Jump to content

X1650Pro και ανεμιστηρας

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

βρε παιδια εγκατεστησα αυτην την καρτα και το φανακι ειναι μονιμα στο φουλ ασκοπα εντελως γιατι η καρτα δεν ειναι ζεστη καν

τι παιζει?

πως το κλεινω μουσπασε τα νευρα !!!

εγω τετοιες επιλογες δεν βλεπω πουθενα

μονο με rabit και να πειραξω το bios Μπορω

ουτε καν θερμοκρασιες δεν εχω δει πουθενα

μα τι χαλι ειναι αυτο , ουτε καν ο ανεμιστηρας δεν κοβει απο μονος του?

ειναι δυνατον

ασκοπα χτυπιεται...

ουτε 2D , 3D τπτ δεν βρισκω

μπας και φταιει τπτ αλλο?

Κατεβασε το Ati Tray Tools

Μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες αναλογα με τη θερμοκρασια. Και δουλευει 100% με την καρτα που εχεις γιατι εχω και γω την ιδια

Οντος δουλεύει ειχε και ενας φιλος μου το ιδιο προβλημα!!!

Μηπως εχει κανενα προβλημα με τους θερμοστατες και δουλευει συνεχεια στο full?

Το ati tray tools δε δουλεύει αν δεν υπάρχει το ανάλογο hardware (όπως στη δικιά μου ας πούμε, που επίσης δουλεύει πάντα στο 100% το cooler). Η μόνη λύση είναι να εγκαταστήσεις aftermarket cooler, αλλά χάνεις την εγγύηση της κάρτας.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:21]

από επιδόσεις τι λέει?

τι παιχνίδια έπαιξες και σε τι αναλύσεις/ρυθμίσεις?

Medal of honor το πρωτο τοχει γιατην πλακα της

βαραει πανω απο 100 φρειμς μαμα ολα τιγκα

καρμπον νιντ φορ σπιντ με ΟΛΑ τιγκα και 1280χ1024 ειμαι στα 30-40 φρειμς

αν το κανω 1024χ768 αυτοματως παω 60 φρειμς

μια χαρα

παντως το μαμα φανακι μαλλον καηκε

εχω βαλει εναν απο μπροστα να φυσαει στα φινς

δεν ακουγεται τιποτα και ειναι και κρυα...

σουπερ

μαλλον το φανακι το εκαψα εγω

συνδεσα ενα φισακι και του εδωσα ταση απο το πανελακι που ρυθμιζω τα φανς

δεν κερω γιατι αλλα με το πανελακι και δεν δουλεψε και δεν ΞΑΝΑδουλεψε ποτε μετα πανω στην καρτα με το μαμα φυσακι

Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 00:33]

Το ati tray tools δε δουλεύει αν δεν υπάρχει το ανάλογο hardware (όπως στη δικιά μου ας πούμε, που επίσης δουλεύει πάντα στο 100% το cooler). Η μόνη λύση είναι να εγκαταστήσεις aftermarket cooler, αλλά χάνεις την εγγύηση της κάρτας.

οπως τα λεει ο αρχηγος ειναι

πολυ σωστα ολα

Αρχική απάντηση από Occultist

Σωστά όλα αυτά αλλά έχεις να πρωτεΐνης καμία καλή ψήκτρα για την καρτούλα της υπογραφής σου :magic:

εχω δοκιμασει το VF700 Cu της ζαλμαν καιειναι πραγματικα πολυ ποιοτικη ψυκτρα

ακτα ταλλα Accelero κλασικη λυση για καρτες που γκρινιαζουν...

Αρχική απάντηση από VIL

Σωστά όλα αυτά αλλά έχεις να πρωτεΐνης καμία καλή ψήκτρα για την καρτούλα της υπογραφής σου :magic:

Ότι ακούγεται πολύ, είναι αλήθεια αλλά σε περίπτωση που κάτσει στραβή δε με παίρνει οικονομικά αυτόν τον καιρό να αγοράσω άλλη αντίστοιχη, οπότε προτιμώ να κρατήσω την εγγύηση.

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [08-10-2007 00:57]

μαλλον το φανακι το εκαψα εγω

συνδεσα ενα φισακι και του εδωσα ταση απο το πανελακι που ρυθμιζω τα φανς

δεν κερω γιατι αλλα με το πανελακι και δεν δουλεψε και δεν ΞΑΝΑδουλεψε ποτε μετα πανω στην καρτα με το μαμα φυσακι

...με ρε μαν το πανελακι δινει 12v τα τα ανεμηστηρακια αυτα περνουν πολυ πιο λιγο ρευμα απο την καρτα...για αυτο πεθανε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.