η κινηση αυτη της AMD είναι απίστευτη και θα στριμώξει πολυ την nvidia στο να ρίξει τις τιμες εύγε. :T:

Ο ενημερωμένος θα περιμένει να βγεί και το 2950 αν το θέτεις έτσι. Ο απλός λαουντζίκος όμως θα βολευτεί μια χαρά μέχρι να βγούν DX10.1 κάρτες(που αποδίδουν), με μια 2900ΧΤ των 200 ευρώ, νομίζω.

να σας πω την αλήθεια εγώ προτιμώ να πάρω μια μεταχειρισμένη των 100 ευρώ

να παίζω σε 1024χ768 και όλα στο full παρά να κάτσω να μαλώνω πια είναι η καλύτερη στα 200-300 ευρώ αφού ρε παιδιά το DX 10 είναι μια αποτυχία

και από την σειρά 7800gtx μπορούν να σας δώσουν την ισχύ που χρειάζεστε

δεν πα να βγάζουν ότι θέλουν ..

Αφού μια 19 τφτ παίζει σε 1280

Που μου το δίνει έστω μια 1950 προ 256

Των 120 ευρώ

Αν και nvidioλαγνος εχω να πώ οτι τετοιο value ειχε καιρό να παρουσιαστέι , Και δεν μιλάμε για κομμένη κάρτα [2900προ] με κομμένα pipelines που ισως ενεργοποιηθουν και ισως παιξουν σωστά! Μιλάμε για μια hd2900xt underclocked , ακα μια που την αγοράζεις και μια που της φλασάρεις το bios της χτ...

Με sub 400e κάνεις crosfire με 2 και γίνεται κάτι τετοιο .

post-1303-1416073211,319_thumb.png

με το που βγηκε το r600 μεχρι σημερα οι τιμες στις 8800 δεν πέσανε ούτε ευρω!

Βλέπω τις τιμες να παίρνουνε την κατιούσα παντως, εκει που ελεγες δεν την παίρνει την AMD για πολεμο τιμων βγαίνει στην αντεπίθεση! Κρατουσα με νυχια και με δοντια τον κολλητο μου εδω και 50 μερες να περιμένει τις καινουργιες κάρτες τον Νοεμβριο! ελπίζω να μην δει το thread! :rolleyes:

Αρχική απάντηση από junior-21- [Σήμερα, στις 20:37]

Ουάου! Γιατί η 8800gts 320mb έχει όμως 0?

Δεν υποστηρίζει AF16X αν δεν κάνω λάθος antialasing η κάτι τέτοιο

Αυτό που έχουν μέσα τα games ρε συ που το ανεβάζεις 1Χ,2Χ,4Χ,8Χ

και πάει

Αρχική απάντηση από Arxagelos

Κρατουσα με νυχια και με δοντια τον κολλητο μου εδω και 50 μερες να περιμένει τις καινουργιες κάρτες τον Νοεμβριο! ελπίζω να μην δει το thread! :rolleyes:

Ε θα τους πεις

"Εδώ περίμενες 50 μέρες, τι είναι άλλες 30?" ’λλωστε αυτό γράφεις και ποιο πάνω. γιατί να μην περιμένει κάποιος άλλον έναν μήνα.

Η απάντηση είναι απλή και την γνωρίσεις. Διότι όσο περιμένεις τόσο διαβάζεις και ΝΕΕΣ ανακοινώσεις για νέα μοντέλα που θα βγουν σε έναν μήνα και άντε ξανά περίμενε. Στο μεταξύ βέβαια σε τρώει ψυχολογικά το όλο θέμα. Για να γλυτώσεις Χ € έχεις πάει στον ψυχίατρο.

Δεν θα διαφωνήσω ότι όταν κάνεις επένδυση θα πρέπει να προσέχεις και ίσως και να περιμένεις. Όταν όμως παρουσιάζεται τέτοιο value for money δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περιμένεις, εφόσον έψαχνες για νέα κάρτα. Δεν μιλάμε να πας από π.χ. 8600GTS σε 2900Pro για να ξανά αλλάξεις σε δύο μήνες.

Υ.Γ. Don't worry. Και καταλαβαίνουμε και ενημερωμένοι είμαστε και το νόημα του "value for money" γνωρίζουμε.

