Jump to content

ASUS Ai Booster Utility

pusher

Recommended Posts

Με το Utility αυτό μπορούμε να κάνουμε O/C μέσα από τα Windows. Βολικό αν σκεφτεί κανείς τις επανεκκινήσεις που θα γλιτώνει. Ας κάνω όμως μερικές ερωτήσεις:

1. Παρέχονται όλες οι επιλογές για O/C που υπάρχουν στο BIOS;

2. ότι αλλαγές κάνω μέσω του Ai Booster θα εμφανίζονται και στο BIOS την επόμενη φορά που θα μπω σε αυτό;

3. Σε περίπτωση που η απάντηση στην 1 είναι θετική μήπως υπάρχει κάποιο άλλο μειονέκτημα;

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 13:58]

Αν θυμαμαι καλα οταν αλλαζεις κατι μεσα απο το προγραμμα, πρεπει να κανεις ρεσταρτ για να παρει της αλλαγες ....

Αν είναι έτσι ποιος ο λόγος της ύπαρξής του;

Αρχική απάντηση από intelakis [Σήμερα, στις 13:56]

Υπάρχει γιατι πολοι απειροι χρήστες δεν ειναι εξικοιομένοι με το BIOS και ετσι τους διευκολύνει για το oc

Χρειάζεται επανεκκίνηση δηλαδή;

• 2 weeks later...

αυτο το utility της asus κανει overclock μεσα απο τα win αλλα με περιορισμο. δηλαδη , για να εξηγησω...το προγραμμα αυτο ανεβαζει σε προκαθορισμενο ποσοστο τις ταχυτητες. π.χ. το δικο μου ανεβαζει μεχρι 110% το συστημα ετσι αν για παραδειγμα η εργοστασιακη ταχυτητα του επεξεργαστη ειναι 2,0ghz θα τον παει στα 2.2ghz. ολα καλα μεχρι εκει.αν τωρα πας να ανεβασεις κι αλλο την ταχυτητα χειροκινητα- δηλαδη να την πας για παραδειγμα στα 2,3 τοτε το πιθανοτερο ειναι να κολλησει ο υπολογιστης! εμενα αυτο μου κανει τουλαχιστον!! οταν τον ανεβαζω στα προκαθορισμενα ποσοστα απο 101 -110% δεν κολλαει.ολα οκ.οταν βαζω παραπανω η ανεβαζω τις μνημες, τοτε παγωνει. γι'αυτο εξαρταται απο το ποσο θες να ανεβασεις. αν σε φτανει το πουσαρισμα του Ai booster, εχει καλως. αν θες να πας παραπανω, τοτε καλυτερα απο το ΒΙΟΣ!!

Αρχική απάντηση από cabdik [Χθες, στις 20:53]

Α, και κατι αλλο. με το Αι Βοοστερ δεν χρειαζεται επαννεκινηση, τις παιρνει αμεσα τις ρυθμισεις

Δεν νομίζω φίλε μου χρειάζεται επαννεκίνηση...

οχι φιλε μου δεν θελει. αλλα επαναλαμβανω μονο για τις προκαθορισμενες ρυθμισεις του προγραμματος. και για να ειμαι σιγουρος σε αυτο που λεω, μολις το τσεκαρα κατεβαζοντας την ταχυτητα στην εργοστασιακη και επαναφεροντας στην μεγιστη που δινει το προγραμμα. χωρις επαννεκινηση! αν θες να πας παραπανω, μονο μεσω ΒΙΟΣ γιατι κολλαει. ετσι συμπεριφερεται σε μενα τουλαχιστον!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.