HotPeanut Οκτώβριος 8, 2007 #21 Οκτώβριος 8, 2007 RMA λόγω μεταχειρισμένου προϊόντος, αν ήταν να του το λέγανε ότι έχει φορμαριστεί ο δίσκος και να του τον πουλάγανε στη μισή τιμή..δεν είναι θέμα δεδομένων, είναι ότι πάνε να σε πιάσουνε κορόϊδο
dpolal Οκτώβριος 8, 2007 #22 Οκτώβριος 8, 2007 RMA λόγο μεταχειρισμένου δεν υφίσταται.Επιστροφή στο κατάστημα λόγο του ότι δεν έμεινε ευχαριστημένως ο πελάτης ή δεν τον ικανοποίησε το προϊόν παίζει αν και για να το βρείς αυτό στην Ελλάδα, τρέχα γύρευε.
Louris7 Οκτώβριος 8, 2007 #23 Οκτώβριος 8, 2007 Sorry ρε παιδια αλλα τι RMA και τετοια...."Θελω να αλλαχτει ο δισκος γιατι ηταν μετχνος και ανοιχτος!"Δηλαδη τι αλλο να πει?..Μπαμ μπαμ θα αλλαχτει κ χωρις διαδικασιες....Αγοραζει καινουργιο πραγμα και θα ειναι χρησιμοποιημενο?...Ενταξει ελεος. Δεν προκειται να του πουνε τιποτα, γιατι εκαναν πατατα.Ακριβως το ιδιο εχει συμβει με εμενα και ειχε εγκατασταση των Windows!!!!
jpavly Οκτώβριος 8, 2007 #24 Οκτώβριος 8, 2007 Ας μην προτρέχουμε και να περιμένουμε να μάθουμε εξελίξεις.Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε ΟΚ.
MasterCommander Οκτώβριος 8, 2007 Author #25 Οκτώβριος 8, 2007 Αν μπορέσει να αποδείξει ότι ο δίσκος ήταν μεταχειρισμένως τότε ίσως το κατάστημα να τον αλλάξει.λογικά τα αρχεία που έχει μέσα ο δίσκος θα έχουν ημερομηνία δημιουργίας,οπότε συγκρίνοντας με την ημερομηνία της απόδειξης.........βέβαια δεν προ΄λαβα να το ελένξω γιατί τον δίσκο τον έβγαλα αμέσως από το σύστημα αλλά λογικά τα αρχεία πρέπει να έχουν ημερομηνία,έναι σε fat 32 format ο δίσκος δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...
Teodor_ch Οκτώβριος 8, 2007 #26 Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από dpolal2 RMA λόγο μεταχειρισμένου δεν υφίσταται.Επιστροφή στο κατάστημα λόγο του ότι δεν έμεινε ευχαριστημένως ο πελάτης ή δεν τον ικανοποίησε το προϊόν παίζει αν και για να το βρείς αυτό στην Ελλάδα, τρέχα γύρευε. άντε γειά!αν και είμαι σίγουρος ότι ο δίσκος θα αλλαχτεί και δε χρειάζεται να ποστάρω...ο δίσκος είναι μεταχειρισμένος και πουλήθηκε σαν καινούργιος.μέχρι και δικαστήριο μπορεί να τους πάει και να φάνε μεγάλα πρόστιμα.άσχετα ότι το πλαίσιο "σέβεται" τους πελάτες του (εάν είναι ξύπνιοι) και δέ πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα.
MasterCommander Οκτώβριος 8, 2007 Author #27 Οκτώβριος 8, 2007 εντάξει,τελικά πήγα σήμερα και συμφώνησαν να μου τον αλλάξουν....απλά επειδή δεν υπήρχε το συγκεκριμένο μοντέλο στο κατάστημα,θα τρέχω και αύριο από εκεί
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.