Jump to content

500αρις sata δεν ανοιγει το pc οταν ειναι συνδ.

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

και τα προβλήματα με τους δίσκους συνεχίζοντε:D

μου φεραν εναν 500άρι δίσκο seagate SATA ο οποίος... όταν τον συνδέω δεν ανοίγει καν το pc. πάει να ανοίξει και στιγμιαία κλείνει! μόλις τον αποσυνδέω, ανοιγει κανονικά.

Στην αρχή δούλευε κανονικά ο δίσκος!

RMA e-shop ή RMA direct at seagate??

:giveup: :giveup:

Rma e-shop :) (Μου αρεσουν τα ψυχολογικα θριλερ) και σιγουρα θα διαρκεσει πολυ αυτο thread.

Δεν υπαρχει θριλερ φιλε...θα ελεγξουν το σιριαλ του δισκου,να συμφωνει με την αγορα σου...θα τον τσεκαρουν με τα εκαστοτε εταιρικα (βλεπε W.D..Seagate etc..) διαγνωστικα ...κι αν ταιριαζουν ολα θα στον αλλαξουν η θα σου δωσουν πιστωτικο...

Εχω κανει 3 δισκους rma σε διαστημα 4 μηνων ...κανενα προβλημα...2 εκ των οποιων αφορουσαν rma στο rma...

Εσυ κατ'αρχην τρεξε τα διαγνωστικα της Seagate για να σιγουρευτεις οτι οντως εχει προβλημα ο δισκος...κι αυτοι το ιδιο κανουν...:cool:

Αρχική απάντηση από nick2crete

Δεν υπαρχει θριλερ φιλε...

Το ότι σου έδωσαν 3 σκάρτους δίσκους τον έναν πίσω από τον άλλο μέσα σε 4 μήνες σου διέφυγε ε;

Οι δισκοι ηταν ολοι σφραγισμενοι και ολοκαινουριοι...

Εγω ειπα την εμπειρια μου...ας κανει οτι θελει ο φιλος ...

Για τα ρεστα ...δηλωσεις και κατηγοριες για το ενα η το αλλο μαγαζι ΔΕΝ με αφορουν...

Αρχική απάντηση από nick2crete

Εσυ κατ'αρχην τρεξε τα διαγνωστικα της Seagate για να σιγουρευτεις οτι οντως εχει προβλημα ο δισκος...κι αυτοι το ιδιο κανουν...:cool:

χμ... πως να τρέξω διαγνωστικό αφού δεν ανοίγει καν ο υπολογιστής οταν ειναι πάνω... :)

θα τον πάω e-shop, έχω σχετικά καλή εμπειρία από το RMA τους (!)

Απ'οσο θυμαμαι το διαγνωστικο της Seagate τρεχει σε Dos ..αν ειχες και καποιον αλλο δισκο θα μπορουσες να το τσεκαρεις..

δοκιμασε να συνδεσεις τον δισκο την ωρα που το pc ειναι αναμμενο στα windows. δεν ξερω αν το υποστηριζει η μητρικη σου αλλα λογικα θα το υποστηριζει (στο nf4 δουλευει παντως)

μπαα δε κανω τετοια πειράματα....! ασε μη μου καψει τιποτα απο το pc.. θα φυγει εσοπ

δεν ειναι πειραμα...υποστηριζεται κανονικα απο το nf4 σιγουρα...hot swap την λενε τη λειτουργια αν δεν κανω λαθος. απο εκει και περα αν παιζει κανα βραχυκυκλωμα αυτο ειναι αλλο θεμα. παντως μου φαινεται πολυ περιεργο να μην μπουταρει καν το μηχανημα. εμενα οσες φορες μου εχει τυχει να εχει προβλημα δισκος απλα δεν τον αναγνωριζει στο bios. αν και δεν νομιζω να κανει διαφορα τον εχεις δοκιμασει εκτος κουτιου (αν παιζει να ακουμπαει τιποτα στην πλακετα) με αλλο καλωδιο ρευματος?

υποθετω οτι ηδη εχεις δοκιμασει να ανοιξεις το συστημα μονο με καλωδιο ρευματος στον δισκο χωρις συνδεδεμενο το σατα? δεν ξερω αλλα μου κανει πολυ σε θεμα τροφοδοσιας...

ναιδοκίμασα και άλλο καλώδιο ρεύματος.. και άλλο pc... (χωρις καλώδιο σατα) το ICH8R υποστηρίζει hotswap???. το Jmicro363 παντως πρεπει να υποστηρίζει αλλά και πάλι δε το δοκιμάζω..

αρκετά περίεργο παντως όντως

Με μόνο ρεύμα πάνω στον δίσκο δεν ανοίγει το PC?? Αν είναι έτσι τότε δεν έχεις κάτι να ελέγξεις... RMA (αφού λες ότι ούτε σε άλλον υπολογιστή λειτούργησε)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.