εγώ ξέρω ότι πούλησα την 1950προ 100 ευρώ και με 100 ευρώ επιπλέον παίρνω κάρτα 2900pro/XT και θα παίζω σε 1680 χ 1050 την native αναλυση της 22αρας (και όχι 1280...) το Bioshock.. το Airborne κλπ ΤΩΡΑ :)

Τώρα για αναμονές , DX 10.1.... καθενας κρινει οπως ξερει και αναλογως πράτει

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 23:21]

Ε θα τους πεις

"Εδώ περίμενες 50 μέρες, τι είναι άλλες 30?" ’λλωστε αυτό γράφεις και ποιο πάνω. γιατί να μην περιμένει κάποιος άλλον έναν μήνα.

Η απάντηση είναι απλή και την γνωρίσεις. Διότι όσο περιμένεις τόσο διαβάζεις και ΝΕΕΣ ανακοινώσεις για νέα μοντέλα που θα βγουν σε έναν μήνα και άντε ξανά περίμενε. Στο μεταξύ βέβαια σε τρώει ψυχολογικά το όλο θέμα. Για να γλυτώσεις Χ έχεις πάει στον ψυχίατρο.

Δεν θα διαφωνήσω ότι όταν κάνεις επένδυση θα πρέπει να προσέχεις και ίσως και να περιμένεις. Όταν όμως παρουσιάζεται τέτοιο value for money δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περιμένεις, εφόσον έψαχνες για νέα κάρτα. Δεν μιλάμε να πας από π.χ. 8600GTS σε 2900Pro για να ξανά αλλάξεις σε δύο μήνες.

Υ.Γ. Don't worry. Και καταλαβαίνουμε και ενημερωμένοι είμαστε και το νόημα του "value for money" γνωρίζουμε.

με τρωει ψυχολογικα το θεμα και εχω παει ψυχιατρο?Δεν σε καταλαβαινω που το πας. Με το συστημα της υπογραφης ειμαι καλυμμένος για πολυ καιρο και το μονο που δεν ειχα σκοπο να αναβαθμίσω και ουτε μου περασε απο το μυαλο ειναι η gpu. Το να κανεις προσωπικες επιθέσεις,να προσπαθεις να ψυχολογεις τον αλλον και στο να κανεις αστοχες κρητικές εισαι πρωτος. Αν ειναι έτσι να μην ξανα εκφέρουμε γνώμη στο forum γιατι την μια χαρακτηριζόμαστε fanboys, την αλλη ψυχακιδες κτλ κτλ. Ετσι κάνεις συζητηση εσυ?

Στο θεμα μας τωρα, ειναι value of money συμφωνω αλλα το ξαναειπα οταν η παρουσιαση του G90 ειναι τοσο κοντα θα περιμενω δεν θα παρω. Να παρουσιαζοτανε σε κανα 3 μηνo δεν θα το συζητουσα, ασε που με την κινηση αυτη η AMD εχει στριμώξει για τα καλα την nvidia και μπορει να μην καταφέρει να απαντησει με κατι αξιόλογο στα ιδια χρηματα. Ίδωμεν!

Αρχάγγελε δε νομίζω ότι αναφέρεται προσωπικά σε σένα ;)

Πάντως και γω θέλω να δω πρώτα τι θα βγάλει η nvidia...

αλλά με 19" οθόνη δε νομίζω ότι θα εκμεταλλευτώ τις καινούργιες κάρτες...

Αρχική απάντηση από Arxagelos

με τρωει ψυχολογικα το θεμα και εχω παει ψυχιατρο?

Μπα μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά μπες στην ψυχολογία κάποιου που θέλει να αναβαθμίσει διότι απλά δεν του αρκεί το hardware και ταυτόχρονα θέλει να κάνει και καλή αγορά.

’ντε ψάξιμο στα περιοδικά, άντε στο internet και να και βόλτες και στα μαγαζιά και πότε θα την φέρουν και πόσο θα κάνει και το ένα και το άλλο. Μέχρι να περάσουν π.χ. αυτές οι 30 μέρες θα βαράει ενέσεις. Αυτό εννοώ. Και αφού πάρει την κάρτα μετά από αυτές τις 30 μέρες και την χαρεί για π.χ. 15 μέρες..... τσουπ η ανακοίνωση του νέου hardware της άλλης εταιρίας που είναι δύο φορές ποιο γρήγορο και φτιάχνει και καφέ.

Εδώ πιάνει δουλειά ο ψυχίατρος.....

