BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 βρε παιδια εγκατεστησα αυτην την καρτα και το φανακι ειναι μονιμα στο φουλ ασκοπα εντελως γιατι η καρτα δεν ειναι ζεστη καντι παιζει?πως το κλεινω μουσπασε τα νευρα !!!
Astakos Οκτώβριος 6, 2007 #2 Οκτώβριος 6, 2007 Mε τo riva tuner?Βαζεις χαμηλες στροφες στα 2d και low performance 3d και να χτυπιεται στα high performance 3D
BeetleJuice Οκτώβριος 6, 2007 Author #3 Οκτώβριος 6, 2007 εγω τετοιες επιλογες δεν βλεπω πουθεναμονο με rabit και να πειραξω το bios Μπορωουτε καν θερμοκρασιες δεν εχω δει πουθεναμα τι χαλι ειναι αυτο , ουτε καν ο ανεμιστηρας δεν κοβει απο μονος του?ειναι δυνατονασκοπα χτυπιεται...ουτε 2D , 3D τπτ δεν βρισκωμπας και φταιει τπτ αλλο?
Astri Οκτώβριος 6, 2007 #4 Οκτώβριος 6, 2007 Κατεβασε το Ati Tray Tools Μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες αναλογα με τη θερμοκρασια. Και δουλευει 100% με την καρτα που εχεις γιατι εχω και γω την ιδια
intelakis Οκτώβριος 7, 2007 #5 Οκτώβριος 7, 2007 Οντος δουλεύει ειχε και ενας φιλος μου το ιδιο προβλημα!!!Μηπως εχει κανενα προβλημα με τους θερμοστατες και δουλευει συνεχεια στο full?
DarkSaga Οκτώβριος 7, 2007 #6 Οκτώβριος 7, 2007 από επιδόσεις τι λέει?τι παιχνίδια έπαιξες και σε τι αναλύσεις/ρυθμίσεις?
Occultist Οκτώβριος 7, 2007 #7 Οκτώβριος 7, 2007 Το ati tray tools δε δουλεύει αν δεν υπάρχει το ανάλογο hardware (όπως στη δικιά μου ας πούμε, που επίσης δουλεύει πάντα στο 100% το cooler). Η μόνη λύση είναι να εγκαταστήσεις aftermarket cooler, αλλά χάνεις την εγγύηση της κάρτας.
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2007 Author #8 Οκτώβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:21] από επιδόσεις τι λέει?τι παιχνίδια έπαιξες και σε τι αναλύσεις/ρυθμίσεις? Medal of honor το πρωτο τοχει γιατην πλακα τηςβαραει πανω απο 100 φρειμς μαμα ολα τιγκακαρμπον νιντ φορ σπιντ με ΟΛΑ τιγκα και 1280χ1024 ειμαι στα 30-40 φρειμςαν το κανω 1024χ768 αυτοματως παω 60 φρειμςμια χαραπαντως το μαμα φανακι μαλλον καηκεεχω βαλει εναν απο μπροστα να φυσαει στα φινςδεν ακουγεται τιποτα και ειναι και κρυα...σουπερμαλλον το φανακι το εκαψα εγωσυνδεσα ενα φισακι και του εδωσα ταση απο το πανελακι που ρυθμιζω τα φανςδεν κερω γιατι αλλα με το πανελακι και δεν δουλεψε και δεν ΞΑΝΑδουλεψε ποτε μετα πανω στην καρτα με το μαμα φυσακι
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2007 Author #9 Οκτώβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 00:33] Το ati tray tools δε δουλεύει αν δεν υπάρχει το ανάλογο hardware (όπως στη δικιά μου ας πούμε, που επίσης δουλεύει πάντα στο 100% το cooler). Η μόνη λύση είναι να εγκαταστήσεις aftermarket cooler, αλλά χάνεις την εγγύηση της κάρτας. οπως τα λεει ο αρχηγος ειναιπολυ σωστα ολα
VIL Οκτώβριος 8, 2007 #10 Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Occultist Το ati tray tools δε δουλεύει αν δεν υπάρχει το ανάλογο hardware (όπως στη δικιά μου ας πούμε, που επίσης δουλεύει πάντα στο 100% το cooler). Η μόνη λύση είναι να εγκαταστήσεις aftermarket cooler, αλλά χάνεις την εγγύηση της κάρτας. Σωστά όλα αυτά αλλά έχεις να πρωτεΐνης καμία καλή ψήκτρα για την καρτούλα της υπογραφής σου :magic:
BeetleJuice Οκτώβριος 8, 2007 Author #11 Οκτώβριος 8, 2007 εχω δοκιμασει το VF700 Cu της ζαλμαν καιειναι πραγματικα πολυ ποιοτικη ψυκτραακτα ταλλα Accelero κλασικη λυση για καρτες που γκρινιαζουν...
Occultist Οκτώβριος 11, 2007 #12 Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από VIL Σωστά όλα αυτά αλλά έχεις να πρωτεΐνης καμία καλή ψήκτρα για την καρτούλα της υπογραφής σου :magic: Ότι ακούγεται πολύ, είναι αλήθεια αλλά σε περίπτωση που κάτσει στραβή δε με παίρνει οικονομικά αυτόν τον καιρό να αγοράσω άλλη αντίστοιχη, οπότε προτιμώ να κρατήσω την εγγύηση.
mortisboy Οκτώβριος 14, 2007 #13 Οκτώβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [08-10-2007 00:57] μαλλον το φανακι το εκαψα εγω συνδεσα ενα φισακι και του εδωσα ταση απο το πανελακι που ρυθμιζω τα φανς δεν κερω γιατι αλλα με το πανελακι και δεν δουλεψε και δεν ΞΑΝΑδουλεψε ποτε μετα πανω στην καρτα με το μαμα φυσακι ...με ρε μαν το πανελακι δινει 12v τα τα ανεμηστηρακια αυτα περνουν πολυ πιο λιγο ρευμα απο την καρτα...για αυτο πεθανε
BeetleJuice Οκτώβριος 14, 2007 Author #14 Οκτώβριος 14, 2007 5βολτο ηταν μαλλονμα αν ειναι δυνατον!5βολτο φανακι?κατσε να το εγχειρησω και θα σου πω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.