Jump to content

athens tuning show

unknown

Recommended Posts

Πήγα κι εγώ αλλά οι φωτός μαζί με τα βίντεο (βιντεοσκόπησα όλη την αρένα, τα αμάξια έξω από την έκθεση και το show με τα girls) ξεπερνούν το 1 GB, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να τα ανεβάσω...

Έχω upload 512 kbps... :(

Το κακό είναι ότι στο rapidshare πρέπει να τα χωρίσω σε parts των 100 ΜΒ... Αλλιώς θα το άφηνα 1-2 βράδια και θα ανέβαιναν...

το megaupload τι οριο εχει? ουτως η αλλως με καλυψε ο aristos(αν και θα ηθελα ενα βιντεακι:p )

Megaupload δε μου αρέσει γιατί έχει adware...

ΠΡΟΣ ADMINS: Είναι νόμιμο να τις φτιάξω σε ένα torrent και να κατεβάσουν όσοι θέλουν, έτσι δεν είναι?

Προσωπικές φωτό δεν είναι; Ε, άμα δεν φαίνονται και τίποτα πιτσολές και αιδοία, μια χαρά ;)

Αρχική απάντηση από nickstamat

Megaupload δε μου αρέσει γιατί έχει spyware...

ΠΡΟΣ ADMINS: Είναι νόμιμο να τις φτιάξω σε ένα torrent και να κατεβάσουν όσοι θέλουν, έτσι δεν είναι?

Μια χαρα νομιμο. Ανεβασε το και δωσε λινκ:D

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer

Μια χαρα νομιμο. Ανεβασε το και δωσε λινκ:D

+1 Θελω και εγω :p

Παιδιά, σόρρυ που δεν απάντησα, αλλά το γεγονός ότι τα off topic δεν εμφανίζονται στις νέες δημοσιεύσεις με έκανε να το ξεχάσω...

Εδώ είμαστε: [EDIT, έκανα ένα λάθος, θα ξανανέβει αργότερα]

Θα δώσω 1 slot για να φύγει γρήγορα, γιατί τελικά είμαι ακόμα στα 192 kbps upload (μιας και ο ΟΤΕ θέλει το χρόνο του για να αναβαθμίσει τη γραμμή, ώστε να σηκώνει την ADSL2+...) αλλά αυτός που θα το πάρει πρώτος να μείνει για να το seedάρουμε μαζί και για τους υπόλοιπους, οκ?

Υ.Γ.: Οι δικές μου φωτός έχουν μια σκιά στο κάτω μέρος που οφείλεται στο ότι, ενώ ήταν νύχτα, είχα αφήσει πάνω στο φακό το hood (δηλαδή: http://img227.imageshack.us/img227/6160/65657701uz4.jpg), το οποίο και δεν άφηνε το φλας να φωτίσει όλο το θέμα μπροστά...

Επίσης, δεν είχα τη δυνατότητα να βγάλω βίντεο σε fine ποιότητα (30 fps) επειδή τα 2 GB μνήμης θα έφταναν μόνο για 25 λεπτά συνολικά... Οπότε τα δικά μου βίντεο είναι στα 16 fps, αλλά δε νομίζω ότι έχει και πολλή σημασία αυτό...

Τα βίντεο του φίλου Dj XtaC δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να τα αναπαράγετε, εγώ πάντως δεν τα κατάφερα...

Αρχική απάντηση από Chosen

Ε, άμα δεν φαίνονται και τίποτα πιτσολές και αιδοία, μια χαρά ;)

Μπα... Λίγα πράματα... :p

EDIT: Γκρρρρρρρρρ, τι κάνω λάθος γμτ... Για δοκιμή βάζω το τόρρεντ να κατεβαίνει από το 2ο πισί, αλλά τίποτα... :blink:

Λοιπόν, δεν έχω πολύ χρόνο να το ψάξω παιδιά...

Το Σάββατο θα είμαι στο Mall για να δω τα παιδιά που θα κλοκάρουν...

Αν θέλει κάποιος, μπορώ να έχω μαζί μου τις φωτός και τα βίντεο σε ένα DVD, να του τα δώσω και να τα ανεβάσει με κάποιον τρόπο...

Οπότε πείτε μου ποιος μπορεί για να βρεθούμε εκεί και να του δώσω το DVD :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.