Jaco Οκτώβριος 6, 2007 #21 Οκτώβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από eon [Σήμερα, στις 07:51] Καλημέρα.Καμια ιδέα γιατί εγώ έχω τέτοια χαλια με 2x320WD-KS?? Raid-0?? Τα χάλια που τα είδες...? Μια χαρά είσαι με 140MB/sec average για sata στις 7Κ2 στροφές... Πάνω από εκεί σε raid-0 με δυο δίσκους πάνε μόνο οι raptor...Επίσης κάνε ένα long run να δεις καλύτερα και αν σου κάνει αυξομειώσεις στην γραφική αυτό μπορεί να είναι από το calibration του δίσκου ή κάτι τρέχει στο background...
stackeras Οκτώβριος 6, 2007 #22 Οκτώβριος 6, 2007 Να βάλω καλύτερα και τους 4 σε raid0? η δεν αξίζει το ρίσκο?
Jaco Οκτώβριος 6, 2007 #23 Οκτώβριος 6, 2007 Το ρίσκο το ξέρεις εσύ... εμένα για παράδειγμα δεν με νοιάζει και να χτυπήσουν όλοι οι δίσκοι μαζί, ό,τι έχω το ξαναβρίσκω άμεσα... αυτά που δεν θέλω να χάσω δεν τα έχω σε δίσκους...Πάντως από ταχύτητα θα δεις μεγάλη διαφορά, αλλά η η ουσιαστική διαφορά θα εξαρτηθεί από την καθημερινή χρήση που κάνεις...
BeetleJuice Οκτώβριος 6, 2007 #24 Οκτώβριος 6, 2007 πολυ σωστος ο παιχτηςΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣταχουμε παθει με τα raid αυταομως να πω κατι το burst μην το κοιτατε δεν λεει τιποταη ευθεια μετραει να ειναι καλη κ να μην εχει διακυμανσειςεπισης το average ειναι καλη μετρησητωρα οκ διαφορα ΣΑΦΩΣ και υπαρχει στο raidκαι δεν ειναι διαφορα τυπου "ανεβασα το cpu 10 Mhz"ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ την διαφοραενα τελευταιο που θελω να ρωτησω ειναι το εξηςεγω εχω την P5K deluxeδεν ειμαι ευχαριστημενος καθολου απο την αποδοση του controlerτον ιδιο εχουμε?δεν ρυθμιζεις τιποτα απολυτωςκαποτε με την dfi ρυθμιζα τα παντα , read , write , Ποσες επιλογεςαυτο καλε δεν εχει τπτ απολυτως και σαν μετρηση νομιζω οτι δινει χειροτερα αποτελεσματα απο το NF4μιλαμε για raid 0 2x74 raptors new revision (εγιναν RMA)
Doom Οκτώβριος 6, 2007 Author #25 Οκτώβριος 6, 2007 δεν ξέρετε ποσά raid coruption έχω φάει στην μάπα (ειδικά σε xtreme o/c καταστάσεις)ειδικά η αβιτ είναι λίγο ασταθής όσων αφορά τον raid αν δεν έχεις τα σωστά ρεύματα.ο raid πλέον είναι μόνο για os/games/programs τα backup γίνονται πλέον σε mybook και στον server.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.