Jump to content

Προσεχής αγορά καινούριου pc: η γνώμη σας μετράει

bezdim

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και είμαι επίσημα φοιτητής εδώ και μιάμιση εβδομάδα, αποφάσισα επιτέλους να ξοδέψω το κομπόδεμα σε ένα desktop pc γιατί καλό και το laptop, αλλά άλλο πράγμα το desktop και το "πείραγμα", σίγουρα αυτο το ξέρετε καλύτερα από εμένα.

Ορίστε λοιπόν το σύστημα:

sistimazt6.jpg

Πείτε την άποψη σας, προτείνετε εναλλακτικές λύσεις, αναφέρετε τυχόν ασυμβατότητες, αλλά σας παρακαλώ οι όποιες παρεμβάσεις να μην ξεπεράσουν την τιμή του αρχικού ποσού.

το site είναι http://www.ebuyer.co.uk

Αναμένω τις απαντήσεις σας...

Λίγο απ' όλα αλλά πιο πολύ για παιχνίδια. Αργότερα βέβαια που θα μαζέψω και άλλα λεφτά θα παίζει και μια αναβάθμιση σε κάποια σημεία που τώρα φαίνονται "αδύνατα".

γνωμη μου ειναι αφου εχεις οπως λες υπολογιστη να κανεις δουλεια σου , να κανεις λιγο υπομονη κανα μηνα.Βγαινουν νεες καρτες γραφικων γρηγοροτερες απο αυτη που εχεις βαλει ,οικονομικοτερες σε τιμη και καταναλωση και με dx10.1/4.1 υποστηριξη ,οπως επισης βγαινουν και νεοι επεξεργαστες.. ;) και τελος αν βιαζεσαι τοσο ΠΟΛΥ , περιμενε μεχρι τη δευτερα που θα εχει πτωση τιμων η ΑΜD ,μικρη μαλλον στη cpu που διαλεξες αλλα ποτε δεν χαλασε κανενα..

Καλό, νομίζω είναι και δεν βρίσκω να βγάλω κάτι για να προσθέσω κάτι άλλο, βέβαια ας το δουν και τα άλλα παιδιά.

Καταλαβαίνω ότι δεν παίζει , και αυτός είναι και ο λόγος για την κάρτα, έτσι;

Ίσως αν μπορούσες να πας για αυτόν; http://www.ebuyer.com/product/132237

Αρχική απάντηση από papatsonis

γνωμη μου ειναι αφου εχεις οπως λες υπολογιστη να κανεις δουλεια σου , να κανεις λιγο υπομονη κανα μηνα.Βγαινουν νεες καρτες γραφικων γρηγοροτερες απο αυτη που εχεις βαλει ,οικονομικοτερες σε τιμη και καταναλωση και με dx10.1/4.1 υποστηριξη ,οπως επισης βγαινουν και νεοι επεξεργαστες.. ;) και τελος αν βιαζεσαι τοσο ΠΟΛΥ , περιμενε μεχρι τη δευτερα που θα εχει πτωση τιμων η ΑΜD ,μικρη μαλλον στη cpu που διαλεξες αλλα ποτε δεν χαλασε κανενα..

Σωστό και αυτό. Είχα υπόψη ότι θα έπαιρνα και μια τέτοια απάντηση, αλλά ήθελα να ξέρω και αν έχω κάνει σώστό συνδυασμό του hardware. Ειδικά για την μητρική έχει πάρει το μάτι μου κάτι περί "εκλεκτικότητας σε τροφοδοτικά και μνήμες", οπότε δεν ήθελα και να το ρισκάρω.

Επίσης διαλέγω να πάρω σχετικά αργά υπολογιστή, ο οποίος όμως να βασίζεται σε δοκιμασμένες λύσεις πάνω κάτω, ώστε να μην την πατήσω πουθενά.

Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ στο hardware είναι οι "παιδικές ασθένειες", αλλά καλό θα ήταν όπως λες και εσύ να περιμένω λίγο ακόμα...

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Καλό, νομίζω είναι και δεν βρίσκω να βγάλω κάτι για να προσθέσω κάτι άλλο, βέβαια ας το δουν και τα άλλα παιδιά.

Καταλαβαίνω ότι δεν παίζει , και αυτός είναι και ο λόγος για την κάρτα, έτσι;

Ίσως αν μπορούσες να πας για αυτόν; http://www.ebuyer.com/product/132237

Ελήφθη :T:

Αρχική απάντηση από eon

Βάλε έναν c2d σε μια P35 και είσαι ok για μένα...

Το κόστος όμως ανεβαίνει μετα :(

Εξάλου είμαι AMD τα τελευταία 5 χρόνια. Θα περιμένω λίγο να δω τι μοντέλα θα βγάλει η AMD το προσεχές διάστημα, αλλά αν δεν τα θεωρήσω επαρκή μαλλον θα μετακυλίσω σε intel λύσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.