Jump to content

openSUSE 10.3 Release

chek2fire

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του openSuse.Aπό τις εικόνες φένετε εντυπωσιακή.Εχει όλες τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων αλλά και του gnome ενώ στο kde υπάρχουν ενσωματωμένα και μερικά στοιχεία από το kde4.Εδώ μερικές pic

gnome-desktop_thumb.png

kde4_thumb.png

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες η και να το κατεβάσετε εδώ

http://news.opensuse.org/?p=400

Η διανομή έρχεται φυσικά με προεγκατεστημένο το compiz-fusion.Ήδη το κατεβάζω μέσω torrent και θα γίνει δοκιμή σε virtual box.

Καλό το καινούργιο SUSE 10.x αλλά στο 9.3Pro που έχω για τη δουλειά είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο. Μιλάω για Yast φυσικά. ’σε που είχα και κάποια κολλήματα στο καινούργιο με το hide του taskbar.

Δε ξέρω γιατί το άλλαξαν τόσο.

Αρχική απάντηση από Spyrus [Χθες, στις 22:52]

Καλό το καινούργιο SUSE 10.x αλλά στο 9.3Pro που έχω για τη δουλειά είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο. Μιλάω για Yast φυσικά. ’σε που είχα και κάποια κολλήματα στο καινούργιο με το hide του taskbar.

Δε ξέρω γιατί το άλλαξαν τόσο.

Το 9.3 Professional ήταν κορυφή όταν βγήκε... και ας πούμε και ότι ακόμα είναι αλλά δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το 10.3... :happy:

Πρώτη απόπειρα εγκατάστασης σε virtual box αποτυχημένη.Δεν ξέρω τι γίνετε αλλά ενώ πάει να ολοκληρωθεί η εγκατάταση εκεί που είναι να δώσω το κωδικό του root χρήστη μετά κάνει κάτι παράξενα και δεν την ολοκληρώνει.Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.