Thodoris21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 Καλησπερα παιδια εχω στα χερια μου μια ASUS Blitz Formula και θελω να κανω Raid0 φτιαχνω την δισκετα ολα καλα αλλα οταν μεσα απο τα winxp 32bit παει να περασει τον driver για το raid τρωει σκαλωμα και δεν τον αντιγραφει! Τι να κανω? στην επιλογη για τον driver εχει πολλους ποιον πρεπει να επιλεξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Τσέκαρε αν η δισκέτα ή το floppy δουλέυουν καλά. Πρέπει να επιλέξεις τον ICH9R Raid controler από την λίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Οκτώβριος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 καλα δουλευουν αλλα ο driver για το raid δεν μπορει να ατιγραφει ωστε να αωτιγραφουν και τα αλλα αρχεια και να γινει η εγκατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Φορματ την δισκέτα (όχι fast) και ξαναφτιάξε την. Όταν λες ότι δεν μπορεί να αντιγραφεί τι εννοείς ? Δεν διαβάζει τα αρχεία (retry/ignore/cancel) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Οκτώβριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 ναι retry/ignore/cancel βγαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Κατέβασε αυτό και ενσωμάτωσε τους Drivers στο CD σε Textmode μορφή.http://www.nliteos.com/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Ξαναφτιάξε τη δισκέτα όπως σου είπε και ο tifozif1 - αν ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα και με άλλη ή άλλες δισκέτα-ες, να τσεκάρεις και το ίδιο το drive μπας και έχει πρόβλημα (το έπαθα εγώ και κόντεψα να το σπάσω μια μέρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Οκτώβριος 5, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 GeorgeVasil ηταν η επομενη κινηση που θα εκανα. με δισκετα δεν παιζει καθολου. αλλα ρε παιδια σκαλωνει στην εγκατασταση! τι μπορει να φταιει? εχω 2 wd2000js Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Οκτώβριος 5, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 οκ προς το παρον thanks a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billypapa Οκτώβριος 6, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 Μάλλον σε βλέπω να πρέπει να έρθεις στο μαγαζί για να στο φτιάξω ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.