Jump to content

v600i ψυγειο

jayfrog

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες να σας πω το προβλημα μου εβαλα το κινητο μου στην καταψυξη καμια ωρα να δοκιμασωκατι:jump: και τωρα αναβει κανονικα αλλα κλεινει οποτε θελει και αμα το χτιπισο απαλα με το δαχτιλο απο πισω παλι κληνει , εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το κανο μονος να δουλευει??:woot: :woot:

Το ψήνεις για δυο ώρες στους 250 βαθμούς και προσθέτεις σιγά σιγά τα 100γρ. κασιτεροκόλλησης 60/40.

Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό, αλλάξτε ψυγείο. Πάρτε ενα με Ρ35. Κλοκάρει καλύτερα. Αυτο που έχετε εχει cold bug στους -5.

:hehe:

:woot: :woot: :woot: :devil: :sick: εχω το jbenchmark για το sony ericsson και ηθελα να δω αμα θα βγαλω πιο πολυ αν δουλευε σε χαμηλη θερμοκρασια:clap: :clap: :clap: :banging: :banging: :banging: :banging: :jump: :jump: :jump:

μου θυμισε την ιστορια με τις τηλεκαρτες που τις βαζεις στην καταψυξη μετα στο φουρνο και μετα απο 1ωρα ειχε παλι μοναδες!!!!!

καρτοκινητο ειναι ???:woot:

Αρχική απάντηση από jayfrog

εχω το jbenchmark για το sony ericsson και ηθελα να δω αμα θα βγαλω πιο πολυ αν δουλευε σε χαμηλη θερμοκρασια

Το έκλεισες σε σακούλα αεροστεγώς?

’λλη λύση για να δεις καλό σκορ είναι να το βουτήξεις στο άζωτο και μετά να του δώσεις μια σε ένα τοίχο, μιλάμε τα σπάει αυτό το τέστ! :laughing:

βασικα με το που ετρεξα το τεστ και με το που πατισα το κουμπι εκλεισε:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

παιδες δεν θα το πιστεψετε τελικα το ανικξα το καθαρισα και το ψιλο στεγνωσα με την μλκια που στεγνονις τα μαλια και τωρα το κινητο πεφτει, τρωει κλωτσιες, και παει σφαιρα, ουτε κλεινη ουτε τιποτα:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :clap: :clap: :flex: :flex: :T: :T: :upside: :upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.