Αυτά με ολίγον χιούμορ και καθόλου προσωπικές επιθέσεις. Αν εσύ ανακαλύπτεις προσωπικές επιθέσεις παντού εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Fanboy σε είπα για τον απλούστατο λόγο ότι όταν βλέπεις AMD σπαμάρεις απίστευτα με σχόλια μερικές φορές και άκυρα, άλλες φορές απλά καυστικά, σε τουλάχιστον δύο fora. Μην περιμένεις να κάνεις την πλάκα σου εκνευρίζοντας τους AMDάδες χωρίς να σου λέει κανείς τίποτα.

Αρχική απάντηση από lord [Σήμερα, στις 20:20]

να σας πω την αλήθεια εγώ προτιμώ να πάρω μια μεταχειρισμένη των 100 ευρώ

να παίζω σε 1024χ768 και όλα στο full παρά να κάτσω να μαλώνω πια είναι η καλύτερη στα 200-300 ευρώ αφού ρε παιδιά το DX 10 είναι μια αποτυχία

και από την σειρά 7800gtx μπορούν να σας δώσουν την ισχύ που χρειάζεστε

δεν πα να βγάζουν ότι θέλουν ..

Αφού μια 19 τφτ παίζει σε 1280

Που μου το δίνει έστω μια 1950 προ 256

Των 120 ευρώ

Κι εγω σε 1024 παιζω, ενιοτε σε 1280 και 1600 ( ευτυχης κατοχος 19" crt ) αλλα full detail στα σημερινα games σε 1024 δεν δινει ουτε η 1900xtx (ποσο μαλλον η 1950pro ) με σοβαρα fps, ασε που μου εχει παθει και ζημια και βγαζει κατι περιεργα polygonal artifacts τον τελευταιο καιρο, να περιμενω αλλο για καρτα ΔΕΝ παιζει φεβρουαριο του 2008 φευγω να υπηρετησω την μαμα πατριδα, αυριο κιολας πλαισιο :)

ρε συ με το συστημα της υπογραφης με την χ800χτ pe

και το carbon επαιζα με 40 fps 1024x768 τοσο πολυ ανέβηκαν οι απαιτήσεις

(βλεπεις εγω μονο nfs και κανα fps παιζω συνολο 2-3 games το χρόνο παίζω)

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 23:49]

Μπα μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά μπες στην ψυχολογία κάποιου που θέλει να αναβαθμίσει διότι απλά δεν του αρκεί το hardware και ταυτόχρονα θέλει να κάνει και καλή αγορά.

’ντε ψάξιμο στα περιοδικά, άντε στο internet και να και βόλτες και στα μαγαζιά και πότε θα την φέρουν και πόσο θα κάνει και το ένα και το άλλο. Μέχρι να περάσουν π.χ. αυτές οι 30 μέρες θα βαράει ενέσεις. Αυτό εννοώ. Και αφού πάρει την κάρτα μετά από αυτές τις 30 μέρες και την χαρεί για π.χ. 15 μέρες..... τσουπ η ανακοίνωση του νέου hardware της άλλης εταιρίας που είναι δύο φορές ποιο γρήγορο και φτιάχνει και καφέ.

Εδώ πιάνει δουλειά ο ψυχίατρος.....

Αυτά με ολίγον χιούμορ και καθόλου προσωπικές επιθέσεις. Αν εσύ ανακαλύπτεις προσωπικές επιθέσεις παντού εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Fanboy σε είπα για τον απλούστατο λόγο ότι όταν βλέπεις AMD σπαμάρεις απίστευτα με σχόλια μερικές φορές και άκυρα, άλλες φορές απλά καυστικά, σε τουλάχιστον δύο fora. Μην περιμένεις να κάνεις την πλάκα σου εκνευρίζοντας τους AMDάδες χωρίς να σου λέει κανείς τίποτα.

ok no offense!

Δεν συμφωνω με τον συλλογισμο σου. Να μην ήξερε ο υποψηφιος αγοραστης ποτε θα κυκλοφορήσουν οι καρτες της nvidia να πω ναι. Αλλα οταν ξερουμε, και ξερουμε οτι ειναι πολυ κοντα η ημερομηνια το καλυτερο ειναι να περιμενει. Τον τελευταιο χρονο πιστευω και λογο αδυναμιας της AMD δεν ειχαμε και τις τρλες παρουσιασεις σε μοντελα καθε μηνα. Τα πραγματα έχουνε ηρεμίσει πολυ σε σχεση με αλλες χρονιες.

Εσυ προσωπικα θα περιμενες ναι η οχι? εδω άλλοι φανς περιμενουνε ενα χρονο τους barcelona και στον ενα μηνα θα κολλήσουμε? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.