jayfrog Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 παιδες να σας πω το προβλημα μου εβαλα το κινητο μου στην καταψυξη καμια ωρα να δοκιμασωκατι και τωρα αναβει κανονικα αλλα κλεινει οποτε θελει και αμα το χτιπισο απαλα με το δαχτιλο απο πισω παλι κληνει , εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το κανο μονος να δουλευει?? :woot:
LevelOne Οκτώβριος 5, 2007 #2 Οκτώβριος 5, 2007 Το ψήνεις για δυο ώρες στους 250 βαθμούς και προσθέτεις σιγά σιγά τα 100γρ. κασιτεροκόλλησης 60/40. Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό, αλλάξτε ψυγείο. Πάρτε ενα με Ρ35. Κλοκάρει καλύτερα. Αυτο που έχετε εχει cold bug στους -5.
greekfragma Οκτώβριος 5, 2007 #3 Οκτώβριος 5, 2007 σπιτς-λες. απιθανη τοσο η ερωτηση οσο και η απαντηση.......
jayfrog Οκτώβριος 5, 2007 Author #5 Οκτώβριος 5, 2007 :woot: :devil: :sick: εχω το jbenchmark για το sony ericsson και ηθελα να δω αμα θα βγαλω πιο πολυ αν δουλευε σε χαμηλη θερμοκρασια:clap: :clap: :clap: :banging: :banging: :banging: :banging: :jump:
unknown Οκτώβριος 5, 2007 #6 Οκτώβριος 5, 2007 μου θυμισε την ιστορια με τις τηλεκαρτες που τις βαζεις στην καταψυξη μετα στο φουρνο και μετα απο 1ωρα ειχε παλι μοναδες!!!!! καρτοκινητο ειναι ???
ergotelis Οκτώβριος 6, 2007 #8 Οκτώβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από jayfrog εχω το jbenchmark για το sony ericsson και ηθελα να δω αμα θα βγαλω πιο πολυ αν δουλευε σε χαμηλη θερμοκρασια Το έκλεισες σε σακούλα αεροστεγώς? ’λλη λύση για να δεις καλό σκορ είναι να το βουτήξεις στο άζωτο και μετά να του δώσεις μια σε ένα τοίχο, μιλάμε τα σπάει αυτό το τέστ!
Κωστάκης Οκτώβριος 6, 2007 #9 Οκτώβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis... και μετά να του δώσεις μια σε ένα τοίχο, μιλάμε τα σπάει αυτό το τέστ! rofl
jayfrog Οκτώβριος 6, 2007 Author #10 Οκτώβριος 6, 2007 βασικα με το που ετρεξα το τεστ και με το που πατισα το κουμπι εκλεισε :woot: :woot: :woot: :jump: :jump: :jump:
jayfrog Οκτώβριος 10, 2007 Author #11 Οκτώβριος 10, 2007 παιδες δεν θα το πιστεψετε τελικα το ανικξα το καθαρισα και το ψιλο στεγνωσα με την μλκια που στεγνονις τα μαλια και τωρα το κινητο πεφτει, τρωει κλωτσιες, και παει σφαιρα, ουτε κλεινη ουτε τιποτα :jump: :jump: :jump: :clap: :clap: :flex: :T: :upside:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.